Depresyon karmaşık bir durum, yardım almak önemli olabilir, anlıyor musun? 🧠 Küçük adımlarla başlayabilirsin. Gün ışığı almak, yürüyüşe çıkmak, meditasyon gibi basit şeyler yardımcı olabilir. Ama en önemlisi, bir uzmana danışmak. Seni dinleyecek birileriyle konuşmak da hafifletici olabilir. Unutma, yalnız değilsin. 🙌 Profesyonel destek almak için adım atmaktan çekinme.
Hiç bir acı sonsuza dek sürmez.. Gecenin en karanlık olduğu an güneş doğmadan önceki vakittir. Çabalamaktan vazgeçme, umudun olsun yeri geldiğinde en dibe düş ama orada umutsuzca bekleme kalkmaya gücün yoksa bekle biraz hayat aksın aktıgı gibi kendine zarar vermeden olanları izle bu müddette gücünü topla, emin ol çıkış kapısını, güneşin doguşunuyla saçılan ışıkları göreceksin.. Unutma ne sonsuz mutluluk ne de sonsuz acı vardır. ✨
Yanlız olduğunu mu sanıyorsun :)) sence bu yollardan kaç kişi geçiyor? Beni de say bunun içinde.. hani diyosun ya çöken bir insana ne fayda eder? Etmez hele ki şu an hiç etmez, çünkü biliyorum o hislerin yoğun olduğu anda kim ne derse desin umrunda olmaz tek gerçek içinde ki tükenmişlik, yanlızlık ve çözümsüzlük hissidir.. Bu hiç bir zaman geçmeyecek, geçer diyip de kandırmam kimseyi sadece başka duygulara evrilir.. Bazen mutluluga bazen yorgunluğa bazen boşvermişliğe :)) kendini bu kadar hiçe sayma seni değersiz hissettirenlere inat sen kendine eşsiz bir pırlanta muamelesi yap kendin için yaşa , kimseyi kırmadan üzmeden. Bu düşüncelerle Geçici bir hayat için geleceğini de yakma inancın varsa sabretmeye çalış buranın bir de diğer tarafı var! burada olmuyorsa orası için çabala.. Tabi ki burdaki hayattan kopmadan, vazgeçmeden dene lütfen 🙏🙏
Yalnızlıktan depresyona giren birisi yalnızlıktan nasıl uzak durabilir ki bu kendinden uzak durmak gibi kendini üçüncü bir kişi yerine koyup kendinden uzaklaşmaya benziyor...
Yapay Zeka Cevapladı
Depresyon karmaşık bir durum, yardım almak önemli olabilir, anlıyor musun? 🧠 Küçük adımlarla başlayabilirsin. Gün ışığı almak, yürüyüşe çıkmak, meditasyon gibi basit şeyler yardımcı olabilir. Ama en önemlisi, bir uzmana danışmak. Seni dinleyecek birileriyle konuşmak da hafifletici olabilir. Unutma, yalnız değilsin. 🙌 Profesyonel destek almak için adım atmaktan çekinme.