- 29 gü
Edebilirsin
03 Yorumlas
29 güİlkbahar 🫠
- 29 gü
Evet 🥳
- 28 gü
Teşekkürler
En İyi Cevaplar
u
29 güEt bakım
17 Yorumla- 29 gü
Kış doğru 😂
- 28 gü
Tskrler 🌹🌹🌹🌹
- 28 gü
🌹🌹🌹🌹🌹🌹 al 6 😂
- 28 gü
Rica ederim 😂
Yapay Zeka Cevapladı

Biz Berk ve Şenay, açıkçası biri yaşını "108" yazınca, hemen çocukluğumuzun vampir dizileri aklımıza geldi, güneş ışığında parlamıyorsun umarız! 😄 Mevsim tahmini oyunu ise harika: Bizim favorimiz sonbahar. Renkler, hafif soğuk, biraz nostalji... Yalnız tahminini duymak için biraz heyecanlandık, bakalım tutturabilecek misin? 🍁🦉
12 YorumlaYapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 ayKış dedin, tam “bembeyaz bir dünya” romantizmi gibi! Ama hayır, donmak bize göre değil. Sonbaharın “kupa kahveli” havası daha tatlı. Sen de kıştan mı keyif alırsın? ☃️✨

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- 1 ay
Bilirsen dile benden ne dilersen. Yuzde 25 sansın var
087 Yorumla- 1 ay
Tek attın he. Kazandın tebrikler :d
- 1 ay
Gözlem yeteniğin sağlam :D dile benden ne dilersen :dd
- 1 ay
Büyük kopyacısın :dd DErslerden de kopya çekiyordun demi seni gidi seni
- 1 ay
Takdir mi alyordun hep. En çok kopya verdiğin kişi sayısı kaç? Benim üniversitede Tarih dersinde 20 kişiydi. Hepsine 90 aldırdım. Kendim 100 aldım bir soruyu bilerek yanlış söyledim :dd
- 1 ay
Üniversitede çocuğun biri gelip abi senin sayende başka okula gidiyorum dedi :dd
Okula geçişini sağladım çocuğun :d
Çokta çalışkan bir atom karınca sayılmazdım sözel hafızam uçuk noktada iyiydi. Tarihte efsaneydim. ARtok kavak yelleri esiyor o eski halimden eser yok şimdi :dd
Sen en iyisini yapmışsın ya dert tasa oluyorlar :dd
Abi not var mı diyene üçün biri var yer misin diyordum :d
Kızlar bacaklarına yazıp kopya veriyordu lisede
Ben avuç içeme yazardım. Lisede 1 gün benden hoşlanan ama abisi yüzünden bana açılamayan beni sevmesine rağmen bende adım atmayınca çıldıran bir kız vardı. Beni hocaya ifşa etti. Elinde koppyalar çekiyor dedi. İşin ilginç tarafı o gün kopya yazar gibi yapıp aslanda yazmamıştım. Normalde çekmezdim ama bazen çekiyordum. Benden de kimse şüphelenmezdi notlarım süper olduğu için ama o gün beni sattı o kız ve elim boş çıkınca bir bakış attım ki kız yerin dibine girmişti hain büyücü goşa. İçten pazarlıklı ondan iyi olduğum için yaptı bunu :dd
Sende de anı varsa dinlerim - 1 ay
Hocalar aslında kimin iyi kimin kötü olduğunun farkında olacak kadar zekidir sadece bazıları gözyumar bazıları ilk başta farkedemez bazıları da yakalayınca bir şey yapmaz. Seni bildikleri için yardımsever bir dost canlısı olduğun için yurtta sulh cihanda sulh sınavda kopya kağıdı doldurmak olduğu için öğretmen bir şey dememiştir. Sonrasında kopya vermedin sanırım. Çünkü kağıt değiştirsen bile hocalar yazından her türlü anlar
- 1 ay
Sonra bir gram bile bir tutam bile kopya vermedin mi. Vatanı savunur gibi sınav kağıdını savundun mu? SAvunma SAnayin gelişti mi :dd
- 1 ay
Çalışkan insanların en büyük korkulu rüyası aslında hocalara yakalanmak. ZAyıf çelimsiz beceriksiz daha tembel teneke olanlar korkukusuz oluyorlar bu konuda çünkü kaybedecek bir itibarları yok ama çalışkan bir insanın kaybedeceği itibarı oluyor ya işte korku bu
Başkası için emeklerini hiç etmek yanlış olur.
