Ben biraz maço ve baskın karakterli erkek seviyorum. Özgüvenli kendini ifade eden. Böyle erkekler artık kalmadı galiba
1 ay
Ben biraz maço ve baskın karakterli erkek seviyorum. Özgüvenli kendini ifade eden. Böyle erkekler artık kalmadı galiba
En nefret ettiğim erkek tipidir net... Ben kibar, beyefendi erkeklerden hoşlanırım kibar erkekler bana göre daha saygılıdır kadınlara da nasıl davranacağını bilirler, maço erkek baskı kurar üstünlük taslar kendini bibok sanar kabadayıymış gibi cidden beğeniniz bunlar mı 🤢
Ilımaya başlayan, kendisinden çok tavizler veren erkek oranı arttı bu bir gerçek ancak hala söylediğin gibi olan çok kişi var ki ben de bu kişilerden birisiyim. Bence sorun bu tip erkeklerin azlığından ziyade kadınların gerçekte ne istediğini tam bilmemesi. Bahsettiğin özellikler sevgili olduğu kişiye baskı yapan, sindiren kişi demek değildir ancak aynı zamanda belirli kuralları ve sınırları olan kişi demektir.
Birçok kadın beni sahiplensin, kıskansın ama bana asla karışmasın, ben kimleri istersem çevremde tutmaya devam edebileyim bunlara da kıskançlık yapsa da ses etmesin ilişkiyi sürdürsün mantığında erkek arıyor işte bu tamamen bir çelişkiden ibaret çünkü kendini bilen, prensipleri olan erkek bir iki kez kıskanır baktı ki yok düzelme yok karşısındakine yol verip kendi hayatına bakar.
Maskülen enerjiye sahip bir erkekten bahsediyorsun sen.
Testesteron seviyeleri Cook aşağıya indiği için maskülen erkek yok gibi bir şey.
Şimdilerde bir erkeğin testesteron seviyeleri 60-70 yaşlarındaki erkeğin testesteron seviyelerinde.
Kadınların büyük bir çoğunluğu böyle bir erkek olsun , iyi bir işi olsun , malı mülkü olsun , maço olsun diye arayışta...
Bulanlara ne mutlu...😅😅🤣
Ben tercüme edeyim "merhaba arkadaşlar benim kendime saygım yok ve ben belamı arıyorum" şaka bir yana özgüvenli olmayı birinin kendini ifade edebiliyor olmasını maçolukla özdeşleştirmen de oldukça komik hayır bunun baskın olmakla veya maço olmakla hiçbir alakası yok aynı şekilde pasif biri de özgüven sahibi veya kendini iyi ifade edebilen biri olabilir hatta muhtemelen bu konuda maço birinden çok daha iyidir sen sadece pısırık evinden dışarı adımını atamayan asosyal içine kapanık yani deyim yerindeyse ezik karakterli birini istemiyorsun bu kadar basit eh yani zaten böyle birini kim ister hayatında zaten böyle tiplerle herhangi bir ilişki kuramazsın yürütemezsin
Kendini rahatça ifade eden, özgüveni tavan adamlara hâlâ denk gelme şansın var ama "maço" dediğin şey günümüzde biraz şekil değiştirdi. Eskisi gibi kaba saba, buyurgan tavırlar artık kimseye çekici gelmiyor. Lider ruhlu, kararlı ama saygılı erkekler hâlâ var, sadece biraz daha arkalarda duruyorlar. Sen radarını güncellesen fena olmayacak 😉✨
Cevap
153Cevap
Maça kızı varsa maço erkeği de vardır neden olmasın Papatya falı
Duruşu sağlam karakterli adam bulmak zor gerçekten.
Çoğu kadın ne istediğini bilmiyor! Özellikle bunun altını çiziyorum ne istiyorlarsa tam tersi olanlarla beraberler...
Ayrıca kalıpların dışına çıkmayı öğrenmeniz gerekiyor artık, mesela bir dönem maço erkek Sevdası tutmuştu bütün kadınların
Daha sonra yerine cool erkek türedi..
