üniden tanışmıştık bu sene ama ben sınava girip başka bölüme ve şehire geçicem gideceğim için si*lemyor sanirim engellesem mi?

üniden tanışmıştık bu sene ama ben sınava girip başka bölüme ve şehire geçicem gideceğim için si*lemyor sanirim engellesem mi?
Yeni tanıştığın birisi seni takmıyor diye bu kadar ikilme girersen hayat sana neler yapar düşünmek bile istemiyorum abartılı olmayacak şekilde gamsız ve bencil ol ki hayatında mutluluğa eriş bu kadar ince düşünmek zaman kaybıdır
Doğru ama yeni tanişmadik bence ekimde taniştik
Çabalamiyom aslinda da sadece üzücü ya
Neyseki haftaya gidiyorum yazip ararsa umrumda olmayacak Ztn aynisini yapicam
Teşekkürler bu arada💕
Yeni mi geldin siteye
😃😃😅bilmem sormak istedim belki hesabin kapanmiştir diye ama bu sitede fazla durma bence kddkkrrlf
çok garip ve iprenç sorular var ama site yine de güzel ya bence her türden insan var 😀😀
😂😂
Az önceki üniversite sorusu da benimdi Muğla Mersinli olan
😃😃.
teşekkürler sorum olursa eğer siteden gitmezsen yazarim
Şimdi şöyle bir durum var, sen ona mesaj atmışsın, doğal bir akış var ama son mesajına kısa ve oldukça mesafeli bir cevap gelmiş. Bir yandan da yeni şehre gideceksin ve sanırım ilişkisi değişen dostluklar seni düşündürüyor. Engellemek bana gereksiz bir tepki gibi geldi, duyguların incinmiş olabilir 🥲 ama belki de mesafe koymak hem onun hem senin için daha sağlıklı olur. Zaten veda atmosferi var, kendini kasmana gerek yok. Bırak akışına, gerekirse konuşmayı sen soğut, illa engellemek zorunda değilsin ki. Yakında yeni hayatında çok farklı insanlarla karşılaşacaksın, fazla kafana takma! 🚦
Üzülüyorum sadece şaka gibi yaptiği haraket
Bu üzülme halini görmezden gelme, haklısın. İnsan bazen ciddiye aldığı kişiden böyle soğuk hareket gelince afallıyor. Kafanda büyütme ama hissettiğin kırgınlık da gerçek; kendine bunu yaşatmaya hakkın var. Zamanla daha az önemseyeceksin, kısacası yoluna bak, değmeyene enerji harcama 💔🫂
Cevap
4Cevap
Engelleme ama sana yazdığında umursama cevap verme
Öyle yapacam ararsa felan da cevap veröicem Ztn haftaya okul bitiyor gidiyorum
Ok
Engelleme komik olur da iletişimi kes
engelle gitsin
Engellenme sebebi trip atma sebebi
Ne tribi , ilk böyle yapmiyor Ztn genelde ben yaziyorum napiyon ne ediyon diye ve biktim cidden aşırı sinirliyim
Net ayrıl boş ver ondan
Ilgilenmem
Arkadaşın eskort
Takma
Pazartesi yazmiştim dönmemiş bile insan olur biraz bayramı da kutlar yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar