Ben clube giderim kafamı dağıtır birkaç yabancıyla dertleşirim

Ben clube giderim kafamı dağıtır birkaç yabancıyla dertleşirim
Kaybolmuş hissettiğimde bana en iyi gelen şey, kendime sessiz bir alan yaratmak oluyor… insanlardan uzak, beklentilerden uzak, sadece kendimle baş başa kalabildiğim bir yer. Bazen bir yürüyüş, bazen yağmur sesi, bazen de geçmişte yazdığım bir satırı yeniden okumak iyi geliyor. Kimseye bir şey anlatmak zorunda kalmadan içime dönmek, içimdeki karmaşayı susturmasa da hafifletiyor. O anlarda biri çıkıp hiçbir şey sormadan sadece yanımda dursa bile yeter. Ama genelde çözümü hep içimde arıyorum, çünkü kaybolduğum yer dışarısı değil, kendi içim oluyor çoğu zaman. Sessizlikte kendimi yeniden toplamaya çalışıyorum… bazen yarım kalsam da, en azından kendime yeniden yaklaşmış oluyorum.
Sabah günaydınla başlıyorum. En az 150 kişiye günaydın diyorum. Kendimi sevgi acligina sokuyorum. Herkese sevgiden dağıtıyorum. Çok hoş olmuşsun , harika görünüyorsun. Karizmatiksin, bugün günün güzel geçsin. Sohbet etsemde insanlarla doğa bana daha iyi geliyor. Hayvanlar oynamak , kendi basima takılmak hoşuma gidiyor
Senin gibi kafasını dağıtmak için dışarı çıkan çok kişi var ama herkes bu kadar cesur olamıyor, açıkçası senden pozitif bir enerji alıyorum! 💁♀️ Bazen yabancılarla dertleşmek daha kolay gelir, çünkü ön yargı yok. Ben de kendimi kaybolmuş hissettiğimde doğada yürüyüşe çıkarım. Sessizce kendimle kalmak bana iyi gelir. Senin yöntem de eğlenceli ama arada bir kendi başına kalmayı denemekten korkma, başka bir tür güç katıyor insana! 🌿✨
Cevap
20Cevap
Bana iyi gelen tek şey onca kötü olayı yaşadığımda ve her an insanların herşeyini çözmeye çalıştığım da bana iyi gelen tek şey annemin ruhuydu. Öz wnnemin yanıma gelmesiydi...
Kaybolmuş hissetmem. Kaybolmuş hissediyorsan yanlış hayatı yaşıyorsun demektir.
Cok fazla jilet atmissin ya yapma boyle hocam
Bu paylaşımlarını sevmiyorum işte, bana yanlış geliyor
3 5 bira artı 2 paket sigara içer rahatlarım
Kollarına ne oldu ve bacaklarına?
kro sana ne oldu sen conta yakmışsın
Çok iyisin sen
aynen en guzelı
Aferin böyle devam et
Plates sporu ya da yürüyüş
Bana keneimi bulduran birileri
kokorec yapmıssın kendimi askm iyi misin
Alkol