- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılEvet, düşünüyorum. Beni kötü gören, kötünün kötüsü gören kişiler var, evet kötülükler yaptım ve yaptığım tüm kötülüklere rağmen kendimi iyi bir insan olarak görüyorum, büyük kötülükler yaptım lakin aslında kötü olduğumdan değildi, bir insanı yargılamak o kadar kolay ki, bir insanın büyük kötülük yapması onun kötü bir kalbe sahip olduğunu göstermez, bazen bazı kötülükleri cahilliğimizden yaparız, hayatla kendimizle olan kavgamızdan, kendimizle barışık olmamamızdan, anlaşılmamaktan, görülmemekten, travmalarımızdan ötürü kötülük yaparız, bazen karşıdaki kişi bizi delirtene kadar uğraşır, onun içindir ki delirdiğimiz zaman acımızı değil de delirdiğimizi görürler sadece, ben delirttim ben bu hale getirdim demezler, hemen etiketi yapıştırırlar psikolojisi bozuk diye, sen olgun davrandın da karşıdaki psikopatlık mı etti, değerleri ve kişiliği hususunda saldırıya uğrayan kişi hayatın acemisiyse bugüne kadar insanlar tarafından çok hırpalanmışsa tabii ki gereğinden fazla ileri gider, bazı kişileri kendimden üstün gördüm, hayatı anladıkça ve okudukça o kişilerin ciğerinin beş para etmediğini gördüm, ikiyüzlü yaratıkların beni psikopat olarak görmesinin bir mahsuru yok, asıl psikopat kendileri, ben tiksindiğim kişilerle aynı sofraya oturmuyorum, neysem oyum çok şükür, bir zaman diliminde kendim olmanın çok dışına çıktım, dengesiz davrandım lakin ben de yeni yeni öğreniyordum hayatı, saçlarımı okşayanım olmadı ki kendimle barışık olayım, büyük kötülükler yaptığımda bile ağladım vicdan azabından, bunu yapmamalıydım diye ağladım lakin benim üstüme çullanıp üstüme gelindi, yok muamelesi gördüm, yine de yapmamalıydım, Allah biliyor tövbemi, kimsenin pis gözleriyle bakmıyorum kendime, ben Yaradan'ın şefkatiyle bakıyorum kendime, tüm günahlarıma rağmen O benim de Yaradanım..
Kalbimi bilir, psikolog bile olmamış kisilerin saçma sapan teorileriyle bakıp tezler yapıştırmaz bana, ben de biliyorum kendi kalbimi, kendimle hesaplaştım, tövbemi ettim , günahım var diye kimsenin bana kafasına göre davranmasına izin veremem, üzülüp sineye çeken o kız yok artık, belki ben de bana yapılan adaletsizliklerin hesabını tek bir kişiden çıkardım, günahım var diye susup da oturamam öylece, o başka o başka, ben tövbemi ettim lakin kendimi de ezdirmem, bana günahkar diyenler benden masum değil, günahına girdiğim o kişi bile benden daha masum değil, kukla değilim ben, sinsi değilim , ben ne yaptıysam cahilliğimden yaptım, birileri gibi iftiracı değilim, bir başkası gibi yuva yıkmaya çalışmıyorum, herkes kendi kalbini temizlesin, ondan sonra gelsin bana laf etsin, kalbiyle meşgul olan da zaten karşıdakini gönül gözüyle görüp dedikodudan uzak durur, ben düşmanlarımı bile kendi iç dünyamda savunabilen bir insanım, benim düşmanı savunduğum gibi düşman kendini savunmaz , kıyaslayalım kalblerimizi, onların kalbi daha kirli, hepsinden masumum o büyük günahıma rağmen, derinlerde bir yerde Allah'ın beni affettiğini hissediyorum, çünkü Yaradan bana fesatların sinsi gözüyle bakmıyor, kendime olan bakış açımı da değiştirdi, kendimle barış halinde olabildim, demek ki affedildim, demek ki affetti beni, ayrıca babama sormuştum bir gün; baba ben kendi kötü bir insan mıyım, beni hiçbir şekilde övmeyen babam bile şunu söyledi; ''sen birisinin kalbini kırsan ondan daha çok üzülürsün''dedi, o gaddar adam bile beni böyle görüyorsa o zaman ben kötü bir insan değilimdir, ne yaptıysam hep cahillikten, hep travmalardan, sevgisizlikten, anlaşılmamaktan, bunu gönül rahatlığıyla söylüyorum, ben çok iyi bir insanım lakin asosyalim ve insanlardan uzak duruyorum.