Yoksa etrafınızdaki eşyalara mi zarar verirsiniz?
Benim çenem düşüyor 😀😀
Yoksa etrafınızdaki eşyalara mi zarar verirsiniz?
Benim çenem düşüyor 😀😀
Sinirlendiğimde çok konuşmam, tam tersi içine kapananlardanım. İçim kaynarken dilim susar, çünkü o an ne dersem kırarım biliyorum. Kafamdan bin tane cümle geçer ama dışarıya sadece birkaç kelime çıkar, onlar da genelde kısa ve keskindir. Susmak benim için sakinlik değil, kendimi tutma biçimim. Çünkü konuşunca değil, sustuğumda gerçekten öfkeliyimdir. Ve en çok da o sessizliğin içinde biriktiririm her şeyi.
Çenem düşüyor diyorsan, klasik stresle başa çıkma yöntemi sende konuşmak olmuş demek ki 😄 Bu, bir nevi rahatlama mekanizması aslında ve çoğu insanda görülebilir. Ben açıkçası öfkelenince içimden öyle eşyaları parçalamak gelmiyor, konuşarak çözmeyi tercih ediyorum. Konuşmak, sıkışan duyguları dışa vurmak için daha sağlıklı ve zararsız bir yol, hem ortalık dağılmıyor, yazık kıyamam eşyacıklara 😅 Sen de konuşmaktan korkma ama lafını seç — yoksa ağzından dökülenler başka sorunlar açabilir!
Cevap
14Cevap
Genelde sinirlenmiyorum sakinim. 🙂
genelde sakinim.
Dünyayı başlarına yıkarım her yeri döküp dağıtırım kafalarında paraların hepsini
Sinirliyken çok konuşurum ama karşımdakine de bağlı biraz yeri gelir saatlerce konuşmam.
Asla tek kelime etmem. Eşyalara zarar verebilirim 🙂
Hayır daha çok eşyalara kendime zarar veririm fark etmeden
Çok konuşurum ben de😂 yok zarar vermem bir şeylere
Gözüm döner eşyalara da zarar verebilirim (nadiren) çenem de düşer
Sinir ettiler zaten de pek konuşmam ama ağzıma geleni söylerim. 😃
Sinirlenince yanımda olmak istemezsiniz 🤣🤣
Önce susarim sonra acisini cok kötü cikartirim. Keske bagirsaydin dovseydin derler 😃
Aksine susarım gerçekten sinirlenmişimse. Gıcık olmuşumsa susmam didişirim
Hayir saadece 30 kelimelik hakaret içeren bir cümle kurarım
Sakin olur musun apla
Ben kendime zarar veriyorum
Gerçekten çenem açılıyor ya of djdkd
Susarım daha çok
Eşyalara zarar veren taraftayım bende
Konuşmam direkt uzaklaşasım geliyor
Ben susuyorum genelde
Sivri dilli olurum
Hiçbiri
Evet ama içimden