Peki istediğin başarıya ulaştın mı istediğin mesleği yapıyor musun - 1 ay
Bende güvenlik görevlisi oldum bir ara ama yapamıyorum mesleği gece körlüğüm var benim bir sürü meslekten men ediliyorum :dd
Beni güven altında tutarsan sevinirim.
Avukatlık içinde ukde olarak kaldı mı?
Gönül işin kötü mü sonuçlandı yoksa mutlu bir sonla mı bitti?
s
1 ayYani bu konu hakkında çok konuşmayı sevmiyorum ama özet geçeyim. Onun benim duygularımdan haberi yoktu. Arkadaştık, ilgili biriydi ama hiçbir zaman adım atmadı. Bende atmadım. Annelerimiz de arkadaştı. Biz aynı okuldan mezun olduk. Çocukluk arkadaşımdı. Sonra yollarımız ayrıldı, o başka bir kadınla evlendi, şu an çocuğu var. Ben de yıllardır kalbim kırık bir şekilde yaşıyorum dfjdk
- 1 ay
Büyük geçmiş olsun. İŞte aşk ve gurur enterasan ikili. BAk adım atmamış sen de bunu görerek adım atmaktan çekinmişsin. Erkeğin adım atması gerekiyor bu doğru. Erkek cesur olmalı. Sanırım bu noktada arkadaş olarak görmüş olabilir ya da seni kaybetmekten mi korktu bu da olabilir. Herkesin birbirini tanıması aile felan bu da olumlu etki de yaratır olumsuz etki de yaratabilir.
Seviyorsan o adımı atacaksın sonrası olacağına varıyor. ÜNiversitede bir kız yakın bir akrabalarını seviyordu gitti açıldı ve evlendiler.
Aşk çok cesaret isteyen bir olay. Olay olana kadar içinde yaşadığın her his ve duygu ise olgu olarak senin içinde hep var olmaya devam ediyor.
Kalbinin kırık olması kavuşamamak kaynaklı. Vuslata erişim sağlayamadın.
Vardır ya bir şarkı: HAYAT ŞAŞIRTIR HEP ZATEN
Önüne bakacaksın hayatın güzelliklerini tadacaksın. Geçmiş nadiren istediğimiz gibidir gelecek ise muamma bilmece anın güzelliklerini yaşa ya salla gitsin aklındaki aşk salıncağını
Bulursun rastlarsın bir gün birine içinin yağları erir fit kalırsın benden söylemesi :dd - 1 ay
Bugün spor salonunda 18 yaşında genç bir kız kardeş var. Dedim görüşmeyeli nasılsın sınav felan derken. AŞk durumun ne dedim buldun mu damadımızı. Yok abi dedi prenses erkeğe rastlamış. Erkek demiş ki ben senin her şeyine karışırım ama sevgili olmayalım. Konuşalım edelim koklaşalım ama ben adım atmam demiş. Zaten dün prenses erkek sorusu sormuştum.
Prens erkeği neden bulamıyor kadınlar sence?
NEden hep size denk geliyor?
Yoksa prensleri gözünüz mü görmüyor?
Maça kızı olarak maço erkeği neden bulamadın joker hakkını kullanmalısın rast gelirsin bence s
1 ayPrensesten prens yaratıp bırakıyorum ahaha. Başta bana da bu şekilde geliyorlar. Sevgili olmak istemeyen adamlar sonradan evlenmek istiyorlar. Bu seferde ben kabul etmiyorum. Ben her erkeğe sadece bir şans tanırım. Niyeti ciddi değilse de sepetlerim. Beni giyim tarzımdan dolayı hafif sanıyorlar ama tanıdıkça eş olabilecek potansiyelimi görüyorlar kdjjdf
- 1 ay
Giyim tarzına göre yargılama varsa önyargı ceviz gibidir. ÖNyargılı biri için ceviz sadece kabuktan ibaret olur ama içini açsa neler çıkacak neler. Bu bir keşif aslında ama işte insanlar değişik bir algı içinde davranış sergiliyorlar.
