Sokakta en ufak bişeye parlayıp birinin üstüne atlayasım geliyor. Evde desen herkesin dediği, kurduğu cümle sinirimi bozuyor. Laf sokup susturuyorum insanları.
Birilerinin mutsuzluğundan acayip keyif alıyorum. Kendim de hiç mutluluğu bulamadım.
Allah inancım da sıfır.
Hiç dinî bir beklentim yok.
Sinir, stres küpü gibi bişeyim. Memnuniyetsizlik diz boyu ayrica
AAy bi de kindarım. Beş altı senelik olayı asla unutmam ona göre o kisiyle asla muhattap olmam falan yani.
Yargılamadan yorum yapın..!
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
En azindan saf canım olup kendine zarar vermiyorsun
Nasıl yani
Ama aşırı bi kinlilik var. Yani suç olmasa yemin ederim böyle boğazını falan sıkasım geliyor
Yani genetik bile olabilir.. bazi hormanlarin fazla salgılanıyor dur bilemedim.. örneği var literatürde.. fark edilip idamdan dönen mahkûm var..
Evet genetik doğru diyosun. Pomagim bir de ben
Barış kendin ile derim yahuu.. neyse ne birak millet düşünsün skksks (:
Sen çekeceğine dunyanin derdini millet ceksin khkhkhk
Öyle olmuyor işte
Daha farklı bi boyutta kinlenme
Yahu nasil oluyor.. yolda giderken milleti mi Boğazlıyorsun
Oda olmaz bir iki yersin dayağı ki gücün ne senin
Bilmiyorm gıcık oluyorum biseyini kıskanıyorum falan
Yo yemem benim silahım var. Ayrıca kickboks eğitimi aldim
Yahu 20 yaşında veletsin normal geçer (: hayatin bazi kisilere daha adil oldugunu gormek yabjt sana daha adaletsiz oldugunu fark etmek sinir bozar
22
Bunlar iyi ama farkinda olmadan alacağın bir darbe seni de indirir.. ki aferim sana
Her konuda adaletsiz ki Ben anca mal mal cabaliyim ömrüm torpuleniyor
20 /22 aynı işte ala ala
Yani o doğru dünya da adalet yok.. her yerde böyle. Yapacak bisi de yok.. biri sirf poposu guzel diye milyoner iken bazilari cirkin. Doğuyor.. debilecek bisi de yok.. doğal secilim.
Doğal secilim de eşit şartlarda doğmadık ki.
Onun şartlarına erişip
Sonra üstüne ilave etmem için 10 sene lazim
Yani öyle dunyada 3 tip insan var.. firtinadan kacan.. firtinaya baliklama dalan.. ya da fırtına ya göre hareket edenler.3. tip olmalisin
Fırtına benim hep karşıma çıkıyor. Tabi ki ona for ehateket edicem
Ülkenin yönetim sistemi bile elinde iphone 16 promax olan siyaset bilgisi yüksek bi insan bu ozmn düşünce tarzına sahip
Evin arabanın yoksa adam yerine konmuyosun falan. Ki çevremde de çalışmada bile ailesinin üç-beş arsası var, en kötü bi yazlığı var, ailesinin oturduğu evi bile var.
Bn direkt ezik kategorisindeyim. benim eğitimde yaptığım gelişmelerin aldığım puanların hiçbi önemi yok.
Adam yerine de Konmuyorm bu ülkede. Ve tanıdığım adamım olmadığı için vasıfsız insanlar benim önume. Balıklar atlıyor
Yahu o çevre ile alakali bisi. Cevren mal ise öyle.. bosuna dememis dostovski insanların ahlak anlayisi hitap ettiği kitlehe göre değişir
Çevre derken her yer böyle.
Ben fen lisesi mezunuyum ordaki insanların ana babası mühendis.
Onlar da bu düşüncede
Benim cevrem de de olsa bile onlar adam degil ise. Kale almaz kimse
Ya bütün ülke bihle yönetiliyor sen ne anlatıyosun. Seni çevren öyle olsa me olucak sanki?
Bu arada bir zahmet pm at.. surekli yorumlarda en sonu arıyorum
Ve muhendislik ile alakali bir durum degil
Bana ne kızıyorsun be
Hiç de bile.
Ne hiçte bile
Boşsun
Dolu tespitlerin ile basarilar