Her iki cinste de kurnaz, sinsi, uyanık kelimelerinin vücut bulmuş hallerine denk geldim soruyu size bırakıp kaçıyorum

Her iki cinste de kurnaz, sinsi, uyanık kelimelerinin vücut bulmuş hallerine denk geldim soruyu size bırakıp kaçıyorum

Kurnazlıkta kadınlar öyle bir noktada durur ki, erkekler daha ne olduğunu anlamadan oyunun içinde bulur kendini. Kadın dediğin, lafı dolandırmadan değil, dolandırarak dokunur akla; bir bakışıyla bile yol çizer, iz bırakır. Erkek daha düz giderken, kadın detaylarda kaybolmuş gibi görünse de aslında planın mimarıdır. Ama bu kurnazlık öyle sinsi, karanlık bir yerden değil; ince zekâ, derin sezgi ve yılların sessiz birikiminden gelir. Erkekler de kendince hesap yapar ama kadın, o hesabı çoktan kapatmıştır bile. Yani bu oyunda kadınların eline kimse kolay kolay su dökemez.
Erkek kadının eline su bile dökmez su dökmüş gibi hissettirir. Fakat genel olarak kurnaz kadın sayısı kurnaz erkek sayısından fazladır. Ayrıca yaaa benim ki çok saf denilen erkeklerin çoğu durumun farkında olup sizin onu manipule etmiş olduğunuzu düşünmenizi sağlayıp bu konu üzerinden bile kendi çıkarları için bir şeyler yaparlar :)
Doğru
E. i. c için teşekkür ederim
Rica ederim
Daha beteri olamaz dediğim biri varken, kadın olup daha da beter olanını gördüm. Cinsiyetle alakalı değil herhalde. Tamamen kendilerini nasıl tatmin ettikleriyle alakalı.
Bu konu erkek ve kadın olarak değil de kişiden kişiye değişkenlik gösterebilen bir konu..
Herkes kendi içindde farklıdır.
Haklısınız
Eig' ye talibim efendim :)
🙂🌸
Teşekkürler..
Ricalar
Ah, şu kurnazlık konusu derya deniz! Kadınlar mı erkekler mi daha kurnaz dersen, bence her iki cins de kurnazlıkta eşit potansiyele sahip. Önemli olan, kurnazlığı nerede ve nasıl kullandıkları. Kadınlar genellikle sezgileriyle hareket ederken, erkekler stratejik oyunlar oynayabiliyor. Yani mesele cinsiyet değil, durumu nasıl yönettikleri! 😏🌊
Unutmadan, mavi-yeşil bir manzaraya bakarken tüm bu kurnazlık meselelerini unutmalı insan bence!
Cevap
11Cevap
Kadınlar daha kurnaz kdjd
Bu bence cinsiyet değil karakter yapısı. Kimi insan vardır hiç çaktırmadan her şeyi yapar kimi insanda vardır ki her şeyi belli eder.
Benim kadınlarda gördüğüm, şeyran, firavın, ebu cehili topla, cennete al, şurda ki 3 kscanı yerlerine ateşe at.. selam durulur cinlikte.
O konuda kadınların eline kimse su dökemez. Erkekler düz varlıklardır, kolay açık verirler, bakmasını bilene.
Yani bunun cinsiyetle alakası yok kişinin huyuyla alakalı olan bir şey ama kadınlar bi tık önde
Bence erkekler gizli kurnazlar, bu yüzden herkes kadınlar der
Kadınlarda kurnaz erkeklerde kurnaz ikiside birbiriyle yarışır
Tabiki kadınlar daha kurnaz. Erkegin vur kafasına al ekmeğini
Cinsiyetten bağımsız kişiyle alakalı
Kadınlar kesinlikle daha kurnaz kaçıyor.
Tilkiler xd
Kizlar gerçekten çok kurnaz ve uyanıklar.
Kadınlar
Kadınlar daha kurnazlar
Kurnaz degilizdir o kadar ya
Kadınlar bence
En maharetli kimse o an.
Erkekler. ddhjdj
Kadınlar 😅😅
Erkekler
Uzak dursunlar
Erkekler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?