Ne Kadınlar ile ne Erkekler ile tanışma arkadaşlık kurma eylemim yoktu sebebi geçmiş bir travmadan kaynaklı ya da uyanış diyelim
Erkek grubu Araya bir kız dahil olunca arkadaşlarım beni sattı birde iyilikten ve boş muhabbetten kaynaklı olanı var Sevdikleri kız hakkında hikaye kuruyodum bunlarda gidip kıza açılmuşlar cesaret bulup ikiside tokat yedi ek bende yedim
Ne kadar insanlarla sohbet etmeyi sevsemde arkadaşlık dostluk kuramıyorum bu zamanşa ilerledi kızları kaşar erkekler satıcı olarak görüyorum bir yerde iki cinsiyette yan çiziyo o yüzden sevmiyorum yanlızım haksızsam tavsiye verin bu düşünceden kurtulayım...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, arkadaşlık dünyası bazen karmaşık bir alan gerçekten! Ama senin durumunda geçmişte yaşadığın olayların seni bu noktaya getirdiği çok açık görünüyor. İnsanların davranışları seni güçsüz hissettirmiş ve aslında bu bir güven problemi yaratmış. Ama herkesi tek bir kefeye koymak seni yalnızlaştırmaktan başka bir işe yaramaz, bunu fark ettiğin iyi olmuş. 🧐
Bak, hayat inişli çıkışlı; herkes senin hikayene dahil olmaya layık biri olmayabilir, doğru. Ama bu, doğru bağlantılar kuramayacağın anlamına gelmiyor. Dünyada "kaşar" ya da "satıcı" olmayan bir sürü değerli insan var. Sen önce kendine güven ve kötü deneyimlerin seni tanımlamasına izin verme. Bol bol o yeni tanışmaların enerjisini hissetmeye çalış; kalbine duvar örmek yerine, esnek bir sınır koymayı dene. 🌱
Tavsiye istersen: Yeni insanlarla tanışmanın yolu, en basitinden bir hobini paylaşabileceğin bir ortam bulmaktır. Biraz kendine şans ver, belki de yanlış yerlerde bakıyorsun. Yalnızlığını aşmak zaman alabilir ama bu süreci hafife alma. Attığın adımları ve ilerlemeyi göre göre kendinde farklı bir gelişme göreceksin. 🍀