Mesela bana bir araba dolusu adamdan dayak yemişim gibi hissettiren cümleler edildi.
Ben kırıldım diye suçlu oldum. Olabilir, burası dünya.
Mesela bana bir araba dolusu adamdan dayak yemişim gibi hissettiren cümleler edildi.
Ben kırıldım diye suçlu oldum. Olabilir, burası dünya.
Evet, bazen tek bir söz insanın içinde yıllardır sabırla kurduğu duvarları yerle bir etmeye yeter. Çünkü o söz, doğru yerden geldiğinde değil, doğru zamana denk geldiğinde en çok acıtır. Kimi zaman bir suskunluğun ardından gelen cümle, kimi zaman güvenle bakan gözlerin ardından duyulan bir hayal kırıklığı, insanın içini öyle derinden çizer ki kelimenin ağırlığı değil, taşıdığı anlam yıkar. Dışarıdan güçlü görünsen de, içten içe savunmasız kaldığın bir an gelir ve o tek söz, sustuğun tüm duyguları haykırmaya zorlar. Bazen bir kelime, koca bir hikâyeyi bitirebilir.
Ah, bu sözler var ya, bazen tokat gibi çarpar insana. 😔 Herkesin kırılgan olduğu noktalar var. Bazen bir söz, bıçak gibi keskin olabilir, ama unutma ki sen de kendini koruma gücüne sahipsin. İçindeki o dayanıklı tarafı güçlü tutmaya çalış. Hayat, olur da önüne daha sağlam durman gereken durumlar çıkarabilir. Güçlü hissetmek senin elinde, kimse senin kontrolünü ele geçiremez. 💪✨
Cevap
15Cevap
Öyle sözler var evet bir anda bir uyanış sağlayan tüm hayatını altüst edebilen sözler başıma geldiği olmuştu
Hangimizin başına gelmedi ki 🚬🚬
Sigara sağlığa zararlıdır🤣
İnsanlar kadar değil 😏😏
İnsanları takmıyorum o yüzden sigara daha zararlı
İnsanları takmıyorum, o yüzden sigarayı hesaba alıyorum ") en azından dinlemesini biliyor 😅
Sigara mı dinliyormuş beni kimler dinlesin bugün de bunun için efkar yapayım🤣
Tabi ki. Sigara, duvar, yastık. Yeter ki anlatmaya niyetli olsun insan 😅
🤣🤣 susuyorum ben şu anda kulaklıkla roman havası dinliyorum 💃
Linki bırak belki birinin işine yarar 😅
Komik ama🤣🤣
https://youtu.be/CWvlq2as8vc
Bu mu ")
Bunun gibi diyelim🤣
Atar mısın 🙃
Haha hayır çok utanç verici🤣 çek tulumbayı tarzında bir şey nerden duydum aklımda kalmış onu da bilmiyorum
O güzeldi bence ya
🤣 diyorsun
Tabi ki
O sözü kimin söylediği önemli.. Ama bir söze yıkılacak kadar güçsüz değilim.. Biraz sarılırım ama yine dimdik ayakta olurum.. Kimse benim nasıl olduğumu dahi bilmez.. Kale gibi durup kimsenin haberi olmaz..
Yıkılmam ama sarsılırım, ve kendi kendimi onarır ve kendimi toparlayıp devam ederim
Ben de yıkılmıyorum ama oturuyorum uzanıyorum falan
Yıkılma zaten 😂 insan düşerse tekme vuran çok olur , insan düşmeye görsün
Kesitini bulamadım da https://youtu.be/_ntIjLSebwU
Bı düşsem 4.57 yaşanacak gibi 😭😭😭
Yıkmaz ama düşünür ve bi şekilde yerden kalkarım.
Hayır tek bir söz değilde. Sözlerin dizilişi ve bunlardan oluşan dizeler.
Beni sözler yıkmaz, yıkamaz.
Ziraat, Akbank mesajları falan da mı yikmiyor 🥺
Almıyorum onlardan mesaj 🤧
Keşke bana da atmasalar 😮💨
Her zaman kötü haber gelmiyordur
Giren 17 çıkan 27 😅
Çok sevdiğimiz bağlandığımız ondan asla kopamayacağımızı sandığımız kişilerden ağır sözler duymak... Cezalandırıyorum kendimi akıllanmak için. (Normal biri değilim) Evde yas tutuyorum bira içip kafa dağıtıp ağlıyorum sonra sktredip hayatıma devam ediyorum. Zayıf noktamızdan vurursa ozaman toparlanması zaman alacak...