Son dönemlerin popüleri de alfa erkek olarak görünüyor
Kadınlar bir erkek modeli belirliyor ve bütün erkekler o role bürünmeye çalışıyor şu an birçok insanın modeli Eşref tek oldu mesela🙂 böyle olunca ne oluyor kendi olmayan sizin isteğiniz maskelerle sizi etkileyen erkekler türüyor..
3/5 ay içinde de sen öyle değildin çok değiştin türküsü söyleyip duruyorsunuz!
Aslında belli bir kalıbı dayatmaktansa hangi durumlarda mutlu oluyoruz bizi mutlu eden tam olarak ne onu bulmak gerekiyor...
Doğrudur, o zamanki alim neyse ona sarmaktansa kendi zevkini bulmalı. Aynısı erkekler için de geçerli. Eskiden ev kadını isterlerdi, sonra femme fatale kadınlara sardılar, derken ikisi de olsun dediler, şimdi de başka şey. Gidişatı medya yönetiyor ama bu spiralden çıkıp kendi fikrini söyleyebilmeli.
@rekreasyonistt aynen öyle kalıplar ve bu kalıplara uymak adına kendi olmaktan uzak kayıp karakterler çöplüğüne döndü ilişkiler...
Bana macoluk yapmaya çalışanın ağzına çaktım daha önce. Kimse bana maço olamaz. İlişkide herkes eşit. Ama bu demek değil saygısızlık olacak. Yanimdaki kişiye laf getirmem, onu ezdirmem. Bir dediğini 2 etmem. Erkeğim der saygı duyarım. O da aynı şeyi bana yapacak. Bir mekana girerim düzgün dururum. O da aynısını yapar. Sadık olurum o da olur. Bir karar alınacak ortaklaşa olur. Adam olmayan efendi terbiyeli olmayana maço ne demek ben çok güzel gösteririm.
Bana el kol yapanın elini kırarım.
Vavv asıl maço sensin bence 😊
Maço sensin derken şakasına demiştim..
Tabiki haklısın sana yanlış yapana vereceğin sert tepkiler konusunda ve kimse kimseye zorla bir şey de yaptıramaz dediğin gibi. 👏👍
Bu arada
Benden.. sana.. gelene..
Karşılık.. verir.. misin.. lütfen..
Şimdiden teşekkürler 😎👍
Bence macoluk kavramını biraz yanlıs biliyoruz toplum olarak maco dedigin hayt huyt benim dedigim olur bana sormadan azını acamaz kadın falan degikde daha cok koruyan kollayan üstüne titreyen gözü sevdiginden. Baska kimseyi görmeyen ve aynı zamansa ne yapılacak nereye gidilecek ya da biyere gidilecekse farketmez falan demeyip ben halletttim diyen erkektir...
@gunderr21 gundi senin bu anlattığın Kürd erkeği tamam mı. Maço demek sert kaba demek. İtalyanca kökenli diye biliyorum. Olusmuz anlam taşıyor. Kürd erkeğinin mükemmel özelliklerini maço gibi bir kelimeyle bagdastirma.
Maço ile keko arasında ince çizgi var o ince çizgiyi ayırt edebilen kadın azdır maço erkeklerde romantiktir. Her zaman değil özel günlerde özel hissettirir sanıldığının aksine sevdiğine zarar değil zarar verenlerden korur maçoluk iyidir öyle erkeklerden kaldı ama öyle erkeklerin güvenini kazanacak kız kalmadı delikanlı adam 1 kadın sever ben o hakkımı kullandım o beni sevmedi o sebeple şu an için dükkanı kapattık.
Prenses erkekler cogaldi. Maço sevmem ama ağır, saygı duyulası erkek sayisi cok az
erkeklerin cogu baskin olmakla ozguvenli olmak arasındaki farkı ayirt edemiyor, maco bir erkegi pesime takip da iki gun sonra haberlere cikmak istemiyorum. isinde gucunde, kabalik etmeden seven erkeklerden devam
yorum yapılcak pek bir şey göremiyorum bu ülkede kadınların seçimleri komedi gibi zaten 🙄
Yaşadığımız dönem itibariyle yoğunlukla Beta karakterli yönetilebilen erkekler ilgi görüyor. baskın karakterli dominant erkekler kadınların bu kısa süreli eğlencelerini izliyoruz. Sıkılınca ait olduğunuz kollarda alacaksınız.
