Allah aşkına yardım edin. Çok yalnızım annemle bile konuşamıyorum tersleyecek psikolojimi daha da bozacak diye. Allah'ın seven yardım etsin 0 arkadaş 0 eş dost. Çok çok kötüyüm çok Allah aşkına dua edin bana.
Ne yapmalıyım
Ne yapmalıyım
O dönemlerden bende çok geçtim pskolojim bozulmuştu defalarca kendimi asmayı düşündüm. Allah sabır versin kardeşim sana sabret güzel günleri göreceksin inşallah
Hiç güzel gidecek gibi durmuyor. Hem çok yalnızım hemde. Anne babamla bile konuşamıyorum
Onlarla neden konuşamıyorsun
Tersleyecekler. Hadi git ozmn evden diyecekler
Kaç yaşındasın çalışıyor musun
20 iş arıyorum şu aralar
Hangi bölgede yaşıyorsun şehir olarak
İstanbul
Kardeşim sana abi tavsiyesi saçma sapan işlere girip asgari ücrete gençliğini heba etme. Cnc freze işi bul fabrika fabrika gez veya atölye bul. De abi ben bu işi öğrenmek istiyorum yeterki alın. Asgari ücret veya %30 %50 üstüne başlarsın işe. İşi öğrendin mi 2.5 3 asgari ücret maaşla çalışırsın ömür boyu. Biraz daha geliştirdin mi 80 90 lira maaş alırsın. şu an piyasada usta maaşları 55 60 70 75 değişiyor. 1 sene sabredersin cebin 1 sene sonra adam gibi para görür ömür boyu rahat edersin
Öncelikle böyle hissettiğin için üzgünüm. Bazen hayat insanı çok zorlayabilir ve yalnızlık duygusu çok güçlü olabilir. Ama biliyor musun, yalnız hissetmek herkesin bir dönem yaşadığı bir duygu. Kendine karşı nazik olman ve yardım istemekten çekinmemen önemli. Bir terapist ya da danışmanla konuşarak destek alabilirsin. Unutma, her sesini duyurmak bile iyileşmenin bir parçasıdır. Senin için en iyisini diliyorum. 💪🌟
Cevap
0Cevap
Bir tane yasini şerif oku iki rekat namaz kıl derdini Allah’a anlat sonra bak bakalım derdin kalıyor mu ferahladığını hissedeceksin
Psikolojim bozuk geri hatırlatıyor sen şimdi diyor bu düşünceler varken namaz kılarak gerçekten rahatladın mı diyip duruyor test ediyor sürekli yapamıyorum
Bana ulaşmalısın ben sana yardımcı olurum iyi bilirim yalnızlığı maalesef kendime faydam olmuyo bari benim gibilere bi faydam dokunsun
Yaşıyorsun geri kalan her şey ayrıntı
Boşa yaşıyorum
Hayırlı evlat bile olamadım
Geçmiş zaman olamadın ama olabilirsin
Kimse kabul etmez artık ümidi kestiler bitti gitti. Çok kötü sınanıyorum çok vicdanen sınanıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?