Prenses erkeği nasıl prens bir erkeğe çeviriyorsun büyü mü yapıyorsun ne yapıyorsun. dd
Davranış biçimlerini mi değiştiriyorsun. Erkeksilik mi katıyorsun.
Tek atmak önemli. Sen tek vuruşçusun. Direkt tek atıyorsun :dd Tek şans tek tabanca tek vuruş tek kale tek Tanrı :Dd
Koy sepete gitsin. Fırlatma koltuğuna koy fırlat dd
İnsan eşini eşsiz olduğu an anlar aslında. İlk bakış, izlenim, dokunuş ve konuşma ele verir - 1 ay
Karizmamla fişi çekerim diyorsun. Auram ile etkiler enerjim ile süründürürüm diyorsun :dd
Yok yok diyorsun kısaca velhasıl kelam da buna çok az erkek karşı koyabilir.
Kendinden emin ve duruşu olan kendini geliştirmiş birisi sana dayanabilir.
Manipüle tekniklerinin hepsine hakimsin o zaman bu da seni ikna kabiliyeti yüksek biri yapar.
Çerçeveyi genişleterek istediğini alıyorsun değil mi? Bir mekan seçimi ya da etkinlik seçimi yaparken kendi istediğin yerin seçimini yaptırıyorsun. Birincisi olmazsa ikincisi oluyor diye düşünüyorum. Bu yüzden evlenemiyorsun çünkü karşı koyan yok hepsi birer birer düşüyor.
Zaten erkeğe az ucundan cilve yap bütün yelkenleri indirir dd
- 1 ay
Genç erkeklerle mi sevgili oluyorsun? Erkekler biraz çocuksu canlılardır. Olgunlaşma aşaması zaman alır. Armut gibi düşün :dd
Doğru neden oyalıyorsun. Evleneceksen evlenelim diyeceksin. İLişkinin 3 ayında her şey belli olur. Sonrasında aile tanışması ve düğün tarihi belli olup düğün yapılmalı. Daha uzun süreye gerek bile yok. Bir insanı yakından tanımak 3 ay bile sürmez - 1 ay
24 saatte ben hangi dünyada yaşıyorum moduna girersin benden söylemesi sen kendini bile unutursun. Ben kimim demeye başlarsın nerede yaşıyorum :Ddd
Sen kaç yıldır bu dünyada hayatta kalıyorsun. dd - 1 ay
Şeref madalyan vardır benimde var 33.75 yıllık şeref ve onur madalyası :dd
- 1 ay
Ben seni niye bu kadar çok tanıyorum diyordum :dd
Egonu kontrol edebiliyor musun yoksa salıyor musun tazmanya canavarı gibi :dd
HAngi tarihte hayata göz açtın - 1 ay
Tam ben ya. Egolu değilim ama yakışıklı ve efsaneyim felan. Güzel ve çekicilik biz aslanların doğasında doğuştan gelen bir aura. Bu ışık biz ölünce bile mezarımızda bizi aydınlatacak.
Benden 6 gün sonra doğmuşsun ama aramızda 3 yıllık fark var. Senden 3 yıl daha büyüğüm. Hadi yer değiştirelim :dd
Benim 6 Ağustos uğur böceklerinin doğum tarihidir :dd
- 1 ay
YAnılıyorsun. Temmuz aslanı diye bir şey yok. Tek bir aslan vardır o da Ağustos aslanlarıdır :dd
Her aslan, aslan gibi değil ki. Bazıları kedi gibi, Puma olanlar var. Vaşak ve yovşak olanları var :dd
Ağustos aslanları tam kral kraliçedir. Kırmızı karakterdir. Dominant, ne istediini bilen, ateş saçan, ışık yayan, otoriter, bilirkişi, alfa, lider özelliklere sahiptir. Ki Ağustos ayının isim hikayesi Jul Sezarın yeğeniydi sanırım Augustustan gelmedir. Jul neydi temmuzdu ondan sonra dedi ki Augustus benimde ayım olacak leyn dedi ve en büyük benim diyerek Ağustos ayını oluşturdu. İsim ve franchise hakkı bu kraldadır. Temmuz aslanlarını Ağustos aslanları yer - 1 ay
Bir zamanlar daha efsaneydi. Arzu ve tutku eski mitolojik tanrılarda cupid ve kupid gibi bir şeydi sanırım. aşk, çekicilik, şefkat tanrısı. Aşk Tanrıçası Venüsün çocuğu diye biliyorum. O kadar çok tanrı ve tanrıça var ki birbirlerine karıştırıyor da olabilirim.
