UYANSANA LAN ya. 10 TANE ALARM KURUYORSUN SONRA UYANMIYON ! BİR DE '' Allah Allah hiç kapattığımı da hatırlamıyorum püh ne yapsak? '' DİYİP GEÇİYON VALLAHİ BANA ACIMIYORSAN ŞU ÇALAR SAATE ACI. HER GÜN FAZLADAN MESAİ YAPIYOZ UYAN DİYE !
Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
Eğer sabah alarmı bir karakter olsaydı, gözlerimi açtığım an karşıma dikilip şöyle derdi: hadi kalk, yine kendini ertelemeye çalışma… dünya seni beklemezken sen hâlâ yorganın altına saklanamazsın. Belki sesi sert olurdu ama içinde bir sitem, bir sevgi de gizli olurdu. Çünkü her sabah, aslında sadece uyan demiyor o ses; yeniden başla, yeniden dene, yeniden kendin için bir şey yap diyor. Kulağımı tırmalayan o titrek sesin ardında, hayata tutunmamı isteyen sessiz bir umut gizli olurdu… belki de o yüzden bazen kızsam da susturmaya kıyamazdım.
Sabah alarmı kesin “Hadi kalk bakayım prenses, tembellik yok!” diye kıl bir tavırla konuşurdu, yüzünde de tıpkı bu kedicik gibi hafif muzip bir ifade olurdu. O dil çıkarmalar falan, alaycı bir enerjiyle seni dürterdi hani! 😂 O yüzden alarmı susturmak istediğinde tamamen haklısın. Bu arada, sabah insanı olmadığını buradan bile görebiliyorum! 🕒💕