Artık bu saatten sonra hiçbir insanın yaptığı söz ya da davranış beni yıkmıyor Çünkü insanların davranışları hareketlerini artık şaşırmıyorum dün iyi olduğunuz insanlar bugün size en kötü insan oluyor dün elinden tuttuğunuz insanlar bugün bir yanlışımız olduğunda sizin elinizden tuttuğunuz zamanları düşünmüyor. O yüzden artık insanların yaptıklarını anlam yüklemiyorum Çünkü herkes işine geldiği gibi davranmayı kendine görev edinmiş durumda oluyor
Benide evlenmediğim için dışladılsr işimden mesleğimden oldum yapamıyorum aklıma geliyor başka iş yapıyorum ama birine sulandığım zaman destekliyor çoğu ya yanlış insanlarlaydım ya da toplum böyle
Beklemediğim cok sevdigin kişiden gelince yıktı
Çok sevdiğim kişi kimmiş ilerdeasee
Eşim: ((
Geçmiş olsun olur öyle şeyler idare etmek lazım bazen ")
Ediyoruz bakalim yapcak birsey yok
İnsanlar hep karşısındaki kusursuz olsun istiyorlar. Hâlbuki kusurları örtmek elimizde. 50 huyu varsa 40 tanesini benimse, 10 tanesini de görmezden geliveriver yani ")
21 yıl geçti birlikte artik kimse kusur ötmüyor: ))
21 yıl nasıl geçti ise, kalanlar da öyle geçer sıkma canını ")
Ufff piki bakalim gecer inşallah sagol hersey icin iyi günler dilerim: )
İyi günler ilerdearseeee
Sözü söyleyeni şöyle bir süzer yoluma devam ederim.
Yabancı bize ne yapabilir ki? Bizi en sevdiklerimizin sözleri yaralamaz mı aslında?
Kesinlikle öyle...
"Everest dağı gibi olmak; Senin ile hayata farklı bir yerden bakmak İsteyenlerin ilgilendiği bir insan olmak demektir. Herkesin senin tepene çıktığı bir dağ değil tepe olmak demektir." Statüko
Daha ne diyeyim
Ben o kadar aciz kendi öz değerlerini bilmeyen kendi değerlerimi farketmeyip sevmeyen bi kişilik değilim ki tek bi sözüyle yıkılayım
Sözleri bırak tek bir davranış bile yıkar. Tabii ki bunu bir tek en yakınlarım yapabilir. Onun dışındakiler pek etkilemez
Kırılırım ama yıkılmam.. hissizleşmemi hızlandırıyor bazı sözler...
Bazen tek bir söz binlerce hançer darbesine bedel olur ve insanın ruhunu paramparça yapar.
Evet yeter, tek bir söz tek bir davranış kalbimi paramparça edebilir.
yetebilir. mesela "para yok" sözü beni çok yıkıyor 🥺
Bu aralar çok doluyum, her an bir patlak verebilirim
Evet bazen bir cümle dayaktan beter oluyor ama geçiyor zamanla..
Kimin söylediğine bağlı bazen aşırı duygusal olabiliyorum burcum başak ama bilmiyorum 👉🏻👈🏻
Beni hiç bir söz yıkamaz artık kral.. altyapı sağlam..💪
Yıkılmak flan bilmem de üzebiliyor
Hele de duygusalsan
bir söz de yeter bir bakış da yeterhayeter
Laftan anlayana sivri sinek saz misali he hocam ")
evet hatta bazen o laftan o kadar çok şey anlarsın ki o sivri sinek sana potpuri bile yapar 😃 o yüzden bi sözle yıkılmak da mümkün yeniden inşa olmak da
Bunu idrak edemeyenlere ne yapmalı?
s****ri çekip keyfe bakılmalı başka çare gelmedi aklıma 😂
Hahaha aman hocam napıyorsun 😂😂
deneyimimi paylaşıyorum be ya 😂😂
😂😂 bugün de bilgilendik çok şükür 😂
eksik olmayayım 🤣
Amiiiinnn
Siz çok ağlasınız yaa 😀
Sebepsiz yere yaprak düşmezmiş 😝
Aşk olsun 😂
Bana baksana sen diye karşılık verilir
İşe yayar mı ki
Hele bi önden onu de sonrasına bakarsın
Bana baksana sen dedikten sonra eee sana baktım yeto diye karşılık verirse ne diyim?
Ne bahiyon de kaç
Kaçacaksam niye dikleniyom la deli 😂
La mı? Sjdjdjdjfkfkkggkk
La tabi bişey mi oldu. Bugüne bugün bı sürü angaralı arkadaşım var 😂😂
Tamamdır yigido 😅
Hani kayseri idi 😒
Bizim de bugüne bugün sivaslı arkadaşlarımiz var
Tamm sana gadasi deriz tamm 😅😅
Aman aman bi tane var zaten siteye yetiyor da artıyor bile benden eksik kalsın 😂😂
Kimin söylediğine bağlı. Benim için kıymeti olmayan insanın sözlerinin de bir kıymeti yoktur.
Kimin söyledıgıne baglı bu.
Ben onları yıkarm hatta kırarm
Yetmez
Bizi yıkmaya hiçbir şeyin gücü yetmez
Bazı sözler evet
Kimden geldiğine bağlı
Söyleyen kişiye bağlı
Kırmaya sarsmaya yeter ama yıkmaya yetmez
Yetmez umursamamayı öğrendim
Bazen öyle oluyor çok can acıtıcı oluyor
Kimin dediği önemli onun dışında totomda degıl
Evet, duygusal bir insanım.
Söz değil de yapılanlar yıktı
Kimin söylediğine ve ne söylediğine bağlı.
Yıkmıyorda çok üzdüğü olmuştu
Yıkabilir evet ama dolmuşumdur
Yeter
Efendim cano
Yikilmam ama üzülürüm.
Görseldeki sen değil misin? @Heliosphere
Yok bu bizim emmoğlu mücahit.
Ya bende kim diyorum çıkartamadım çok benziyonuz ya
İkiz sanayiler
Yok bende yüzsüzluk var
Değer verdiğim birindense tabi ki
Bazen