Bir dert, bir sıkıntı, çözemediğiniz bir soru, belki içinizde bastırdığınız bir duygu, öfke, huzursuzluk, mutsuzluk, belki de güvensizlik... Tek başınıza çözebiliyor musunuz?
Bütün sorunlarımı kendim çözüyorum, kimseden yardım istemedim bugüne kadar. Kendi kendine yetebilecek bir bireyin, daha fazla olanağı yaratmaya gücü yeter.
Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
Bazı sorunları tek başıma çözmek mümkün oluyor, özellikle küçük ve günlük meselelerde. Ancak hayatın karmaşık ve zorlayıcı yanlarında bazen destek almak, başkalarına danışmak veya birlikte hareket etmek gerekiyor. Sorunlar bazen duygusal, bazen de pratik çözüm gerektirir ve tek başına üstesinden gelmek zor olabilir. İnsan ilişkileri, deneyimler ve paylaşımlar da bu süreçte çok değerli oluyor.
Kendi kendime tabi ki yetebiliyorum genel olarak asma arkadaş dost akraba ilişkilerim her zaman çok iyidir daha kolay ve birilerinin aracılığı ile çözülebilecek şeylerde kendi kendime debelenecegime destek alıp daha kısa sürede ve sonsuz halletm yoluna gidiyorum
Benim olan sorunlarımı elbette önce ben sırtlıyorum sonra çözmeye çalışıyorum. Çözemediğim sorunlarım da beni bugüne bu halime ve bu olgunluğuma getirsin. Bazen çözmek değil çözememek sana mükafaat olarak dönüyor
Herkesin baş edemediği sorunları olur ya da çözmeye çalışırken tükendiği anlar... Bunu kabullenmek bile başlı başına büyük bir cesaret. İnsan bazen tek başına yükleri taşıyamaz, bu çok normal. 🙃 Bir dostun, bir terapistin ya da samimi bir konuşmanın üzerimizdeki ağırlığı hafifletme gücünü küçümseme. Kendine dön, ihtiyaç duyuyorsan yardım iste. Halletmek zamanla mümkün. 💛