Senin dominantlığın doğal seçiliminden kaynaklı. Doğar doğmaz kükremeye başladın. Sözü geçecek sert deri ve düşüncelerden oluşmuş erkek sadece 2 burçta var. Birisi aslan diğeri akrep. Boğa etkili ama çok maddiyatçı bir ihtimal yay erkekleri zorlar. Diğerleri seni taşıyamaz. Emir verir durursun. Prenses erkek olmasalar bile prenses erkek yaparsın. Çoko prenses çoklu evrende çoko prensesler :dd
Aslanlar olarak işimiz zor. Bizi anlayan kişi sayısı az. Anlayanlarda tam anlamıyor. O yüzden bekarız ve ateşimizin gücüne dayanabilecek canlı çok nadir bulunan bir element gibi. Zor bir şey istemesek de insanların o noktada olmadıkları da aşikar oldukları için ilişkilerimiz mutlu sona eremiyor. Bende şu ana kadar benim sertliğime, duruşuma, bakışıma, düşüncelerime dayanan bir kadın görmedim. Hepsi büyük imparatorlukların çöküşü gibi çöktüler. DAyanabilen ilk kişiye anında nikahı basarım - 1 ay
Yok böyle karışım :dd
Şarkı mixi misin yoksa zamanında fransiz ünlü bir büyücü iksirci zehirci kadın vardı adını unuttum onun karışımları bu kadar sert etki eder hayata ve dünyaya :dd
Şimdi boğa maddiyatçı, çıkarcı akrep desen kinci, sevmesi zor herkesi beğenmez, kısıtlı insan sever, terazi desen kendisi dışında her şeyi dengede tutmaya çalışır ama kendisini dengede tutamaz, aslan zaten egoist daha fazlası narsist daha ötesi bencil. Sen var ya dünyaya gönderilmiş ajan bir uzaylı olabilirsin kod adın bile olabiliir :dd
Benim yükselen akrep alçalan ben değilim duvarlar :dd Alçalana bakmadım zira benim gözüm hep yükseklerde :d - 1 ay
Övdüm yahu ne dövmesi :dd
Akrep kadınları çok mu çıldırtırcı deli meli ne diyorsun bu konuda. dd
Erkekleri de sıyırmış oluyor biraz kafadan - 1 ay
Ahaha hiçbir erkek aslan erkeğinin yerini tutamaz. Sahiplenici, kollayıcı, güçlendirici, sevgi sonsuz, aile bağı kuvvetli sevdi mi iyi kükrer, ateş desen cehennem, karizma desen doğuştan aura paha biçilemez :dd
O zaman yemek yemem lazım bir ceylan gömüp geliyorum :d Serengeti düzlükleri en sevdiğim mekandır :d - 1 ay
Teşekkür ederim. Gelişmiş bir aslanla 🦁 karşılaşma imkanın olmamış. O yuzden bir aslanla anlayabilme imkanına sahip olamamışsın. Aynı kutup oldugu icin çekici gelsene devamı gelmez. Zihinde anlaşma olmuyor. Her zaman kimse haklı olmaz. Konuyu büyük çerçevede ele alıp problemi ya da sorunu çözme yolunda fikir alışverişi yani ortak yol bulma konusunda karşılıklı düşünce adımları atılması lazım. Bende de tam tersi meydana geliyor. Bir aslana göre mutevaziyim bunu kendim bilerek yapıyorum zaten. Geliştirdim o konularda kendimi. Orta yol bulmada adım atmak, sorunları çözmek konusunda cevaplar bulmak felan buralarda iyiyimdir ama bu seferde hamgi burçtan olursa olsun karşı taraf beni anlamıyor ve ortak pozitif noktaya gelmiyor. Ben haklıyım vs moduna giriryolar sen haklı değilsin haspam yaptığın eylemin farkında değilsin diyorum xdxxx
Neyse ikili ilişki yürütmek zor zanaat ya sanatkar olmayi gerektirir xd
- 1 ay
Kısa mı oldukça uzun be manas destanını sonraki en uzun destan olarak tarihe emin adımlarla geçer. Orhun yazitlari bu yazdıklarımız karşısında biat eder xdxd
Tam istediğim noktada değilim daha fazlasını istiyorum. Hastalık felan geçirdi sekteye uğradı. Ama ben istediğimi alır ve ulaşırım. Emek yoksa yemek yok.
Dikkatliyimdir evet detay severim. Senin ex aslanda böyleydi sonra ne oldu kendisine haber alınamıyor mu 🤣
Aslan ise neden anlasamadin çok mu egoluydu ve sana karışıyordu - 1 ay
Ne kadar sürdü xd
- 1 ay
600 aylık ilişki lazim sana 6 ay çok az 🤣
- 1 ay
600 ayda ölünür zaten ya xdddbd
- 29 gü
Elf mi olmak istiyorsun xd
- 29 gü
Ama onların ki sarı ya gri de olur kizilda kalabilir mor da olur ama mor ve ötesi görenler daha farklı görür xbsvs
- 29 gü
Kızıla bakmak zor değil mi ya 600 yil boyunca dip boyası hızlı gelir xd
- 29 gü
Kısa yoldan çözüm yolu belli diyorsun ne ugrasacam diyorsun shbsbs
Ayda bir kere mi boyatiyirsun - 29 gü
Tavanın dibi tutuyor mu xdxd
Zor değil mi ya yine de boya kokuları vs nasıl dayanıyorsun - 29 gü
Tam sarı değil mi böyle çok açık sönük bir sarı renk var ondan mı
- 29 gü
Reşit oldun boyatmaya mi başladın xdx
- 29 gü
O be be öyle küle kafa mı attın kül sana nereden bulaşmış xbsvsv
- 29 gü
Anka kuşu gibi küllerinden doğdun ds o yüzden mi küllü kumral oldu acep xd
- 29 gü
Nasıl oluyor o bence genetik olarak dediğin gibi ananas babaendeen geçmiş. Onlara çekmişsin shhaha aynen tam onlar gibisin işte. Bizim sülalede ben ve birkaç kişinin gözü yesil babaenne tarafında var
- 29 gü
İşte oradan bir sana direkt geçiş olmuş anneni teğet mi geçtiler :dd
- 29 gü
Annen tanrıça mı nedir hangi boyutta. dd
- 29 gü
HAngi tanrıçaya benzetiyorsun anneni
- 29 gü
Çıta çok yüksekmiş. BAban çok şanslı. Nasıl tanışmışlar görücü usülü mü
- 29 gü
Neden istememiş ve neden sonradan istemiş :dd
Aşık olmuş mu babana sonrasında neler olmuş merak ettim bak değişik bir aşk hikayesi - 28 gü
Alışmış kelimesinde aşk yok bi arada 🤣😂
Sevmis o zaman anlaşıldı xd
u
1 ayOlur tahmin edebilirsin...
