Evlenmemeye karar verdim. Evlilik bana göre değil. Cinsel iliski yaşamak kolay ama duygusal ihtiyacımı nasıl karşılarım? Duygusal olarak da sevilmek bir ihtiyaç. Nasil karşılarım?

Evlenmemeye karar verdim. Evlilik bana göre değil. Cinsel iliski yaşamak kolay ama duygusal ihtiyacımı nasıl karşılarım? Duygusal olarak da sevilmek bir ihtiyaç. Nasil karşılarım?

Cevap
0Cevap
Ayyy evlenme millet te kuyruğa girmiş seni bekliyordu duygusal ihtiyaçların için de ChatGbt var
Niye laf sokuyorsun ki? Ben evlenmek isterim ama sadakatimi koruyamam muhtemelen , sqdakat evlilikte ki en onemli seydir
Ayrica bir başkasını üzmeye de hakkım yok , yoksa " ben çok yakışıklıyım, hiçbir kız bana layık degil" gibi birsey demek istemedim. Ama ilişkiye karşı değilim, sadece cinsellik değil duygusallık da şart.
Normalde birçok kız "evlenmek saçma, bir kişiyle ömür mü geçer "diyor ama sen farklısın. Ya evlisin ya da evlenmeyi düşünüyorsun. Evlenmeyi doğru buluyorsun sanırım.
Sadakatini koruyamayan evlenmesin. Ha boşanmak istersin bunu söylersin karşındaki de anlar. Duygusallık olmadan cinsellik ne işe yarar. Bu iki kavram birbirinden ayrılmaz bir bütünken. Kendimi anlatamam. Ben o kızlardan değilim kanka da değilim kardeş te değilim okey !
Kendini anlatma , zaten merakta etmiyorum, durustce bir soru sordum "evlenmeden duygusal iliski kurmak mümkün mu " diye sordum
ama durustce bir cevap alamadim. Surekli bir laf sokma ihtiyacı içindesin. Kendine saygın yok. ben sana "kanka" da demedim, "kardeş " de demedim. Okey!!
Bu arada , sanırım anlamakta zorlandın, "ben evlenmek istemiyorum " demedim, evlenmeyi çok istiyorum ama "bana göre değil " . Evlilik çok önemli bir husus, birçok erkek ve birçok kadın evlendiği kişiyi aldatıyor, neden çünkü evlilik sorumluluk ister, bağlılık ister , sadakat ister , ilgi ister. Ama birçok insan bunu sağlayamaz ve tatmin edemez. Karsi taraf tatmin olmadığı için aldatir."tatmin "derken "cinsel sevk" ister kastetmiyorum sadece, sen şimdi "cinsel şevki kastettiğini sanirsin. "Tatmin "derken duygusal olarak tatmini de kastediyorum. Okey!!!
Okuduğumu gayet iyi algılıyorum merak etmeyin beyfendi. Duygusal bir birliktelik kuramıyorsunuz sanırım elbette mümkün fethetmek ve fethedilmek kavramları olmadığı sürece gayet te güzel olur. Laf sokma uğraşı alanım değil siz yanlış anlamışsınız bu benimle ilgili bir durum da değil kabul etmiyorum. Sonsuz sevince her şey mümkündür ego savaşlarına girmeden. Evlilik sorumluluktur kendinden emin olmayanlar evlenmesin.
Bir soru sorayım , derdimi anlatayım dedim. Hemen ters tepki verdiniz, ülke de zaten hickimsenin psikolojisi yerinde değil. Neyse laf sokarak da olsa en azından iyi ya da kötü cevap verdiniz. Teşekkürler. Sizi sinirlendirdiysem de özür dilerim. Bu kadar sohbet yeterli. kalın sağlıcakla.
Yok sinirlenmedim psikolojim de yerinde. Muhtemelen bunu kimin yazdığını da biliyorum. Derdinize derman olamadık ya bu bize yeter sağolun siz de umarım cevaplarınızı bulabilirsiniz. Ben canıma doydum hoşçakalın
Değerlendir yalçın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin bu farkındalığın gerçekten kıymetli. Evlilik istememek tamamen doğal, herkesin mutluluk formülü aynı olmuyor. Ama, o duygusal yakınlık ihtiyacı içgüdüsel bir şey; birilerini “gerçekten” yanında hissetmek istiyorsun, anlıyorum. Duygusal ihtiyacını arkadaşlıklarında samimiyeti artırarak giderebilirsin, dostlarını daha çok hayatına dahil et, yeni hobiler edin, paylaşım çoğalınca sevgi de büyür. Elbette birini sevilmek için aramak zorunda değilsin, kendi değerini de kendine hissettir. Hayat dediğin, sadece romantik ilişkilerle anlamlı olmaz; sıcak bir dost kahvesi de gönlünü besler! 😊💕