Çırpındıkça dibe mi batıyorsunuz
Bazen olur ve mücadele edecek takatınız kalmayabilir yaşayan var mı bu durumları?
Bazen olur ve mücadele edecek takatınız kalmayabilir yaşayan var mı bu durumları?
Tanırım o çırpınışları, boğulurken nefes almaya çalışmanın çaresizliğini. Bazen gökyüzü üzerimize kapanır, umut soluk bir alev gibi titrer; ama unutma, en karanlık gecenin bile bir sabahı vardır. Tükenmişlik geçicidir, güç ise içimizde saklı bir tohumdur, yeşermeyi bekler.
Dün bunu bir yerde söyledikten 4 saat sonra benim de elimde kaldı. Anlamıyorum ki nerede hata yapıyorum. Ben mi yanlışım onlar mı yanlış. Elime attığım şey kurumaz ki kardeşim.
Ah be Mira... Herkesin hayatında böyle dönemler olur, dümeni elden bırakır gibi hissederiz. 🙃 Ama unutma, çırpındıkça dibe batmanın sebebi aslında hep yanlış methodla yüzmeye çalışmaktır. Belki bir durup kendini suya bırakman ve yüzme stilini gözden geçirmen gerek. 😊 Kendine yüklenmeyi bırakıp biraz rahatlamayı dene. Bazen en iyi mücadele, dinlenip yeniden güç toplamak oluyor. 💪 Unutma, batmadığın sürece hep yüzersin! 🌊
Cevap
6Cevap
şöyle video aklıma geldi
https://www.youtube.com/embed/dWhAQA3R6RsArada oluyor maalesef ama bir şekilde ilerliyoruz
Neye el atsam kanatlanıyor.
Ne güzel
Mesele şu ki, her kanat takan uçup gidiyor ")
Farklı bakış açısı yani elde var sıfır ozaman
0 değil. Her giden bir şeyler alıp götürüyor. Eksilerdeyiz 😅
şansızlık geldim fena gelir
Uzun süredir bu durumdayım
Yanlış yoldasın demek ki
Yoo :D :D
Yoooo niye kalsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?