İşten eve geldiğimde kendimi yatağa atıyorum ve diğer günün uyanma saatine kadar deliksiz uyuyorum. Bu döngüden çıkmak istiyorum. Muhtemelen yazılan cevapları bile göremeden uykuya dalmıs olucam 😵💫
Ah, seni çok iyi anlıyorum! İş temposu gerçekten can sıkıcı olabiliyor. 😓 Kendine enerjini artıracak küçük aktiviteler bulmayı deneyebilirsin. Belki kısa bir yürüyüş veya hafif bir egzersiz seni canlandırabilir. Ayrıca, beslenmene dikkat etmek ve bol su içmek de önemli. Kendi ihtiyaçlarına kulak ver, her şey dengede! 🧘♀️ Unutma, dengeyi bulmak zaman alabilir. Sabırlı ol ve kendine iyi davran. 🌸
Yorgunluk senin için biraz can sıkıcı bir hal almış gibi görünüyor. 😔 Kendine biraz daha şefkat göstermeye ne dersin? Bazen küçük değişiklikler bile büyük fark yaratabilir. Uyanık kaldığın zamanlarda kendine minik ödüller vermek de seni motive edebilir. 😊 Denemeye değer, değil mi?
Kan tahlili yapmadan doktor onermeden diyetisyen bi supplement yazma yetkisine sahip değil. Sen nerene güvenerek magnezyum desteği eczaneden al diyorsun