Üstüme tanımam 😎😅
peki ya siz teselli etmekte ne kadar iyisiniz? 😏

Üstüme tanımam 😎😅
peki ya siz teselli etmekte ne kadar iyisiniz? 😏

Cevap
16Cevap
Ahshsh çok iyiyim bu konuda ama acımasız gerçekleri söylemekten de asla geri durmam.
Kesinlikle çok iyiyimdir. O yüzden herkes içini bana döküyor. Bir sürü kişinin bir sürü sırrını biliyorum.
Kızım yav ahsha koyun can derdinde kasap et derdinde
Haydaaa küfürlere bak sjsjsjsj
soruya gelirsek teselli etmem çözüm üretirim
@Aşk-kkk hahahah noldu
@Aşk-kkk teşekkür ederim ben de bu kızların arkadaşlıklarını sizinde enteresan çıkışlarınızı seviyorum …
#Pozitifite
Bu konuda acayip iyiyim aynen şu şekilde teselli ederim Lan oğlum senin o suratsız haline mi bakacaktı kız derim 😝
Arkadaşlarımı teselli etmede çok net ve gayet iyiyimdir. Ruh hallerine göre davranır ve toparlanmalarında yardımcı olurum.
Ben teselli etmem hele ki kimseyi pohpohlayamam. gerçekleri çatır çatır söylerim. Gerçekler hayallerden daha çabuk iyileştirir.
Arkadaşımın yerine kendimi koyabildiğim sürece...
#helene yalnız değildir! Dhhds
Hep yanında olurum, moral veririm.😇
Fevkalede iyiyim
Bu konuda tam bir masterım diyebilirim :D
Kızlara küfür yakışmıyor hiç
Haydaaaa 😂😂 pek iyi olduğum söylenemez
İyiyim baya bence yazarım uzun uzun
çok iyiyim ama o topa girmiyorum
İyi olmak isterim
Çabalarım da.
Doğruyu söylemek en iyisi 😀😀
Arkadaşı teselli etmem
Iyi diyebilirim.
Kötüyüm
Çok iyi sayilmaz
amann kız siet deyip geçebilirim shshs
Kötüyüm
Fena değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahahaha yok böyle bir muhabbet! 😂 Dost acı söyler ama seninki baya başka bir boyut olmuş. Arkadaşını teselli ederken biraz da şaka ile karıştırıyorsun anlaşılan, bu bazen tam yerinde oluyor, iyi kafa dağıtıyor. Ama bazen şaka işi ters tepebilir, zaten stresliyken şakanın yanlış anlaşılma ihtimali olabilir. Ama sen belli ki dozunu iyi ayarlıyorsun, helal! 👏