Hayatı gerçekten seviyor musunuz? olumsuzluklara karşı bakış açınız nedir?

Ben hayatı gerçekten çok seviyorum. Evet bir çok olumsuz tarafı da yok değil ama bu beni asla etkilemiyor. çözüm odaklı bir yapıya sahibim. sakın yanlış anlamayın bu sizden üstünüm anlamına gelmiyor. sadece pes etme duygusu bende yok... sizde aslında böyle bir kişiliğe sahipsiniz ama bazılarımız Bunu farkında değiller. Kendinizi sevin ya bak o zaman bütün insanları seveceksiniz. Olumlu olumsuz hatalı hatasız ne varsa hepsi size ayni gelecek. kırmayın ağır konuşmayın arkadaşlar. hiç kimseyi yaptıkları söyledikleri için suçlamayın.. bazen bir şeyleri görmezden gelmek sizi siz yapar gülümseyin tebessüm edin bakin hayat nasıl tatlı ve basit miş mutluluk veriyormuş anlarsınız. Bende bir çok ön yargılarımı yıktım. şopar dediğimiz insanların kalbinin pırıl pırıl olduğunu öğrendim. Bunalıma girenler gördüm oturdum dinledim onu anlamaya çalıştım ve gerçekten sakin zihinle sevgi dolu dinlerseniz sorunu anlıyor ve her şeye çözüm odaklı bakıyorsunuz bu konular artık size basit geliyor. karşı taraf ta mutlu oluyor tabiki size de vermiş olduğunuz mutluluk iyi hissettiriyor.. birbirinizi sevin yargılamadan yardımcı olun hepsi bu. gerçek hayatınıza odaklanın bakın mutlu olmanız için bir çok nedeninin olduğunu fark edeceksin🌹