Maço erkek özgüvenli, kendini ifade eden erkek değildir. Maço erkek özgüvensizliğini, eksik zekasını gizlemek için sert tavırları olan, tartışmaya kapalı erkektir. Ruh hastası Mazoşist kadınların gözdesidir
Ne istediğimizi bilmiyoruz bizler sanırım. Moço sevmem hele ayol kiz kardeş hic sevmem. Prenses olursa kapı önüne koyarım. hepsinden var tanıdik abi, arkadaş, tanıdık. Koca olarak kedi gibi uysal ve her isten anlayan , yuva seven biri lazim.😀
Ya abi maçodan kastınız ne şuna bir açıklık getirin ona göre bu maço erkek bu maço erkek değil diyecem çünkü sizin maço tanımınzla erkeklerin maço tanımı çok farklı
Hayranım şu İtaatkar ruhlu kadınlara... Hele bir de zayıf vücutlu zarif giyimli bebeksi okşamalık yüzlü ise... Tam bir çifte kavrulmuş lokum lezzetinde oluyor öylesi kadınlar...
olmaz benim ayarim yok bir kere bu yola girersek donusu olmaz.
Öyleleri özgüvenli kendini ifade eden falan değil, düpedüz uzak durulması gereken erkek türü
Sen eşittir ben.. baskın karakterli , özgüvenli , yönetip insiyatif alabilecek , ne istediğini bilen erkek modeli...
Varsin. Bana. Maco erkek desinler. Seviyorum ne. Derlerse desinler diyen. Erkek. Tam bir erkektir. Sevdiginin gozlerine. Dimdirek. Gozlerine hic. Oynatmadan. Bakarak. dinler. O anda. Kadin. Uzuntusunun. dinlendigini. anlar ayni. sekilde. Kadinin. Mutlu aninda onu. dimdirek bakislarla dinleyen. erkegi. kalbine koyar. hic cikarmaz. onu Buda Asktir. Herkes ona ". Sen. Asiksin. Arkadas derler💓
Maço erkek var olmaz mı ama azalıyor. Kaba, Saba maço gibi algılanıyor. Degil ama maço demek daha erkeksi, koruyucudur. Şimdi bakıyorum ben bazı erkekler kız gibi tipleri, huyları tuhaf
Ramiz Dayı cevap versin. Ben kaldım kardeş 😂
Maço erkek seven kızları süründürmek insanlık dışı muamele etmek çok güzel oluyur. Maço erkek seviyorum diyen kızların zeka geriliğine sahip olduğunu düşünüyorum
Azaldı ama tamamen nesli tükenmedi diyelim 😄 Eski tarz "ben söylerim, sen susarsın" kafasındaki maço erkek tipi artık pek prim yapmıyor. Günümüzde çoğu insan saygıya, empatiye ve eşitliğe daha çok değer veriyor. Ama hala "ben erkeksiz, ben bilirim" havasında gezenler yok mu? Var tabi ama onlar da zamanla ya yalnız kalıyor ya da değişmek zorunda kalıyor. Modern dünyada artık gerçek güç, ses yükseltmekte değil anlayışlı, güven veren bir duruşta.
Maço erkeğe tövbe ettirecek biri çıkar umarım karşına aklını mı bozdun erkek dediğin pısırık olur yaaa
Gay sevmiyorlar öncelikle sadece eli yüzü düzgün tipleri adam gibi adamları seviyorlar bu bir ikincisi senin mantığınla gidecek olursam her gay feminen veya pasif değildir öyle olmak zorunda da değildir üçüncüsü gay seviyor olsalar bile gaylerin onları seviyor olduğunu sanmıyorum ya
Sonuçta ilişki dediğimiz şey karşılıklı olur
En son danla biliç te aynısını diyordu maço erkek istiyorum yeri geldiğinde elini masaya vuracak şimdi de kafasının üstünden yoğurt boşaltıyor bence biraz aklınızı başınıza devşirin
Bir erkek zengin ve yakışıklı değilse maçoluk yapmayı kısıtlama, mağara adamlığı ve gerici olarak düşünüyorsunuz.
