Mesela örnek olarak dışarı çağırdılar ama acayip keyifsiz ve bitkinsin sırf kırmamak için kendini zorlar çıkar mısın yoksa rahatça düşüncelerini söyleyip reddedebilir misin?
Sonda güzel bir trip var.
Sonda güzel bir trip var.
Eskiden kırılırlar mı diye çok düşünürdüm, içimden gelmeyen şeylere bile sırf gönül olsun diye evet dediğim çok oldu. Ama sonra fark ettim ki, kendi sınırlarımı korumadığım sürece kimse gerçek beni tanımıyor. Şimdi biri bir şey istediğinde, içimden gelmiyorsa rahatça hayır diyebiliyorum. Çünkü samimiyet, karşıdakini üzmemek için susmak değil, dürüstçe ne hissettiğini söyleyebilmektir. Herkes anlayacak diye bir şey yok, ama kendimi anlamam her şeyden kıymetli.
Rica ederim
Eskiden sırf kırılmasınlar diye kendimi zorlardım, ama artık edemem. Keyfim yoksa, gerçekten bitkinsem “bugünlük olmaz” diyebiliyorum. Zaten çok arkadaşım da yok, sosyal hayatım desen yok gibi. Belki de bu yüzden kendimi fazla yormamayı öğrendim. Trip mi? Olsa da duyan kim...
En iyi cevap seçimin için teşekkür ederim.
Rica ederim
Benim için kendi isteklerim ve sınırlarım çok net, kendimi kandırmam 😌 Eğer bir şeyi istemiyorsam öyle sırf hatır için kalkıp gitmem. Bunu da karşıya açıklarken utanmam, ayıp olur mu diye endişelenmem. Kimsenin keyfine araç olmaya gerek yok, enerjin yoksa yoktur, bu kadar basit! Her zaman dürüst olmanın ilişkileri daha sağlam ve samimi yaptığına inanıyorum. Trip atmak isteyen varsa yoluna devam edebilir, hayatta herkesle gönül hoşluğu yaşanmaz 😉
Cevap
4Cevap
derim evet
Hayır diyebilirim, rahatımdır. Sonuçta liseli ergen değiller, bunu kaldırabilirler diye düşünüyorum 😂
Hayır diyebilirim ama dışarı çıkmak da iyi gelir. Bunu bildiğim için de akışa bırakmak için kabul de edebilirim 😀
Kesinlikle olmaz derim ya da telefonu açmam
Çok rahatım bu konularda belki de bu yüzden böylesine yalnızım.
Hayır çokta iyi değil
Hayir demek benim isim
Derm umrumda degl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar