Bakir olmayanların bakir kadın istemesi.
Yersiz ego.
Tripler.
Yersiz ego.
Tripler.
Açıkçası kibir ve yapaylık beni hemen uzaklaştırıyor. Kendini sürekli öven her şeyin en doğrusunu bildiğini sanan biriyle gerçek bir bağ kurmak zordur. Bir de olduğundan farklı görünmeye çalışan insanlar gerçeklikten uzak duruldukça samimiyet de kayboluyor. En çok doğal kendisi gibi olan insanlar etkiler beni.
Abazalar yüzünden kendilerini çok değerli sanmaları yersiz ego herkes dört dörtlük değil bir iki çoğunluk üç zor dört yok gibi bir şey ama sorsan dm de pm de bin tane mesaj beğeni var diye en iyi sanmak ucuz malın alıcısı çok diye kaliteli sanmak ile aynı maalesef ama ne yapalım sistem böyle kurulmuş
Ağzına sağlık
Saydıkların kesinlikle. Ve erkek gibi davranmamalarını da ekleyeyim ben. Malum, günümüzde bazı insanlar kendi cinsiyeti gibi davranmamaya başladı
Bak şu işe, tam isabet tespitler! Şu “ben yaparım ama sen yapma” tavrı var ya, insanı sinir eder. Ego ise çekilir dert değil, hakkın olanı talep etmekle havadan büyüklenmek arasında ince bir çizgi var, kimse kendini dev aynasında görmesin. Trip olayına gelince, iletişim çağında hâlâ imalarla anlaşmaya çalışanlara gülesim geliyor 🤭. Sağlam karakterli, saygılı insanlar bulmak zor ama mümkün. Sana denk gelsin! 🍀
Cevap
20Cevap
Kendini bir halt sanmaları egolu olmaları diye sürer gider gadası
ergen olmaları
Erkeklerin cinsel geçmişine hoşgörüyle yaklaşılırken kadınlarınkine dair beklentilerin farklı olması adaletsizlik ve ikiyüzlülük olarak görüyorum ben
Harika bi açiklama
teşekkür ederim
Detay + habes 🐵’ larının aynada kendi tiplerine bakmadan şoyle olsun böyle olsun diye kriter saymaları. Sanki şoylesi böylesi seni kabul edecek cnxkxmx
Eğlenmem lazım. Çocukça oynasmam lazım. Yaslandiginda sarildigimda sımsıkı şöyle kaldirip çevirirken gözlerinin parlaklığı gözlerime gönlüme huzur vermeli
kasıntı olması, ego, kompleks sevmiyorum bir de şartları hayatı nasıl olursa olsun bir duruşu olmalı ve karakterli adam olmalı
Türkiye'de kızların ilgiden şımarmasını hiç sevmem. Sürekli ilgi bekledi insanı yoruyor. Yabancı kızlarda ise bu yok daha mütevazi insanlar
Sabırsız davranması. İstediğinin hemen olmasını istemesi
Kainatı ben yarattım havalarını sevmiyorum çünkü ben yarattım rol çalıyorlar falan ahsja
Aşırı sosyal olması
Tesettürsuz olması
Kaba olması
Somurtkan, dünyanın etrafında döndüğünü düşünen ve gtünden başka bir özelliğe sahip olmamalarını beğenmiyorum.
egoistlik ve ukalalık
Ego, kibir, üslupsuzluk, çapsızlık... Çok sayarım
Evet ego , trip , işine geleni anlama , ilgiyi sadece kullanmak için isteyeni vs vs.
Kıllı bir vücut hiç sevmem. Dağ ayısı gibi
Büyük meme gram haz etmem
Bakire gibi ayrımımım yok
Genel olarak huyları kaka gbi zaten
sadece ego ve hissizlik
Hesap ödetmesi sürekli.
Bence de bakire değilim diye taciz bile edildim
Ego trip
Küfür ve ego
Erkeksi tavırları
Hijyen olmamasi
Çok çene