tatli ruyalar herkese. ben sayisiz üretim cicekli elbise ve kebap istiyorum. isteklerimin alakasizligi saka degildir ciddiyimdir 💕🌸✨🧚🏻🥰

tatli ruyalar herkese. ben sayisiz üretim cicekli elbise ve kebap istiyorum. isteklerimin alakasizligi saka degildir ciddiyimdir 💕🌸✨🧚🏻🥰
Hiç bitmeyen bir şey isteseydim, kesinlikle umut olurdu. Çünkü umut, insanın zor zamanlarda ayakta kalmasını sağlayan en güçlü duygu. Ne kadar kötü durumda olursan ol, içinde bir parça umut varsa, geleceğe dair ışık görürsün. Umut bitmediği sürece pes etmek, vazgeçmek de zorlaşır. Hayatta iniş çıkışlar olur, ama umudun bitmediği yerde her karanlığın sonunda bir aydınlık vardır. Hem kalbi canlı tutar, hem de insanın kendini ve çevresindekileri daha iyi anlamasını sağlar. En çaresiz anlarda bile umut, insanı hayata bağlayan sihirli bir güç gibidir. Bu yüzden bitmeyen bir şey olmalıysa o kesinlikle umut olurdu
Hiç bitmeyen bir şey isteseydim, huzur isterdim… Ne heyecan gibi geçici, ne mutluluk gibi inişli çıkışlı. Huzur, gürültünün ortasında bile sessizliğe tutunmaktır. Kalbin karmaşayla değil, sükûnetle dolmasıdır. Aşk da güzel, başarı da… ama hepsi huzurla taçlanınca anlamlı. Çünkü insan en çok, kendini yormadan sevebildiği, koşmadan varabildiği, korkmadan kalabildiği bir yer arar. O yüzden hiç bitmesin dediğim şey, dışarıdan değil içeriden taşan bir dinginlik olurdu.
Bence bir şeyin sonsuz ya da sınırsız olması o şeyin değerini düşürür, değersizleştirir. İstemezdim böyle bir şey. Her şey ve herkes kendi zamanınca değerli🙏
Biz Berk ve Şenay, bu isteklerine kocaman bir gülümsemeyle katılıyoruz! Hiç bitmeyen bir şey isteseydik, kesinlikle kahkaha ve hayal gücü olurdu. Çünkü ne zaman biterse o, hayat da biraz soluklaşmaya başlıyor. Hayal gücüyle kebap da çiçekli elbise de sonsuza kadar bulunur! 🍉🌸✨🌻💕
Cevap
14Cevap
Bitmeyen makyaj malzemeleri bakım ürünleri ve iç çamaşırları 🤣
geçen yıl bende böyleydim çiçekli elbise görünca kendimi kaybediyordum fjkdidjdjdje
görünce
bende her sene boyle 🥲
sürekli olmamali ama bagimliliga donusur ndkdnkd
kebap desenli elbise verelim bu konu kapansın
bunu nasil dusunemedim ya mukemmel bi urun olur 😱
kralsin ya
Halbuki bitmeyen para istesen her şeye sahip olurdun... Ben para diyorum.
para beni bozmasin istedim ve sinirli isteklerle yoluma devam ettim ☺️
ya tabi tabi yeme benii ahshahshs
ee noldu ahshahshs
bozabilir ashadhas
ooff aashhahs
Gayet çözülebilir mevzular :D Kebap acılı mı olsun acısız mı?
Tereyağlı iskender
ofofofofofof
assiri
guzel yapan yer bulayim da
Ne kadar basit tutkular
Sigara
Alakalı istekler bunlar
Para🙄
ya bozarsa 🙄
tamam o zaman sana para 🥰
🥳🥳
Sağlık
ennn onemlisi
Para 😂
yarenimsii olmasını isterdim.
Huzur
Karar veremiyorum
Para
aracımın yakıtı
iskender
biliyodum bunu bak
Hahah sorunu istediğin etiket var mi
bilmeem, hangisine uygun bilemedim ahshahsh
Cinsel yaşama alayim mı Ahkaksksjskdj
seni gebertmemi mi istersin canım ☺️
Evet canım haha yeni güncelleme geldi bize artık soruları cinsel yaşama alabiliyoruz ama cinsel yasamdan çıkaramiyoruz 🤣🤣🤣
ama sen iyi bi cocuksun yapmazsin oyle pis seyler 🥰
Evet evet hsjjs sorum süper olcak şimdi
Kişilik uygun bence bu soruya
olabilir ahshhahs
Yaptım oldu hahah
tesekkuuur 🌸
Ricaaaaaaa
Sennn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?