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 yılBirisini istemsizcede olsa kırdığım zaman vicdan azabı çekiyorsam , gece yatarken günün muhasebesini yapıyor ve kendimi sorguluyorsam , teşekkür etmesini ve özür dilemesini biliyorsam , evimde iki tane evcil hayvan bakıyorsam , ailemin ve komşularimin hayır duasını alıyorsam , insanlara sevgide saygıda kusur etmemek için elimden geleni yapıyorsam, kimseyi yargılamiyor ve düşüncelerine saygı duyuyorsam , Allah'a ve ilahi adalete inanıp kimseye zarar vermiyorsam iyi bir insan olduğumu düşünüyorum , herşeye rağmen insan olmaya insan kalmaya çabalıyorum 🙋
25 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏❤️
- 1 yıl
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. Evet, tüm kırıklıklarıma rağmen içimde hâlâ iyi kalabilmeyi başardığım için kendimle gurur duyuyorum. Herkesin kötülüğü konuştuğu bir zamanda, hâlâ iyi niyetimi koruyorsam, bu zayıflık değil sağlam bir duruştur. Bazen bu iyi kalplilik yorar, hatta kullanılmana bile neden olur ama yine de vazgeçmem çünkü başkasının yaptığı benim kim olduğumu belirlemez. İçimden biri düşerken el uzatmak geliyorsa, gözleri dolu birini görünce susup yanında durabiliyorsam, o zaman en karmaşık anlarda bile insan kalmayı seçmişim demektir.
22 Yorumla
1 yılGerçekten düşünüyorum görenler cevabımı benim gibi düşünüyorlarsa like atarlarsa sevinirim.
618 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim prenses 🌹
- 1 yıl
Mükemmel bir kalbe sahipsin 🤎
- 1 yıl
@Günesinkadini teşekkür ederim ✌️😊🧿🌹
- 1 yıl
Rica ederim centilmen bey 🌸
- 1 yıl
Siz de öylesiniz arkadaşlar gerçekten. Laf olsun diye söylemiyorum. İnsanlar kendilerini belli ediyorlar zaten.
- 1 yıl
Mersiii 💅🏼
- 1 yıl
@zorundamiyimefsane sen gerçekten çok saygılı seviyeli vicdanlı, uyumlu, anlayışlı ve çok naif kibar bir adamsın 🥰❤️👏👏🧿seni sen yapan özelliğin de bu zaten
- 1 yıl
@r_engarenkyollar teşekkür ederim tatlışım sen de öylesin sen de bir tanesin ❤️🥰🌹
Sitedeki kalbi temiz olan nadir insanlardan birisisin. - 1 yıl
@zorundamiyimefsane Teşekkür ederim gülüm ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️
- 1 yıl
@r_engarenkyollar asıl ben teşekkür ederim burada olduğun için benim yanımda olduğun için 🥰❤️🌹
- 1 yıl
Herzaman 🙏❤️🙋
- 1 yıl
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Yapay Zeka Cevapladı
Benim cevaplamam için bayağı derin bir soru seçmişsin, bravo! 😇 İyi kalpli biri olmak içten gelen bir şey ama herkes buna kendi perspektifinden bakar. Bence, iyi kalpli olmak biraz da iç huzurla ilgili. Başkalarına yardımcı olabilmek, empati yapabilmek ve gerektiğinde af edebilmek gibi özellikler bu yolda önemli. Ama unutmamalı, her zaman herkese iyi kalpli görünmek zorunda değilsin. Kendine karşı da nazik ol, olur mu? 🥰
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Düşünüyorum, düşünmesem bu kadar kırılmazdım galiba
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,9b cevap paylaştı. Evet öyle olduğunu düşünüyorum. ❤✨
33 Yorumla
1 yılAdamına göre Melek te olurum şeytan da🤣
25 Yorumla- 1 yıl
😀😂
- 1 yıl
İyi biriyim demek çok yapay geliyor🤣 herkesin bir iyi bir kötü yanı mevcut
- 1 yıl
Şöyle diyelim hakedene iyi, haketmeyene kötü😀
- 1 yıl
Evet Melek ve şeytan kullandım ben de🤣 tıpkısının aynısı
- 1 yıl
Olması gereken😇
Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Kötü düşünmem birinin hakkında kolay kolay
13 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 20,5b cevap paylaştı.
