AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Biraz sabredersen her şey daha güzel olur hemen karamsar olma
Hayatta birçok şeyde başarısız oldum kimse beni sevmedi sevgilim bile olmadı çareyi ölüm de buluyorum
Ölüm çare değil
Bu dünyada her insanın kendine göre bir imtihanı vardır
Tabi her imtihanda bir imkandır
Yapman gereken imtihanda imkanı düzgün bir şekilde bulup değerlendirmektir
Ben değerlendiremedik işte
Yani bir bahar bir yaz geçti diye sonu gelmedi
Elbet yine yaz gelir yine bahar gelir
Sabretmek en doğrusu
Kolay mı sabretmek
Sabretmeye başlayınca Allah yardım ediyor
Peki geçmişte yaptığım hatalar yüzünden sürekli geçmişe takılı kalıyorum artık hiçbir şey düzelmicek hiçbir şey eskisi gibi olmicak gibi geliyor ve kafamdaki sesler sürekli konuşuyor dayanamıyorum 😭 onları nasıl sustur cam
yaşadığımız her şey bizler için ama doğru ama yanlış önemli olan yaptığımız hataları yanlışları bir daha yapmamaya özen göstermek
Biz bu yanlışlardan uzak durmaya başlayınca geçmişte yaptığımız yanlışları hataları unutmaya başlarız insan hafızası böyle çalışır.
Mesela sevdiğin bir içeceği her sn düşünemezsin içersin biraz teseri olur aklında kalır üstüne biraz zaman geçince unutursun
Hatta uzun bir süre içmeyince dersinki ya ben bunun tadını bile unuttum uzun zaman içmeyince.
İşte İnsanın yaptığı hatalarda yanlışlarda böyledir.
Yapamamaya özen gösterdiğin andan itibaren unutmaya yüz tutar biraz zaman sonra unutursun ve aklında bir şey kalmaz
O yüzden sabretmek gerekir
İntiharla ne ilgisi var onunla nasıl baglastirdin yani kafaniz hep ona calisiyor marifetmiş gibi
Yaşamak istemiyorum çünkü bu dünyaya gelmek istemedim
İstemeyip napacan
Ölmek istiyorum bu hayatta hiçbir zaman mutlu olamadım sürekli başarısız oldum ezildim artık yasamak eziyet gibi
Elbet duzelir
Ben bu şekildeyken hiçbir şey yapmadan hayat kendiliğinden düzelmez ki
Sende yap o zaman
Yapsam çok çalışsamm olur mu cidden
Tabi
Halbuki bu durumdan kurrulmanın çok basit bir yolu var
Ne
Karamsar düşünmeyi bırakıp şükretmek. Bir süre sonra her şey düzeliyor. Denendi onaylandı
Peki nasıl şükredeceğim nasıl tekrardan ayağa kalkacagim geçmişte yaptığım hatakar peşimi bırakmıyor kafamdaki sesler sürekli konuşuyor dayanamıyorum 😭😭😭
Özelden yaz akşama ayrıntılı anlatacağım
Xper yeterli değil maalesef 😕 siz yazsanız bana
Bende yazamıyorum. İnstagram da olmaz herhalde. O halde şöyle diyeyim. Bulduğun her şey için şükretmen laızm. Sabah uyandığında akşam uyurken. Uyandığın için uyuyabildiğin için sağlıklı olduğun için nefes aldığın için görebildiğim duyabildiğin aklına gelen her şey için. Ne olursa olsun. Saçma gelebilir ama gerçekten işe yarıyor. Kötü düşünceler ise ya geçmişe duyulan özlem ya da gelecek kaygısı ndan oluşuyor
Evet gelecek kaygısından dolayı böyleyim akranlarıma göre çok geç kalmış gibi hissediyorum akademik anlamda vs
Senin yaşlarında bu bende de vardı. Hiç bir zaman yetişemeyeceğim hep geride kalacağım. Hiç başarili olmayacağım vs. Ne denesem hep yarıda kalırdı. Hiç bir işim rast gitmez kendimi beğenmez kendimden nefret ederdim. Haksızlığa uğrıyorum gibi hissederdim
İşte aynısını yaşıyorum şimdi 🥺😭😭😭😭
@itomamatambiyen bu instagram adresine yaz her şeyi anlatıcam. Bari sana faydamız dokunsun.
Benim internetim yok ama bugün 1 GB gibi bir şey kalmış akşam bitiyor ne yapcam şimdi nasıl yazcam size ki öğrenciyim de maddi sıkıntım var 🥺🥺🥺
Sen yaz bir saate dönüş yapıcam konuşuruz
Tamam
Gönder gelsin mesajı
Daha çok küçüksün zamanla hepsi iyiye doğru değişir emin ol
Kendin dedin daha çok küçüksün diye ben daha 18 yaşındayken boyleysem düzelmem gerçekten depresyondayım akademik anlamda başarısızım sevgilim yok arkadaşım yok özgüvensizim konuşacak kimsemde yok çareyi ölüm de buluyorum.😭😭
Umarım bir gün bu düşüncelerin değişir
Duzelmicek bileklerimi kesicem artık
Saçmalama pozitif düşünmeye çalış
Nasıl pozitif düşüncem
Bilmiyorum senin hayat şartlarını bilmiyorum çevrende nasıl insanlar var bilmiyorum neyi sevip sevmediğini bilmiyorum o yüzden cevap veremem
Ağlicam 😭😭😭😭
Spor yap makyaj yap güzel giyin.
Boş
Anlamsız mı geliyor
Spor yapınca her şey düzelecek mi ya da güzel giyimden kime ne çirkin bir bedenim var makyaj yapsam ya da güzel giyinsem bir şey değişmez bu yaşıma kadar sevgilim dahi olmadı sevilmedim sürekli dışlandım 😭
Ben de 108 kiloyum sadece yardımcı olmaya çalışıyorum 😁
Neyse
psikiyatriste git
Gidemem
neden
Sicilime işler vede beni götürecek kimse yok ailem hayatta izin vermez gitmekte istemiyom
siciline işlemez akıl hastanesine gitmedikten sonra
İstemiyorum gidecek parada yok fakirim saten
sen bilirsin
Saçmalama sosyalleş
Sosyalleşecek yer yok
Nerelisin ne işle meşgulsün napıyosun yer bulalım sana sosyalleşecek
Buradan yazamam
Tk p at yazım sana
Çkim gizliden
İstersen tabi
Yoo çıkmadın
Bastım sandım basmamışm yolla ;)
Ok
Daha 18 sin
Ee
Küçüksün diyom kucukkk
Yani hiçbir şey için geç kalmadim mi şimdi başlarsam herşeyi toplarlayabilir miyim geçmişte yaptığım hatakar peşimi bırakmıyor kafamdaki sesler sürekli konuşuyor dayanamıyorum 🥺🥺
Aynen onu diyom afferin
Çok çalışsam karamsar olmasam düzelir dimi 🥺😭
Tabi la küçüksün daha intahar filan düşünme sakın
Tamam teşekkür ederim 🥺
Üzücü