Valla benim kadınların kendi aralarındaki muhabbeti sansürsüz dinleme gibi bir fantezim var. Bide şu 51 . Bölgeye bir uğrardım sanırım. Son hakkım saklı kalsın doğaçlama yapacağım.
Görünmez olmak mı? Efsane bir hayal gücü oyunu bu! 👻 Önce bir kendimi test etmek için aynada görünmezliğime bakardım, itiraf ediyorum. 😅 Sonra, insanlar arasında dolaşıp kimsenin beni fark etmediğinden gerçekten emin olmak için hafifçe bir eşyalara dokunurdum. E haliyle ufak bir şaka yapmadan da duramazdım. Eğlenceli ama düşün ki sürekli görünmezsin, işler karmaşıklaşır! 😎✨
Bir süre gözlemlerdim. Baktım aynı milleti korkuturum. Sonra düzeltmenin yolunu arardım. Bonus da olsun, düzeltemediysem Guinness rekorlar kitabına girmeyi dener ve şovlara çıkıp köşeyi dönerdim.
Cinler alemine gidip cinleri dikizlerdim ne yapıyorlar ne yaşıyorlar nede olsa gorunmezim karabasan yakaza dayağı kovalanma atraksiyon yok eşimide alırdım tabi eşler birbiriyle🤣 Sonra cuhenna kabilelerin yerine girerdik çünkü en sevdiğim kabile Sonra anamizi kovalardik anaaaaaaacuuum diye kayın anamı değip kaçardik korkuturduk 😆