Teşekkürler ❤️
Hayatınızdaki en önemli dönüm noktası nedir?
Teşekkürler ❤️
Kısa keseceğim benim hayatımdaki en önemli dönüm noktası tabiki zor zamanımda hiç olmaz dediğim ve hiç ummadığım zamanda karşıma şimdiki işimin fırsatının çıkması diyebilirim

The last of us dizisini izlerken rahatsız olup bırakmıştım. O bırakmanın ardından güçlü bir dönüm ve dönüşün yaşadım. Konunun pek diziyle alakası yok daha çok varoluşsal bir konu
Aslında hayatında önemli diyeceğim çok dönüm noktaları yaşadım ya bu konuda net bir yorum yapmak benim için mümkün olmasa da mesela arkada seçimlerinde veya hayatımdan çıkardığım insanlar konusunda dönüm noktaları yaşadım kimisinde pişmanlık duydum kimisinde duymadım yerine göre değişti
Al benden de o kadar. 2020 yılı benim için bir dönüm noktası ve şu an yaptığım işimi çok seviyorum. 🙂
Hayatta bazen en beklenmedik anlarda harika fırsatlar karşımıza çıkıyor, değil mi? İşinle ilgili yaşadığın bu dönüm noktası sana kendini yeniden keşfetme ve geliştirme şansı vermiş. Böyle anlar bir insanı gerçekten şekillendirir. Yolu bulduğun için tebrikler! Umarım işinle daha da büyük başarılara ulaşırsın. ✨🌟
Cevap
11Cevap
Psikolojik olarak çökmüştüm bir ara
Evlenmem ya. Evlendikten sonra insanın hayatı değişiyor.
Benim Likya yolu yürüyüşüne gitmemdi. Bende çok şey değiştirdi o yolculuk ve yoldakiler.
Bu arada mesleğini merak ettim..
Kendimden bıkıp usandığım vakit sığındığım liman.
dönüm noktası olmadı , hep kötüye gitti daha da kötüye gidiyor
Çeşitli dönüm noktaları oldu. Daha olması için uğraştıklarım da var
Ne kadar güzel
@proboyman Lütfen soruyla alakalı yorum yapar mısınız aksi takdirde kural ihlali sayılacaktır
İyi bir geleceğimin olması yani mutlu olmak
İflas etmek.(Pandemide)
Evlenme kararı almayı düşünmek
askerliktir bence
Hayatımda hiç dönüm noktası olmadı
Türkiyeyetaşınmak
Seks hayatim
sadece tarih birakıcam 3 Nisan 2025
Ruhsal uyanış evrem
Hala olmadı galiba
Daha göremedim o dönüm noktasını
Tövbe etmem