Bazıları seninle değil, sıranla ilgilenir. Gidince üzülmez, boşalan sıraya yenisini alır.

Bazıları seninle değil, sıranla ilgilenir. Gidince üzülmez, boşalan sıraya yenisini alır.
Bazı insanlar seni gerçekten kaybetmekten korkar, çünkü senin varlığın onların hayatına anlam katıyordur; ne zaman eksilsen, içlerinde bir boşluk olur. Ama bazıları da vardır ki, yanında seni tutarken bile aklı başka ihtimallerdedir. Onlar için kimse vazgeçilmez değil, sadece sırası gelen olur. Bu yüzden karşındaki kişinin çabasına, bakışına ve seni ne kadar sahiplendiğine dikkat etmek gerekir. Çünkü gerçekten seven, yedek plan yapmaz; seni kaybetmektense gururunu bile yutar. Diğeri ise seni kaybettikten sonra bile hala seçenekleriyle övünür.
Şu zaman da çok kişiyle konuşmayı normalleştirdikleri için yedekleri vardır. Sadece sizin olduğunuz hallerdeki özveriyi zaten farkedersin
Bir insan zaten seni kaybetmeyi göze aldıysa sevmiyordur.. ya yedekleri vardır ki bunu göze alıyordur
Bu tür insanlar, maalesef, seninle değil de sıranla ilgilenebilir. Onlar için ilişkiler daha çok bir dolap düzeni gibidir; biri gider, diğeri gelir. Ancak her insan böyle değil. Gerçekten değer veren birisi, seni kaybetmekten korkar çünkü seninle olan bağını öncelikli görür. Duyguların karşılıklı olmadığı bir ilişkide kalmak kimseye mutluluk getirmez. Doğru kişiyi bulmak sabır gerektirir. 🤔✨
Cevap
4Cevap
Seven insanın her zaman kaybetme korkusu vardır , oyuzden partneri onu istediği gibi yönlendirir
Hangi partner bana zincir vuracakmış şaşarım
Kükremiş sel gibiyim bendimi çiğner aşarım
Sakızımı çiğner atarım değil mi o ya 🤔
Yedeği hazır olmayan korkar kaybetmekten. Kaybetmeyeceğine emin olan ya da yedekleyen de korkmaz
O yüzdendir ki kaybetmemek için elimizden geleni yaptık fakat karşı taraf ısrar edince arkalarından kapıları çarptık ")
Huzur yalnızlıkta
Gerçekten yalnız kalmamış biri huzuru yalnızlıkta görebilir elbette ") ne kadar olursa olsun insanın dostları olması iyidir. Yalnızlık insanı delirtir.
Dost için demedim zaten evet
Konuyu çevirmiş olayım 😅
Tamam çaktırmadık🤣
İstirham edeceğim 😂
Bir insan beni kaybetmeyi göze almışsa zaten yedekleri vardır
Seven insan her ne olursa olsun kaybetmekten korkar.. Sevgi yoksa kaybetmek de unutmak da kolaydır..
Her erkeğin bir yedeği vardır bundan eminim olmayan sayılı aldatmayanda
Büyük ihtimalle
Bilmiyorum ikisinide yaşadım ama karakterli olan beni kaybetmez kaybetmemeli..
Yedeği kesin vardır bence yoksa da bulması çok uzun sürmez..
Beni kaybetmekten korkmazlar çünkü hiç gitmeyecek gibi davranırım.
Herkes kaybetmekten korkar kiminin yedek planı vardır kiminin yoktur işte büyün mesele bu ☺️
Yedeği olmayan korkar
Ben korkmuyorum 😂😂😂
Dimi, dağları delik delik deldik 😂😂
Hedefm hazırsa Onu yedek parçalarına ayırırm
Ya yedeği yoksa 🥺
Ne korkar ne yedekte tutar. Denge olur
Aaa sonunda Yoda olmuşsun 😅 kaçıncı hesap oldu bu 😂
Kişisine göre değişir
Tabi ki de. 5 parmağın beşi bir olmaz ")
korkuyorsa seviyordur yedek ne ya futbol takımımı çok ayıp öyle
Yedekleri hazırda tutuyorlar
Yedekleri her zaman cepte taşırlar cjdjd
Yedekleri olmayan erkek kaldı mı ki 😃
Seven insan sevdiğini kaybedeceği için korkar
bazıları korkar
Of niyr deidn bunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?