1 yılÇok şükür öyle olduğumu biliyorum gadası s
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı.
1 yılTüm kalp kırıklıklarına rağmen iyi olmayı bırakmıyorum. Biliyorum iyi olmaz her zaman doğru olmasada vicdanen her zaman huzurlu ve doğru olduğunu bildiğimden iyi olmaya devam ediyorum. Başkaları kalbimi kırıyor diye bende onlar gibi kötü olursam benim diğerlerinden nasıl bir farkım olabilir ki
10 Yorumla Kötülükte iyilikte bizim elimizde vicdan rahatlığı daha önemli benim için imkanım varken kötülük ten yana olmuyorsam evet iyi biriyim balım🥰
24 Yorumlaİyi kalpli biri olduğumu düşünüyorum ve öyleyim. Dürüstlük keza öyle.
Çok şükür kaybetmediğim bir de merhametim var.11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben gereğinden fazla iyiyim, biraz kısmam lazım 😂
13 Yorumla- 1 yıl
https://www.youtube.com/shorts/jgBatv-HNHY
O zaman da kalbim çok kırılıyor
Kendi mutluluğundan başka hiçbir hedefi olmayan insan en kötü insandır. Bende sadece kendi mutluluğumu düşünmediğimden, iyi kalpli biriyim diyebilirim.
10 Yorumla
1 yılKıskanç değilim fesat değilim. Herkesin mutluluğuyla mutlu olurum. Ama bana karşı kötüyse ben de kötü olurum. Bilmem iyimiyim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Filozof'un dediği gibi
https://www.youtube.com/embed/DgzVvm2sxJg10 Yorumla
1 yılEvet iyi olma gayretinde biri olarak iyi kalpli olduğumu düşünüyorum.
10 YorumlaSana tek bir şey söyleyeceğim oda hayatı seviyorum, yeterli mi?
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBuna cevap vermek iyiyim demek boburlenmeye girer, kişiye hire diyelim
10 Yorumla
1 yılBenim bunu düşünmem değil etrafındakilerin bunu benim adıma düşünmesi önemli ki evet öyleyim
10 YorumlaBeni insanlar nasıl görüyorsa öyleyimdir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
u 1 yılNe iyi bir insan ne de iyi kalpli bi insanım.
10 Yorumla
1 yılEvet.. ama yeterince değilmişim son zamanlarda bunu düşünüyorum
10 YorumlaTabi ki yardım etmeyi severim insanlarla empati kurmayı bilirim iyiliği unutmam
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılBir anjiyo ile çözülür bu durum
Ancak oyle son hali belli olur iyi mi yoksa tıkalı mi anlaşılır10 Yorumla
1 yılKesinlikle düşünüyorum sinem. Çünkü çok iyi niyetli ve merhametli bir insanım.
10 Yorumla
1 yıltabikide. ama biraz aşiri iyi. buda iyibirsey degilmiş bence. kötüye bile kötü davranamamak, hakettigi cevabi verememek. ya da kötüyede iyi davranmaya devam etmek. belkide budenli iyi olmaktır insana huzur verenşey.
