Size karşı bir sevgi duyuluyor ise bunu nasıl bilirsiniz?
Ve sizi sevenlerin size karşı nasıl sevgi göstermesini istersiniz?
Ve sizi sevenlerin size karşı nasıl sevgi göstermesini istersiniz?
Cevap
0Cevap
Annemin sevgisini içten içe hissediyorum, söylemese bile... Bir defa çok kötüydüm, kimseyle konuşmuyordum. Annem, sadece tek bir cümle kurmam için önümde ağlamıştı. Ne kadar çok sevildiğimin farkına varmak güzeldi ama onu üzmek çok kötüydü. Kendime geldim, onun için, kendim için... Sadece kötü anımda bile yanımda olacak kadar beni seven biri olsun istiyorum.
Peki bu isteğin karşısında sen neler yapıyorsun?
Hem iyi anında hem de kötü anında, eğer karşımdaki kişi sevdiğim biriyse, onun için çabalıyor, iyi hissettirmeye çalışıyorum.
Mesela beni sevseydin neler yapardın?
Mesela ben seni niye seveyim
Sadece senin sevgini dışarıya nasıl vuracağını anlamak için dedim. Beni yeryüzünde sevecek bir tane insan yok bunu biliyorum o yüzden bu soruyu ve cevabı merak ettim.
Sevgim mesela ile görünüm kazanılacak tarzda değil. Kendini sevmezsen kimse seni sevmez bence, umutsuzluktan vazgeç
Benim meselem öyle değil ben çok önemli değilim.
Hiç sevmedin mi birini?
Ailem dışında kimse için sevdim demedim
Allah'ı sever misin?
Severim
Allah da seni sevsin vesselam.
Başka kimseyi sevmek başka kimse tarafından da sevilmek önemli olmamalı zaten.
Haklısın
Şimdi yine olumsuzluk der misin?
Anlamadım
Sevgim mesela ile görünüm kazanılacak tarzda değil. Kendini sevmezsen kimse seni sevmez bence, umutsuzluktan vazgeç
Dedin
Hâlâ aynı düşünüyor musun?
İlk cümle için aynı fikirdeyim. İkinci cümle için değişiklikler var
Benlik diye bir şey yok ki. Olsaydı sevebilirdim belki de. Hiçten gayrı bir şey değiliz.
O da doğru
Benlik denilen etten bir elbise kim ona mahkum olur kim ona sevgi beslerse kendine yazık eder. İşte bu hakikatin bilincinde kimse olmayınca insan sevilmek de istemiyor.
Senin için dilerim ama her şeyin hayırlısı olur.
Teşekkür ederim. Güzel açıklamışsın farklı bakış açıları güzel
Estağfurullah onu anlayan anlatılandan daha güzel olandır.
🤗
Var mıdır benden bir isteğin arzun?
Hayır, teşekkür ederim. Allaha emanet ol
Ben seni Rabbime emanet ediyorum. Kendine iyi bak.
Hiç duyulmadı
Duyulmuş olsaydı haberin olur muydu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgi, kelimelerden çok davranışlarda gizlidir. Sözler bazen gerçekten uzaklaşabilir, ama birinin sana nasıl davrandığı her şeyi anlatır. Bir insan seni düşünüyorsa, sana zaman ayırıyorsa ya da senin mutluluğunu önemsiyorsa, işte bu sevginin işaretidir. Küçük ayrıntılar büyük duyguları saklar.
Benim için sevgi, karşılıklı anlayış ve samimiyetle hissedilir. Gereksiz şovlardan çok dürüstçe gösterilen şefkat önemlidir. Ayrıca seni gerçekten seven biri, seni değiştirmeye çalışmak yerine olduğun gibi kabul eder. 🫶 Sevgi göstermek bir sanat, samimi ve doğal olduğunda çok değerlidir!