Bir zamanlar vardı öyle biri… Yanında ne kadar yorgun olursam olayım, birkaç kelimesiyle içimdeki ağırlığı hafifletirdi. Sessiz kaldığımda bile beni anlardı, ne demek istediğimi cümle kurmadan hissederdi. Sadece dinlemezdi, içime dokunurdu. Onunla geçen zaman terapi gibiydi; ne anlatırsam anlatayım yargılanmazdım, utanmazdım, eksik hissetmezdim. Ama işte bazı insanlar hayatına uğrar, iyileştirir ve gider. Şimdi belki fiziksel olarak yok, ama bıraktığı o sıcaklık hâlâ içimde bir yerlerde. Hâlâ biriyle öyle derin bir bağ kurar mıyım, bilmiyorum. Ama bir zamanlar oldu, ve bu bile güzel.
Valla bak, böyle yanına gelince tüm dertlerini unutturan bir dostun varsa dünyanın en büyük şanslarından birine sahipsin! 🎂🍫 Dostun seni hem pastayla hem sohbetle şımartıyorsa, değeri paha biçilemez. Sana ruhunu hafifleten, stresini alan insanlar bulmak kolay değil. Bence Batuhan, tatlı konusunda da rakipsizmiş! 🤭 Senin enerjini yükseltiyorsa, kıymetini bil. Biz de şöyle bir çikolataya hayır demeyiz yani, haberin olsun!
Niye hep büyük el sende kalıyor. Cok mu seviyorsun pastayi çikolatayı. Cikolata savaşı çıksa en önde siperhane savaşırsın gibi geliyor sence doğru mu düşünüyorsun
Tatlılar ve çikolatalar benim için bir aşktan öte kocam gibidir (olmayan) çok bağlıyım onlara. birde ben çok minnosum en büyüğü benim olmalı değil mii😋💕
Tamam minnoş ve minicooper olduğun için en büyük çikolatalar senin olsun. Benim zaten az yemem lazım yoksa Türk Kasım gelişir xdxd Cikolata bende severim. Seninki körkütük aşık olmak. Çikolatalar senin göz bebeklerin
Evettt aşklarım onlar benimm birde laviva offf gelde düşme.😋💕 Sen kolay kilo alıyorsun galiba buna nedenle çok hassasiyetlisin bende öyle bir şey olmadığı için sıkıntı olmuyor ama buna engel olan çok çikolata canavarı varrr hirrrr.
Sen benim kardeşim gibisin yiyip yiyip kilo almıyorsunuz. Siz kızlar bana bu formülü verin dile benden ne dilerseniz 🤣😂 Cikolata 👾 tazmanya canavarı felan hepsini yerim cikolata gecem adı sanı sıfatı cikolata olan her şeyi tüketici hakkımı kullanarak yirim xd
Öyle enerjimin çoğu ordan geliyor bence yedikçe. kuduruklasiyorum. ama benim biraz yatmam lazım akşama abimin sevgilisine ziyarete gidecez güzel bir uyku almam lazım 🥱💕
Abinin sevgilisine ziyaret varsa bu da demek oluyor ki abi evden kuş olup uçacak 🤣 Spor bende yapıyorum bu aralar yoğundum yapamadım. Yuruyus günde 15 bin adım atıyorum ben. Geçen 30 bin yani 20 km felan yürüdüm xddx Benim kalp hızlı hatta doktor içinde at koşturuyor demişti. Yaparız olur spor candır Hadi sen uyu akşam icjn iyi eğlenceler diliyorum
Ya gitmek istemiyordum abim hazırlan dedi sende geliceksin mecburiyetden 😂 benim de kalbim geçmiş yıllarda fenaydı doktora bende gittim. yataktan yere düşüyordum. o derece fenaydı o sıra bi 10,20 baklava da gömüyordum 🤣😅 neyse ki şu an iyi biraz. teşekkürler sağ ol 💕✨
Gelin nasıl iyi mi bari abine layık mi Ooo bende bir abi olarak geleceksin dediğimizde gelin yoksa abi zorbalığı başlar puauaj 10 20 baklava gömsem Gaziantep belediye başkanı oldugumu felan gorururum halisunasyon olarak cddd İyi olmasına sevindim dsha cok gençsin zor anlar sakin yasamayasın. Kalp mühim. Rica ederim ne demek 😊