Matematik, az önce bir çocuk bana yardım eder misin abla dedi yavrucuğum çok isterdim de 😅 mümkün değil sjejs

Matematik, az önce bir çocuk bana yardım eder misin abla dedi yavrucuğum çok isterdim de 😅 mümkün değil sjejs

Bu hem çirkin hem kötü hıylu hemde pis pinti hemde kocasının parasını yiyen kadınların kocalarının hepsinin lokum gibi yakışıklı efendi ağırbaşlı ve kariyerinde üst düzey ve zengin olup karılarına tapmaları ve önüne dünyayı sermeleri iyi huylu namuslu güzle temzi her açıdan yeterli ve iyi bayanakrın kocalarının çirkin fakir olup karılarına her türlü hakareti yapmaları dövmeleri yüüzne bile bakmayıp bi de üstelik aldatmaları sevmemeleri nolur bana bunu biri açıklasın çok zoruma gidiyor hani bu bir değil iki değil çözemediğim tek konu bu onun dışında bütün bilimsel ya da eğitimle ilgili her şeyi yalayıp yurtum atomu parçaaldım nerdeyse ama nolur bunu bana açıklayın
Bihterin siz annleri tarafından diye saydırdığı şeye benzedi suwhshsjs
🌟🌟 🤔💯🆙
Ben herşeyde çalışmayla bir şeyler yapacağıma inanıyorum. Fakat şöyle bir konuda aslında 1 tane yaptım fakat normal insanlar yapamaz ve asla basmaz diyebilirim🤔
Konu şu şimdi ruhumu, aklımı, bedenimi ve evrende yaşadığımız hiçbir şeyi kullanmadan mesela hiçlikte sıfırdan Tanrı gibi düşünce deneyi olarak birşeyler yaratmak🤔
Bu konu üzerine çok uğraştım 1 tane oldu ve bedenimde sanki yeteneğim yokmuş gibi zorlandı. Bence asla hiçbir insan yapamaz diye düşünüyorum🤔
Evren, şu dünyanın dışında insan sudan çıkmış balık.
O kadar değersiz ki, evrende bir mikro organizma kadar yer kaplayan dünyayı yere göğe sığdıramayan insan. Bu beni acayip değersiz kılıyor. Düşünsene, senin içindeki herhangi bir hücrede senden habersiz, onun evrenide sensin. Belki bizde bir canlının üzerinde ki değersiz varlıklarız. Hiç farkında değiliz. Burası benim için açmaz.
Vay be benim gibi düşünen insanlar da varmış. Bir de din konuları kafam almıyor bazı olayları sanki ordaymış gibi konuşan insanlar var 😕
Dinler insanları, toplumda duzgun yaşaması için koyulmuş kuralladır. Yasalarda aslına bakarsan, orta noktada insanların huzur içinde yaşamasını sağlamak gayesindedir. Dinlerse bunu yüce bir güç tarafından, gönderildiğine inanılarak daha geçerli kılmayı hedeflemiştir. Dinide yasayı da eğip büken insandır. Etiğe göre değil işine geldiği gibi davranmayı seçer. Toplum kuralları işte kısaca, ne diyor. Oldürmeyeceksin, çalmayacaksın, rızası dışında kadına ilişmeyeceksin, başkasının hakkına girmeyeceksin. Uzar gider, bunlar aslında olması gereken kurallar. Olmazsa kaos ortamı hakim olur. Yaşam yer bulamaz.
Haklısın, doğrudur. Bahs ettiğim dini olaylar falan şu peğamber şuna şunu söylemiş karısı bunu yapmış gibi şeyler oturup anlatıyorlar. Sanarsın dizi izleyip anlatıyorlar,, sonuçta asırlar önce olmuş olaylar kulaktan kulağa kaç kez değişmiştir.. körü körüne inanlar falan var
Hadisler mi? Onları geç, zaten asıl kaynak varken yan kaynağa ne gerek var ki? 4 kitap yeterli, tahrif edilmemiş olanları. Gerisi safsata, bilgi kirliliği.
