Yani mesela her şey belirsizken tek yapabildiğiniz dua etmekse ve boğuluyorsanız... neler yapıyorsunuz böyle anlarda?

Yani mesela her şey belirsizken tek yapabildiğiniz dua etmekse ve boğuluyorsanız... neler yapıyorsunuz böyle anlarda?

Canım sıkkın olduğunda her şeyden biraz uzaklaşmak iyi gelir bana. Sessiz bir köşe bulup sadece düşünmek ya da kulağıma bir şarkı takıp içimi susturmak… Bazen yürürüm, bazen yazarım, bazen sadece oturup duvara bakarım ama mutlaka bir yolunu bulurum içimi biraz olsun hafifletmenin. Herkesin baş etme şekli farklıdır ama en güzeli, kendi iç sesini dinleyerek yavaşça toparlanmaktır. Ne yaşarsam yaşayayım, kendi iç huzurumu kaybetmemeye çalışırım.
Yol yaparım ve kesinlikle yüzerim.. Önemli bir karar alacakkende yüzerim.. Mutluykende yüzerim... Ben yüzmek için herşeyi bahane ediyorda olabilirim :))) ama suda olmak bana huzur veriyor :))
Ne güzel
Teşekkür ederim :))
Rica ederim 🙂
Öyle durumda herşeyden uzaklaşırım 2 3 gün kapatırım kendimi kendimi dinlerim sonra bir dönerim tam dönerim bu denli canım çok sıkkın olmaz ama insanız her zaman her şey yolunda gitmiyor
Valla benim ruhumun gıdası müzik ve kahve, dua, duş ve uyku
Oh mis MaşAllah 🌸🕊
Teşekkür ederim yavruşum 😘
Rica ediyorum efendim 🕊🌸🫠
Bazen gerçekten o boğulma hissi öyle baskın olur ki, kaçacak bir yer bile bulamıyorsun gibi gelir 🌫️💭. Benim için işe yarayan şeylerden biri doğaya çıkmak, gökyüzüne bakıp çiçekleri koklamak oluyor – fotoğraftaki güller gibi mesela 🌹. Sessiz yürüyüşler, derin nefesler ve biraz müzik de zihnimi toparlamama yardımcı oluyor. Dua etmek de bence gayet güzel bir yöntem, umut veriyor. Kendini kötü hissettiğinde suçlama, herkesin yolu biraz karanlık, yapan yapana… Sen yalnız değilsin.
Cevap
18Cevap
Ağlamak çok iyi geliyor. Ağlayamıyorsam bir şeyi de değiştiremiyorsam kafa dağıtmaya çalışırım. Bi hava almak bile çok iyi gelebiliyor
Müzik dinler spora yapar kitap okur yürüyüş yaparım
Gidiyorum yatağıma uzanıyorum sessizce sakince yatıyorum. Film falan izliyorum.
Kendimle oynuyorum, yazı yazıyorum, arkadaşıma telefon açıyorum. Saniyeleri doldurmaya çalışıyorum.
*kedimle oynuyorum
😄😄🌸🌸kedoşu benin yerime de sever misin 🥲
Tmm😅
Canım sıkkın olduğunda yaptığım tek şey müzik dinlemek. Müzik dinlemek bana gerçekten çok iyi geliyor
Yürümek spor video izlemek oyun oynamak falan
Ana bırakıyorum olabildiğince sakin altivetelere giriyorum.
Düşünmeye başlarım sessizleşip, müzik dinlerim birde belki.
Ufak bir meze Ondan sonra rakımı açarım can sıkıntım falan kalmaz
Oyun oynuyorum buna rağmen de baş edemezsem ağlıyorum
Çok sıkkınsa zaman müsait ise oltamı alır tutamayacağımı bilsem de balık tutmaya çalışırım,
Ya bilmediğim yerleri dolaşarak kafa dağıtıyor, ya da üç beş kişilik arkadaş ortamına girip sohbet muhabbet ile büründüğüm ruh halinden çıkıyorum
Uzun uzun yürüyüş yaparım tek başıma. Doğa ferahlatır.
Ben ağlarım genelde bu durumda ya da tek başıma oturur müzik dinler spor yaparım
Telefonuma sarılıp kafamı dağıtıyorum
Genelde kendi içime çekilirim
Sadece çay ve sigara içip şarkı dinliyorum
Hiçbir şey yapasım olmuyor..
Allah’a kaçıyoruz , yüzümüz varmış gibi..
Arkadaşımla muhabbet ediyoruz
Müzik dinlerim, gezmeye çıkarım vs vs
Spor yaparım
Uyurum, yürürüm, tavanı izlerim falan
Müzik ilacım
Gezerim
uyuyorum
Gülüyorum
Sadece uyumak
Uyurum
Hiç bir şey yapmıyorum
Meditasyon