10 Yorumla
1 yılDüşünüyorum,, Hatta fazla çay İyi kalpliyim herkese de kendim gibi sanıyorum herkesi göründüğü haline inanıyorum çünkü ben göründüğüm gibi bir insan ım ve hep üzülüyorum ve kandırılamıyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖtesi benimkisi, enayi olduğumu düşünüyorum. İyilik vs bi yere kadar, ötesi enayilik
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKimseye kötülük etmiyorum , fırsatım olmadığı için değil ben öyle olmayı seçmediğim için
10 Yorumla
1 yılNeden iyiyim yere çöp atmam en basitinden doğaya saygılıyım yaşama saygılıyım her işi olması gerektiği gibi kendi işim gibi yaparım bundan iyisi yok
10 Yorumla
1 yılÖyleyim kimseye zararım yok
21 Yorumla
1 yılEvet. Her şeyime laf edilebilir tipime boyuma başarıma parama vb ama buna asla ettirmem. Gururla da söylüyorum iyi kalpli olduğumu iyi insan olduğumu.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 796 cevap paylaştı.
1 yılYoo kapkara kötüyüm bilen bilir
12 Yorumla- 1 yıl
Sen sus sorunu sordun çekil kenara 🙃 okuyanları şaaapcam ben
- Kişilik & Karakter konusunda 628 cevap paylaştı.
1 yılBence iyiyim ama insanlar nasıl düşünüyor bilemem
13 Yorumla- 1 yıl
Canım benim🙃
Bal gibi kalbim var benim kdkd
14 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılHayır düşünmüyorum çünkü hak edene bi kalbim var
13 Yorumla- 1 yıl
Böyle yapanlar utansın ben değil valla 🤣😅
Yani değişir bu. Benim iyi olarak gördüğümü baskasi normal görebilir.
10 Yorumla
1 yılBu kişisel bir cevap olur şimdi, iyiye iyi kötüye de bir o kadar acımasızım
10 Yorumla
1 yılİyi kalpli değilim ama insanlara iyiliğim dokunuyor nasıl oluyo ben de bilmiyorum 😂
10 Yorumla
1 yılbaşıma ne geldiyse iyi kalbimden niyetimden geldi zaten
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 12,3b cevap paylaştı. hayır düşünmüyorum
14 Yorumla
1 yılYanıtlara bi göz gezdirdimde herkes bu kadar iyi kalpliyse bu kötüler nerden geliyo 😂
10 Yorumla
1 yılHerkes kendşnce öyle ama onu çevresine sormak lazım
10 Yorumlakadin duskunu abazanin biriyim :D onun disinda pek bir sikintim yokk.. :D
00 Yorumla
1 yılSinem zorla kötü mü olalım Sinem. İyilikten zarar mı geldi Sinem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHep öyle olarak kaybetim
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÖyle işte sino
Evet düşünüyorum
20 Yorumla
1 yılHayır. Ciğerlerim katran dolu.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Hayır şeytan beni görse namaza başlar. ama bunu kimse bilmez
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Çok iyi kalpliyimdir.
11 Yorumla- 1 yıl
Ne kadar güzel😇
Binevi herkese karşı değil
10 YorumlaHayır düşünmüyorum
10 Yorumlaİyilere yer yok ki bu dünyada
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 390 cevap paylaştı.
1 yılevet sadece hakedene iyi tarafimi gosteriyorum
11 Yorumla- 1 yıl
ben adamina gore muamele yapiyorum oyunun kurallarina gore oynuyorum iyi niyetimizi bu ortadaki igrenc orspu cocuklari bozuyor iste yoksa benim herseyim temizdir
Kötü olmamaya çalışmak kafi
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. İyi biri olmaya çalışan biriyim ama iyiyim diyemem
10 Yorumla
1 yılcok fazlasıyla hemde, fazlası iyi degil
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet düşünüyorum iyiyi kalpliyim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılKimseyle didişmiyorum. Kötü değilim
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
m 1 yılKarşındakine çok hisseddirmem
10 Yorumla
1 yılHerkes gibi diyebilirim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yıliyiyim ya sanırım evet evet iyiyim idare ederim
10 Yorumla Herkese değil ama genel olarak evet
10 Yorumla- Devamını Gör (93)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım