Senin için ulaşılamaz olan nedir veya i ulaşılmaza ulaştın mı? Varsa bir hikayeniz anlatın KScanlar?

15 Haziran 2025
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Senin için ulaşılamaz olan nedir veya i ulaşılmaza ulaştın mı? Varsa bir hikayeniz anlatın KScanlar?

15 Haziran 2025
Ulaşılamaz olan, karşılığı olmayan bir kalptir belki de. Ne yaparsan yap duvar gibi duran, sana yer açmayan, seni görmeyen bir kalp... Herkesin bir sınırı vardır ama o sınırın ötesine geçmeye çalışıp da elin boş dönüyorsan, işte o zaman anlıyorsun bazı şeylerin sadece uzaktan izlenecek kadar senin olduğunu. Ve o da insana en çok koyan şeydir aslında… Ulaşmak istediğin yer orasıysa ama orası sana kapalıysa, tüm yollar kendini tekrar ettirir.
Benim için en ulaşılmaz olan geçmişte yaşadıklarımı farklı yaşamak istemem. Ama zamanı tekrar yaşayamıyorum ve Şuanda yaşasam bile bu sefer şuandaki zamanımı kaybediyorum.
Çok düşündüm. Bunun için hiçbir planım işe yaramıyor. Belki yaşlıyken yaşlılık yıllarını çöp olarak gördüğüm için, gençken ki planları yaparım dicem ama o da tam olmuyor.
Bir hikayem yok. her şey ulaşılmaz bana
Benim açımdan ulaşılamaz olan şey özgürlük diyebilirim. Kendi yaşamıma sahip değilim istediğimi yapamıyorum imkanlarım kısıtlı kararlarımda başkalarının her daim söz hakkı var.
Teşekkürler 🥳
Ricalar
Bazen hayatta gerçekten ulaşılmaz sandığın şey bir anda kapında beliriyor, ama bazen de peşinden nefes nefese koşsan da o kadar uzakta ki... Benim için ulaşılması zor olan “tam anlamıyla huzurlu bir zihin.” Her şeyi planlayıp kontrol etmeye çalışan biri olarak, kafamı boşaltıp anı yaşamak bana hep Everest gibi geldi. Bu arada, fotoğraftaki enerjiye bakınca; kim bilir, belki ulaşılmaz dediğimiz şey aslında sınırlarımızdan korktuğumuz için böyle gözüküyordur. Bazen sınırı aşınca hayat bambaşka olabiliyor! 🏍️✨
Cevap
22Cevap
Benim için ulaşılamaz olan Kıvanç Tatlıtuğ ona da ulaşamadım zaten ulaşsaydım ulaşılamaz olmazdı 😅
Evlilik
Hayal
47. yasindayim ve bekarım aşk bize küstü usta Hayat bir piyangodur mutlu olanlar kazanır mutsuz olanlar ise tanrının unutulan çocuklarıdır
Hayat devam ediyor o zaman aşk her an karşına çıkabilir
Ulaşılmazdı yasaktı sanki ama tuzaktı kalbime ama karışılıklıymış:))
boş ver o zaman
Anladım e sorun ne peki karsilikliysa

Ulasilamaz olan hic bir sey istersem ulasirim
Ulaşılmaz değil de yoran şeyler olarak bakıyorum ve ben boşverip hayatıma devam ediyorum, böylesi iyi.😄
Hikaye çok.
Ulaşılmaz zannettiğim her şeye ulaştım. Şimdilerde gençliğin heyecanı ulaşılmaz geliyor.
Benim için ulaşılmaz diye bir şey yok. Bir şeyi isterim, onun için çabalar ve dua ederim. O da olur jdfdjhfd
O kişiydi , ulaşmak imkansızdı zaten, ama kabul edilmiş yenilgi de kabulum , sitem yok...
benim için ulaşılmaz bir şey yok.. ulaşamadığıma, ulaşmak istemiyorumdur sadece..
İki damlacık huzur mesela. şu an benim için ulaşılmaz olan...
ulaşılmaz bişey yok ulaşmak istediğini bildikten sonra :)
Hayaller kutup yıldızı ulaşamıyoruz ama yolumuzu buluyoruz.
Doğru yerde doğru zamanda ulaşılmayacak şey yoktur bence
Ulaşılmaz diye bakmıyorum hiç bir şeye bu sebeple ulaşılmaz yok nasip vardır. Nasibim de ise ulaşmanın adıdır , hayata bu hâl üzere manâ yüklüyorum...
İstediğim ülkeyi görmek sevdiğimle evlenmek arkadaşımın olması
Mavi gözlü biri 🤭
Evet imkansız ve geçici heves...
Belkide öyle ama güzel olurdu
Olmazdı...
Olabilirdi ama denemeden bilinmez
Ulaşılmaz olan gerçekten karşılıksız sevilebilmek ve sevmektir.
Yok be ulaşmaya çalıştıkça uzaklaşıyor hedeflerim
Aynen ve bende vazgeçtim
Aynen...
Hiç belli olmaz
Güzel bir aşk..
Geçmiş gençlik: ))
Er ya da geç ulaşırım hele çok istiyorsam
Angelina joly;)
Geçmiş... geçmişe ulaşamıyorum
Galiba Mutluluk.
Zoru hemen başarırız imkansız sadece zaman alır.
Gizliye davet etsem
Sana köle olabilmek 😅
Sesli güldüm buna😂😂
Niye 😅
Kendim, kendime ulaşamadım.
Ah ahh bir köle olabilsem bir kadıına
Tanrı
Samimiyet
Siz:)
eski sevgilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?