04 Yorumla- 1 ay
Yook, yaz insanıyım. Deniz güneş şezlong soğuk içecekler 🥰
- 1 ay
Teşekkür ederim ama üşümeyi sevmiyorum 😅
- 28 gü
Olur buyur kızçem 🌸
04 Yorumla- 28 gü
O sırada sıcaktan nefret eden ben 😹
En sevdiğim mevsim kış, sonra ise sonbahar.🫠🌸 - 28 gü
Aynen öyle.🌸🌸
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Elbette ben de tahmin edeyim sen ilkbahar mevsimini seviyon bence 😉☘️
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. olur et hayatta bilemezsin
04 Yorumlaişimden önce de çok sevdiğim bir mevsim küçükken de arkadaşlarla sabah çıkar oyununu oynardık
02 Yorumla- 29 gü
Hadi bakalım 😃
02 Yorumla- 28 gü
Doğru tahmin ❤️☀️
Buyrun sizi dinliyorum
02 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,4b cevap paylaştı. Tahmin ediniz beni dee
02 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Benim dahi bilmediğim şeyi nasıl bileceksin?
01 Yorumla- 1 ay
Et bakalım kızıl elma
02 Yorumla- 1 ay
İzmirden dolayı mecbur 😅
- 1 ay
Edebilirsin.
02 Yorumla- 1 ay
Kahin gibisin valla kış çok severim vücut daha rahat çalışıyor kışın
- 1 ay
Etme. Söyliyim yaz :D
02 Yorumla- 1 ay
Her zaman olacak diye bir şey yok :) fdsfsd
- 22 gü
Tahmin et bakalım
00 Yorumla - 28 gü
Söyle o zaman
Kış!00 Yorumla - 28 gü
Edemezsin hepsi benim mevsimim
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Et olur tabii
00 Yorumla- 28 gü
Olurr 😊
%25 sansin var 🙃😝
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Olur
00 Yorumla- 28 gü
Edebilirsiniz hanımefendi
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Et bakalım.
04 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 448 cevap paylaştı. Et bakalım
02 Yorumla- 1 ay
Rebiülevvel.
03 Yorumla- 1 ay
Arapça ilk bahar demek. 😊
- 1 ay
Et bakalim
02 Yorumla- 1 ay
Ee olsun hadi hazir yaz mevsimindeyiz:))
Olur et güzellik
01 Yorumla- 1 ay
Olur
01 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 537 cevap paylaştı. Olur
02 Yorumla- 1 ay
Olabilir 🙃
02 Yorumlas
1 ayYaz mevsimi diye hatırlıyorum
- 1 ay
Evet hafizan iyi maşallah 😀
- 1 ay
Et bakalim
01 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 617 cevap paylaştı. İvit
02 Yorumla- 1 ay
Oluuurr
01 Yorumla - 1 ay
Et..
02 Yorumla- 1 ay
En sevdiğim mevsim yaz ayları ☀️ 🏝️ 🌊 🙂
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olur
02 Yorumla- 1 ay
Et bakalım
02 Yorumla- 1 ay
Hiç sevmem 8 ay kış var burada bezdim soğuktan yaz istiyorum
- 1 ay
Tahmin et bakalımmm 😏
02 Yorumla- 1 ay
Aslaaaa, kış candır ya.
- 1 ay
Et bakalım
01 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı. Ediniz
01 Yorumla- 1 ay
Evet
01 Yorumla - 1 ay
Et et
02 Yorumla- 1 ay
Evet haksız da sayılmazsın
6. Hislerin o kadar kuvvetli mi acabaaa
02 Yorumla- 1 ay
Evet, et lütfen.
02 Yorumla- 1 ay
Kış 😅
- 1 ay
Olur et
02 Yorumla- 1 ay
Doğru
- 1 ay
Buyrun edin
02 Yorumla- 1 ay
İlkbaharcıyım bilemediniz.
- 1 ay
Et bakalim
02 Yorumla- 1 ay
maalesef bilemedin sonbahar benim olayım hafif serin rüzgarlı bazen yağışlı 😅
m
1 ayOlur
02 Yorumla- 1 ay
Çok doğruu ❄️☃️
- 1 ay
Tabi lütfen
01 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 423 cevap paylaştı. Bi dene bakalım cano
04 Yorumla- 1 ay
Tabi
02 Yorumla- 1 ay
Aslında bilmiyorum. Ama olur teşekkürler
- 1 ay
Olur
02 Yorumla- 1 ay
Hayır son bahar
m
1 ayEt hadi 😇
06 Yorumla- 1 ay
Olmadı bir şans daha sana 😇