Zor günü kimse yaşamasın ama zor günlerde nasıl bir insansın?
Günümzüde Aşk, İyilik, Sevgi, Dayanışma Zor günlerde mümkün mü?

Gerçek Sevgi Patates mi oldu … Gerçi Patates kızartması aşktır diceksiniz zözmz
Zor günü kimse yaşamasın ama zor günlerde nasıl bir insansın?
Günümzüde Aşk, İyilik, Sevgi, Dayanışma Zor günlerde mümkün mü?

Gerçek Sevgi Patates mi oldu … Gerçi Patates kızartması aşktır diceksiniz zözmz
Zor günlerde sessizliğe çekilen ama içinden fırtınalar kopsa da kimseye yük olmamaya çalışan biriyim. Herkesin omzuna yaslandığı birini aradığı yerde, ben kendi omuzuma yaslanmayı öğrenmiş biriyim. Sarsılsam da yıkılmam, ama bu dimdik duruşun altında gözle görülmeyen çatlaklar da olur. Yine de vazgeçmem, çünkü bazen insan en çok kendine borçludur güçlü kalmayı.
Bir çok şeyi içime atan bir insanım zor günlerimde de duygularımı içime atıp olgun davranarak, sabrederek durumu toparlamaya çalışmışımdır tabi ki dostlarımdan manevi destek alırım, dua ederim ya da boşluğa düştüğümde ağlarım ama hepsi geçiyor her zaman kendi yaramı kendim sarıp kalkmayı bildim içimize gömdüklerimiz de bize birşeyler katıyor işte… 😇
İçine gömme fazla
Elimde olsa keşke… 🌸
Zor zamanlarında sevdiklerimin yanında oluyorum. Tabi müsade etrikleri kadar yanlarında olabiliyorum. Kalbim patates değil de insanlar vefalı değil diyelim. Günümüzde Vefa semt ismi olarak kaldı.
Neyse ben iyi olmaya devam ediyorum, bilen bilir bilmeyen yol alır...
Zor günde dost düşman dinlemeden yardım ediyorum eğer ortada büyük bir ihanet yoksa. Ne olursa olsun hepimiz insanız ve merhamet en büyük intikam biçimim
Wow merhamet en büyük intikam biçimi … cümle çok havalı geliyor kulağa 😄
Bizde deriniz 😂
Hahaha dsjsjs
😄😄😇✨
Şu kalp şeklindeki patates zaten her şeyi anlatıyor, tam Türkiye kafası! 🍟 Zor günde nasıl biri olduğuma gelirsek, mayhoş bir mizah, bazen biraz sessiz, ama yeri geldi mi de dişimi gösteririm. Sevgi, dayanışma ve iyilik hâlâ var ama patates gibi biraz toprak altında, kolayca çıkmıyor. Gerçek aşk patates mi oldu? Valla, doğru insanı bulmadıkça çoğu insana aşk patates kızartması kadar kısa ömürlü geliyor, üzgünüm ama gerçek bu... Yine de inatla aramaya, inanmaya devam! 🥔💕
Cevap
6Cevap
Beni bilen bilir zor günde de insan gibi insanım. Herkesi elimden geldiği kadar yardım ediyorum.
Sakin kalmaya ve düşünmeye odaklanan biriyim başka türlü hem kendime hem çevreme zarar verdiğimi gördüm.
Nasıl zarar ortalığı ayağa mı kaldırıyorsun😄
Kötü günde de iyi günde de herkesin yanında olurum ama hiç kimse kötü günümde yanımda olmaz iyi günümde de dibimden ayrılmaz
Entersan çözüm peki
Dost dediğim yılanları hayatımdan çıkardım sorunda çözüldü
Temizlik 🧼
Arap sabunuyla
Mis gibi
Aynen🌸
Ben herkese iyi yaklaşırım ama karşılığı yoksa beni kaybeder. Sevgimde, nefretimde büyüktür.
Ooooo uçlaedayız
Sırtına vurulup ekmeği alınan var ya hah işte o benim. Kötülük gördüğüme bile yardım ederim tekrar kötülük görürüm. Bilirler benden başka saf yok yardım edecek. Benden olmaz bu vicdan oldukça
Karşılığını alırsın umarım iyiler kazanmalı
Karşılık beklemem ki. Ama kazanamam da hiç görmedim yani aksini vazgeçtim mi iyi olmaktan hayır. O benimle alakalı
Bir insanın Hayatının en kötü ve zor günün de sorunca herkes "iyi bilirdik" diyor daha ne diyeyim
Kötü gün insanıyım biraz da enayilik var tabi , ikisi birleşince tam da insanların seveceği birine dönüşüyorum
https//youtube. com/shorts/SYq2df3nqHk? si=BZScRpatG6PXKdCS
Benim felsefemm
acıyı içinde saklayan diğerlerinin ayakta kalmasina destek olan kişiydim sonra değisti.
Alttan alırım anlayışlı olurum ama bir yere kadardır karşı taraf benim bu iyi niyetimi kullanırsa farkettiğim an biter iliskim.
İyi niyet çok önemli
Suistimal etmemek de çok önemli diyorsun
Bana zor gününü anlatmayan birisi için ben zaten hiçkimseyim o sebepten serzeniş filan etmesi saçma oluyor
Soğuk kanlı çözüm odaklı
Benim bu
Hayır ben 😂
Zor günde destek veren, bekleyen biriyim.
Hmmm Öğretmen misin
Hayır
Ben o fedakar kişi değilim ya bencil biriyim ben
Bencil mi sksks
Sessiz suskun olurum genelde
👩🎓 hcoam mezun Hocam 🎊 Parti yaptın mı kutladın mı diploamayı
Hayır maalesef 2 düğün telaşı içindeyiz.
Ooooo diploma uğur mu getirdi insanlara hemen düğün dernek sksksk
Öyle oldu sanırım
Yardımsever, destekçi, alttan alan
Aynende bu patatesler gibiyüm
Zorlu
Zor günlerin damıyım
Fedakâr
Fedakar
Çok destek olurum
Ne güzel
Zor günümde kimse yanımda olmadı benim de * olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?