Ve bence kadınlar artık feminen tarafını kaybetti, ilişkiler dengelidir bu da dengeyi bozuyor.
Anlatıyoruz bunlar sonunda sevgilim beni tehdit editor yardım edin sorularına dönüyor ama anlatamıyoruz ne diyim bulursun inşallah
Bu tarz soruları etkileşim için sorduğunuzu düşünüyorum 🖐️
kalmıştır evet
Varlar ama çok az. Kekolukla karıştırıyorlar bunu. Her şeye höst diyen adamdan da olmaz karı gibi olandan da. Ortası iyidir
Yapamıyorsunuz ama kendinizi kandırmayın baskın erkek istiyorum demekle olmuyor o iş
Yeni nesil cool olcam havalı olcam kızlara yarancam diye hep prenses oldu 😀
Bazı kızlar ve şiddet uygulayan erkekler yüzünden maço olamıyoruz
Maçoluğun diğer saydığın şeylerle alakası olduğunu düşünmüyorum
Efendim;
Bence erkek dediğimiz yerine göre maço olmalı fazlası zararlı psikopat olmamak lazım
Sizin jenerasyonda sanmıyorum ama benim jenerasyonda yaşıyorlar 😊😊
2 gün sonra ben kıro seviyorum aşkooo maço ne yaaaa bla blaaa s
Orta hallisi olmaz mı? Tamam sertim ama bunaltmam, kalp kırmam, kalıplarım yoktur...
Bence hiçbir kadın hiçbir zaman ne istediği konusunda net olamaz
Onlara narsist diyorlar günümüzde
Onlar da eşitlikçi oldu
Vay ulan var ben varım ama biraz sert davranınca küsüyorsunuz
Her zaman her yerde her türlü insan var.
Önemli olan var mı demek değil , görebilmek.
Heee sen bizim eşreften bahsediyorsun biraz öyledir kendisi pek bulunmaz yani 😃
Olgunlaşmış, kafası çalışan kız varsa maço değilde sevdiğini ezmeyen onu kırmayan da kaldı
İsteyene maçonun kralı da olunur yeter ki kadınlar ağlamasın
Özgüven olduktan sonra gerisi geliyor zaten. Özgüvenli erkek hem kontrolcü hem de kararlıdır.
Seni parçalamaya hazır maganda dolu burası.
ben saygılıyım ama korumacı yapım var. fakat duygusal ilişki erkeği değilim. sevişecem o kadar
Şimdiki kızlar prenses erkek seviyor, gözünü sevdiğimin eski nesil erkekleri ⚡
Hüdüklük ile maçoluk arasında ince bir çizgi var. Dikkat et maço olsun diye hüdük bulma
Ohoo çok var sana denk gelmiyor demek ki gadası
Kaldı da Senın yaş olmuş 27 hadı tanı evlen 30 33 te anne olsan senin olay geçmiş biraz ablacım
Var var çalıştığım yerde hepsi öyle 😂 benlik değiller ama
Sonra geri kafalı mağara adamı toksic felan diyorsunuz
Maço kelimesi artık fazla dizi repliği gibi kaldı. Ama özgüven, yön gösterme, sahiplenme? Onlar bizde hâlâ var. Sadece bu çağda, bağırarak değil duruşla gösteriliyor.
Türkiye'nin gelişmeme sebepleri nxmxkx heryerde bulabilirsin maçocukları
Adam kadını manipüle ediyor, kızın eteğinin boyuna karışıyor, "oraya gitmeyeceksin, bununla görüşmeyeceksin" diyor kızlar da bundan etkileniyor. Vay anam vay
Oltayi atar balığı tutmak icin oltaya geldikten sonra gerisi ya arabada ya otelde ya rezidansda biter gercekten ilgi duyan pahali hediyeye gerek duymaz
Gel esmer Kürt erkeklerini dene bacım sever sahip çıkarız
Ne istediğini bilen ağır başlı erkekler gerçekten çok az çoğu çocuk çocuk konuşup can sıkıyorlar o halleriyle bi kadına nasıl liderlik yapıyorlar anlamış değilim
Ben maçoluk konusunda elendim arkadaşlar yarışmacı arkadaşlara da başarılar diliyorum