Ha hadis, unuttum kelimeyi anlatamadım sandım 😀. Teşekkürler
orada ne kast ettiğini anlamazsam, yaşamıyım zaten.
🤭 Beyinsizliğime doymayayım
Beyinsiz değilsin ne alaka
Kast ettiğini anlamadığım durumdan bahsetmiştim. Keşke olsaydım, inan bana onlar daha mutlu.
Şu an pek bir şey yok, her şey için anlamaya biraz çalışsam anlarım gibi ama zamanında paragraf soruları, şimdi de kitap okuma olayına asla basmıyor kafam.
Ah, matematik mi? Tam bir baş belası olabiliyor bazen! 😅 Çarpım tablosunda bile kafası karışanlardan mısın yoksa integral seviyesinde mi tıkanıyorsun? Neyse, hakkını vermek lazım, matematik her beyni zorlamıyor ama beni de zamanında epey terletmişti. Küçük çocuğa “olmaz yavrucuğum, kendim bile zorda!” deseydin, tatlı bir anı olurdu. 😂 İyi ki hesap makineleri var diyorum! 🔢
Cevap
16Cevap
Telefonla ses gidip gelmesi, nasıl o kutuların içinden dünyanın öbür ucundaki kişinin sesini duyuyorumm
Bak şimdi benim de aklıma takıldı, bir de kulaklıklar da acayip bir şey 😅
He bak o da var, telefondaki şey kulagimdaki küçük yere nasıl gidiyor 😄
Kız gece gece deli ettin beni sjsjjd düşün dur şimdi 😂
Ya bunu yapanlarin aklina nasil gelmis😄
Sus susss 🤣
Aşk işlerine kafam basmıyor. Djdj
Matematik isin en kolay kismi, bulmaca cözer gibi hobi niyetine cozerim 😬😎
benim kafamin basmadigi sey; bazi insanlar nasil dusunmeden, su beynini kullanmadan, sadece onun bunun lafina itimat ederek bu yasa kadar gelebildigi? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sizi tanımıyorum , o yüzden konuşamayız.
Peki konuşmadan nasıl tanışabiliriz.
Cevap: bilmiyorum.
Ahahsh 😂🤌
Yeni bir teknoloji geldi de benim haberim mi yok acaba.
Bunu yazanın 35 yaşında olması gelcekten içler acısı.
Ergen falan değil.
İlginç.
Bir sürü şey desem 😄🙈🙊
Detay... sjsjjss
Aklıma herhangi bir konu gelmedi şu an, kafaya takınca genelde yapabiliyorum.
Yardım sever tarafım aç kaldı 😅
Şu kızın o kadar güzelken estetik ile çirkin olmasını anlamıyorum mesela 😅
Yok be hâlâ güzelll
Zevkler
İnsanların sigaraya vsya bağımlı olmasıni bir türlü anlayamıyorum..
Benimde geometri dersi hayatta anlamıyorum o dersi
Canım istiyorsa herseye basıyor istemiyorsa prof dedikleri edebiyatta bile düşüp kaliyorum
Matematik ya. Ne kadar zorlasam da asla anlamıyorum.
Matematik, tıp terimleri, evli insanların neden aldattıkları
Bir bilgisayarın işlemcisinin çalışması... Metematikle sorunum yok, mühendisim zaten...
Kafamın basmadığı bir şey yok sanırım yazılım donanımı biliyorum, yapay zeka alanında bir kaç proje yapmıştım kendi kendime. İşim ilerii seviye matematikle dönüyor zaten😅
Matematik bende çok anlamıyorum idare ediyor..
Futbol ve araba konuları.
Siyaset sjsnss
Bilgisayar seysleri
Harita bilgileri yön bulma cepheler vs
Kripto tamir işleri bi de araba sürmek
İnterneti çok ciddiye alanları anlamıyorum 😄
Sanırım ticaret ahsjs
Konuşma yetisi dikkat bu bir tuzak olabilir
Kafam sosyal derslerine basmıyor.
Ticaret ve işletmecilik.
Az çok her şeye basıyor
Dersler sjsjs