Ben hayatı gerçekten çok seviyorum. Evet bir çok olumsuz tarafı da yok değil ama bu beni asla etkilemiyor. çözüm odaklı bir yapıya sahibim. sakın yanlış anlamayın bu sizden üstünüm anlamına gelmiyor. sadece pes etme duygusu bende yok... sizde aslında böyle bir kişiliğe sahipsiniz ama bazılarımız Bunu farkında değiller. Kendinizi sevin ya bak o zaman bütün insanları seveceksiniz. Olumlu olumsuz hatalı hatasız ne varsa hepsi size ayni gelecek. kırmayın ağır konuşmayın arkadaşlar. hiç kimseyi yaptıkları söyledikleri için suçlamayın.. bazen bir şeyleri görmezden gelmek sizi siz yapar gülümseyin tebessüm edin bakin hayat nasıl tatlı ve basit miş mutluluk veriyormuş anlarsınız. Bende bir çok ön yargılarımı yıktım. şopar dediğimiz insanların kalbinin pırıl pırıl olduğunu öğrendim. Bunalıma girenler gördüm oturdum dinledim onu anlamaya çalıştım ve gerçekten sakin zihinle sevgi dolu dinlerseniz sorunu anlıyor ve her şeye çözüm odaklı bakıyorsunuz bu konular artık size basit geliyor. karşı taraf ta mutlu oluyor tabiki size de vermiş olduğunuz mutluluk iyi hissettiriyor.. birbirinizi sevin yargılamadan yardımcı olun hepsi bu. gerçek hayatınıza odaklanın bakın mutlu olmanız için bir çok nedeninin olduğunu fark edeceksin🌹
Hayatı gerçekten seviyor musunuz? olumsuzluklara karşı bakış açınız nedir?
Hayatı seviyorum evet, ama hayatın içinde olan bazı durumları sevmiyorum. Kendimi seviyorum ama çevremdeki bazı insanları sevmiyorum. Her şeye rağmen hayat devam ediyor çünkü kendimi yormak ya da üzmek istemiyorum beni kötü etkileyecek olaylarda bile. Bu yüzden sevmeye çalışıyorum hayatı.
Çok güzel cevap vermişsin hayatı seven bir insan insanları da sever Evet doğru bazen korktuğumuz taraflar oluyor bu da insanı bir içgüdüdür Evet ne kadar etkisi altına almış olan kötü durum varsa bunları yaşamış dahi olsak buna bile olgun bir tavırla iyi niyetle bakmanız kalbinizin iyi olduğunu ve düşüncenizin sağlıklı olduğunu gösterir Tabii ki Zaman Zaman kırıldığımız anlarımız olacaktır Bizler de hata yapacağız insanız sonuçta karşımızdakiler de bu hatalar yapsa yadırgamadan gayet normal karşılayabilmek bize olgunluk kalktığı gibi hayatı sevmek için bir neden daha gösteriyor Aslında hepimiz aynı şeyleri isteriz biliyor musun Güven dostluk dertleşmek ve sorgulamak sadece bunu doğru yapamıyoruz Çünkü devamlı Kafamızda önyargılarımız vardır hayatın gerçeklerini görmenizi engeller bunun sebebi de Kötü insanların bizi bırakmış olduğu Derin izlerdir
Teşekkür ederim öncelikle ve evet haklısın güven de gerçekten çok önemli ama baktığımız zaman kolay kolay güvenemiyoruz bu yaşadıklarımızdan dolayı da olabiliyor aynı şeylerin tekrar yaşanabilir olma ihtimalinden kaynaklı da.
Tabii ki sana hak veriyorum her bir kelimen de haklısın fakat ön yargımızı kaldırmazsak ne insanları tanımaya ne onları sevmeye zamanımız kalmaz Hatta kendimde hayatı Zindan edip mutluluğumuzdan vazgeçeriz en güzeli empati yaparak hayata sevgiyle bakmak
Kesinlikle sen de haklısın hayatı yeni yeni tanıyıp anlamaya çalışıyorsun isterim ki karşına gerçekten iyi insanlar çıkarak hayatı sana daha iyi bir koşullarda anlatsın sizlere örnek olarak hayattan soğutmasın güzel bilgiler verip güzel bilgiler paylaşın
Dostum güzellikleri görmeye çalış seni gömen lerle kalma anlamanın yaninda ol ona koş. Olumsuzlukları olmuyorsa bırak olmaz zaten sahip olduğun olumlu taraflara yönel bak o zaman hayat sana da kucak açacak..👍
Öyle güzel şeyler yazmışsın ki, resmen pozitif enerji yayıyorsun! 🌟 Olumsuzluklara bakış açın içimi ısıttı. Senin gibi çözüm odaklı bireyler, hayatın gerçekten huzurlu kılavuzları gibidir.
Hayatı sevmek, kendi içindeki güzellikleri görmekle başlıyor. Ama bunu herkes fark edemiyor, belki de fark etmekten korkuyor. Empati yeteneğin ve insanları yargılamadan yaklaşman, çevrendeki herkese huzur katıyordur. 🌸
Karikatürler ise harika bir detay! Hepsi gülümsetiyor ama gerçeklik de barındırıyor. Hayatı ciddiyetle değil, biraz tebessümle alabilmek işte tam da bu! Sana kocaman bir “aferin!” diyorum. 😊
Olumsuz tarafları eline alıp onlarla kendini zor durumda bırakma Olmuyorsa zorlama olmaz zaten elinde olan seni mutlu edecek olumlu tarafları bul Onlarla mutlu olmayı dene
En İyi Cevaplar