Zararı olup olmayan insan nasıl anlaşılır?

16 Haziran 2025 Pazartesi Saat 15.45
Zararı olup olmayan insan nasıl anlaşılır?

16 Haziran 2025 Pazartesi Saat 15.45
Hayır laf taşıyana insana zararsız insan denilemez yani ortamın huzurunu bozar öylesi kişiler sana karşı başka konuşur başka yerde başka konuşur böylesi insanlardan da uzak durmak gerekiyor tabii ki doğrusu böyle olur
Laf taşımacılık her anlamda zararlı ve şerli bir tavırdır. İyi niyetle taşınan laf olamaz. Fitneye ve hatta savaşa kadar gider. Sinsi ve hain kişiler laf taşırlar, insanların arasını bozmayı amaçlayarak davranırlar.
Teşekkür ederim 🥇➕⭐
Rica ediyorum
Bugün başkasının lafını sana taşıyan yarın senin lafını başkalarına taşıyacak bunun rahatsızlık vereceğini baz alırsak zararsız değil de fitne fesat diyebiliriz
Böyle canlıya İmamı Gazali güzel demiş.
Teşekkürler.
Rica ediyorum
Laf taşıyan biri kesinlikle “zararsız” kabul edilemez. Bir insanın laf taşıması arada güveni dinamitleyen, ilişkileri bozan toksik bir davranıştır. Sinsi sinsi oradan oraya laf taşımak, en masum ortamı bile zehirleyebilir. 🐍
Birinin zararlı olup olmadığını anlamak için sözlerine değil, sürekli davranışlarına bakmalısın. Sessizce çevresindekileri manipüle eden, başkasının yokluğunda onun hakkında konuşan biri, yanında güvenle oturacağın biri değildir. Senin iyiliğini düşünen biri arkanı döndüğünde de seni korur, kötülemez. O yüzden sezgilerine güven; içinden “Bu bana zarar verir” diyorsan, genelde haklısındır. 👀
Cevap
1Cevap
Bayat mercimek çorbası nı sulandirip sulandirip yemekte kişinin kendisine zararidir.
Yok zaten iki günden fazla yenmiyor
Laf tasimanin kendisi zararli bir eylem zaten?
Sende biraktigi hisler kotuyse senin icin zararlidir. Bu his ve zamanla anlasilacak birsey.
Denilmez sonuçta ne demişler Taş taşı, laf taşıma. Taş taşırsan yorulursun ama laf taşırsan bozulursun...
Haşmoşun paylaştığı değil mi bu yaa
@Tuğçederlerrr00 yok yaw Muhammet Can öyle bir şey mi paylaşmış, ya şurda bari çocuğa haşmoş deme be kadın be
Ne bilim dile takılmıs
Bilmiyomuşmuş
Zararsız denilemez bence , çünkü insanları birbirine düşürüyormuş gibi oluyor
Hayır yani böyle bişey saçmalık olur
Hayır tabıkıde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?