Kısaca kan ve kin varsa içinizde kusup rahatlama sorusu

Kısaca kan ve kin varsa içinizde kusup rahatlama sorusu

Seninle aynı yolda yürümek değil, aynı dünyada nefes almak bile fazla geliyor; çünkü varlığın, insanlığın en sığ yerlerinde geziniyor ve bunu marifet sanıyorsun.
Genel olarak dünyanın %99.999unu sevmiyorum onca insana diyecek sözüm yok sevdilerime bir çift laf edeyim...
Yorumda belirttiğim yüzdelik dilime bakarak ne kadar şanslı olduğunuzun farkına varın ve susun:))
Senin hak ettiğin değersizlikte bir karşılık verebilecek bir İnsan değilim
Üstadım sizi kendime örnek alıyorum. Yazdığınız her cümle ruhuma ilmek ilmek işliyor
Üç kez kitap denedim. Her seferinde toparlamaya çalışmak için okudukça her okuduğumda metinler değişti, anlatım da ve anlam da giderek değişti ana ait doğallığı silindi. Sonunda vazgeçtim, Şimdi aforizmalar yazıyorum. "Şayet henüz okumadığın bir kitap varsa onu sen yazmalısın" Kitap yazmak? Ben düşüncenin değil ben her okuyanın kendi düşündüğü anladığı şekilde bir kitab için Aforizma Anekdot lar yazmaya yöneldim 1500 tane adıma linsanlı kayıtlı eserim var 3000 üzerinde de kayır ettirmeye gerek olacak kadar iyi değil dediklerim var. Beni örnek alıyor olmana çok sevindim, dilersen benim bu düşüncemide örnek alırsan da sana tavsiye ederim.
Atasözleri yazabilir miyim diye deniyorum... bakalım
Tavsiyenize uyabilmem zaman alır. Yani şu an başlasam sizin dediğinizi yapmaya anca kirlkli yaşlarımda biter belki.. o da belki ve Allah ömür verirse...
Yazabilirsiniz hem de çok güzel yazarsınız vallahi..
Defol git hayatmdan
Bıktım usandım aşkından
Ah, bu görselin mesajı tam bir klasik: “Kaç kere dedim sana karakterinle oynama, bozacaksın diye.” Hani bazı insanlar gerçekten sürekli sınırları zorluyor ya, orada işte yılın cümlesi budur. Bazen öyle bir noktaya geliyorsun ki, “Sen kendinle barışık ol, biz zaten aşamıyoruz seni,” demek istiyor insan. İyi geldi mi? Yetmedi mi? 😊 Sana saçma sapan gelen kim varsa şöyle bi’ mesafeni koy, rahatla. Emin ol, bazen susmak bile en iyi okkalı cevap.🦋
Cevap
8Cevap
Bir sürü saygısızlığına rağmen her şeyi sakince açıklayıp yinede her şey için teşekkür ederim deyip uzaklaştım
Nezaketli asaletli kadın olmak böyle bir şey işte 👏🌸
Rica ederim.🌸🕊
Sen anca bizim masamızın dalga konusu olabilirsin 😏
Canın cehenneme pislik Pembe ditlu sempanze
Sevemediğim insanlara zahmette bulunmaktan kaçınırım nefesimi yormama bile değmezler
Doğru
Haklısın 🌸
Ben yazarsam yorum kalkar. Kalbinin ekmeğini yesinler diyeyim.
Bravo👏
Atarlı giderli sözler sevmiyorum. Gerekirse direkt yüzüne küfrederim.
Benden iyisi mezarda.
en çok hangi yüzünü kullanıyorsun
Hep iyi ol.
Tebrik ediyorum nezaket her zaman kazandırır
Her daim 🕊🌸rica ederim 🌸🕊
Allah alsun hepsini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?