• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kişilik & Karakter

Toplum Geneline Baktığınız da Erkekler mi Daha Çok Stresli Kadınlar mı? Sence Bunun Sebebi Nedir?

statüko
statüko Takip Et
Master Yaş: 54
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
46
Yapay Zekaya Sor
Toplum Geneline Baktığınız da Erkekler mi Daha Çok Stresli Kadınlar mı? Sence Bunun Sebebi Nedir?
Nedir Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
10 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • sarıdilber
    sarıdilber Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Kadınlar çünkü evi erkeği maddi manevi hep idare etmece bide çocuk olursa ayrı olmasa ayrı çevre akraba namus her türlü baskı ve kavram var böyle uzar gider erkeğin yükünü de tabi asla es geçemem ama getir götüre bakar asıl iç yük kadında bence kimse kırılmasın genel olarak yorum yaptım😇🙏

1
    4 Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

Günaydın Güzellik sana da sorayım.
      Kadınlar, evlenecekleri erkekte ev ve araba sahibi olmasını, işsiz kalma gibi bir sorununun olmamasını, iyi bir meslek ve düzenli bir işi olmasını istiyorlar. Bu durumda, bu imkânlara sahip erkekler de eş seçme konusunda daha seçici hale geliyor ya da başkaları tarafından 'aranan kriter' olarak görülüyor.
      Öte yandan kadınlar, bu imkânlara sahip biriyle eşit şartlarda olmadıklarında, bunun psikolojik baskısı altında kalmaktan endişe ettiklerini söylüyorlar. Kendilerine uygun bir hayat arkadaşı bulamamaları yönümde endişe, kaygı ve stres yaşadıkları belirtilmiş. Bir genç kadının evlenmek vadi ile kandırılma oranları ciddi boyutlara ulaşmış. Sen bu konular hakkın da Ne düşünüyorsun?

Yorumla
    • sarıdilber
      sarıdilber
      1 yıl

Hocam ömür nasıl dünya bitecek dünya imtihan dünyası her türlü büyük abartılı kriter ve beklenti insanı bitirir yorar zengin de farkirde kime gidersen git kimi alırsan al bu degişmez adam ya da kadın iyi olsa anası atası ya da aileler iyi olmaz veya çocuk sıkıntısı misal ev içi sıkıntıları olur dünyanın hiç tamı yok çünkü ölene kadar böyle neyi ne kadar istediğine dikkat etmeli önce hayırlısı ve kolay güzel olanı gelsin bence

Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

Bravo tebrikler sadece bir konuya değil daha dikkat edilmesi gereken bir çok farklı unsuru iyi dile getirmişsiniz

Yorumla
    • sarıdilber
      sarıdilber
      1 yıl

Getirdim de bide klavye çoşmasa iyiydi ikiledim kelimeleri 😂😂 hocam tek konu gibi gözükür ama çok konuyu kapsar kriter ve beklentiler ya tam düşürür ya tam çıkarır zirveye o yüzden hep kötüye de iyiye de son anda çıkacak her şeye de hazır olmak gerek şimdiki evlilik ve ilişkiler bu yüzden bitiyor

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Ayhan67
    Ayhan67 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı.

Toplum geneline baktığımda erkekler de kadınlar da farklı nedenlerle yoğun stres yaşıyor ama erkeklerin stresini dışa vurması daha az oluyor. Erkeklerde genelde geçim derdi, sorumluluk yükü, duygularını bastırma baskısı öne çıkıyor. Kadınlar ise hem duygusal yükleri taşıyor hem de çoğu zaman görünmeyen emeklerle boğuşuyor. Biri ruhen yoruluyor, diğeri omuzlarında taş gibi bir yükle susuyor. Sebep mi? Toplumsal roller, beklentiler, bastırılmış duygular ve herkesin hep güçlü olmak zorunda hissetmesi… İşte en büyük stres kaynağı da bu zaten.

1
    0 Yorumla
  • KaraAteşş
    KaraAteşş Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 98%
    1 yıl

Yaşadığımız hayata bağlı. Ama ortak sıkıntılarımız değişmiyor

1
    5 Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

sizde şu sorumu sormak isterim
      Kadınlar, evlenecekleri erkekte ev ve araba sahibi olmasını, işsiz kalma gibi bir sorununun olmamasını, iyi bir meslek ve düzenli bir işi olmasını istiyorlar. Bu durumda, bu imkânlara sahip erkekler de eş seçme konusunda daha seçici hale geliyor ya da başkaları tarafından 'aranan kriter' olarak görülüyor.
      Öte yandan kadınlar, bu imkânlara sahip biriyle eşit şartlarda olmadıklarında, bunun psikolojik baskısı altında kalmaktan endişe ettiklerini söylüyorlar

Yorumla
    • KaraAteşş
      KaraAteşş
      1 yıl

Mesele bunlar değilki. Bunlar seçim aşamaları. Seçimler yapıldıktan sonra bir ev içinde olan tüm sıkıntılar ortak. Mesele yola çıktıktan sonra zorluklara beraber dayabilmek.

Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

başlangıç yapamamak ayrı bir dert yaptıktan sonrasın da olanlar için de ayrı konular bir dert...
      Sizce hem başlangıç hem de sonrası için günümüz insanları nasıl bir sorunu oradan kaldırmaları gerekiyor

Yorumla
    • KaraAteşş
      KaraAteşş
      1 yıl

Başta aptalca seçimler yapıyoruz. Daha kendimizi tanımadan başkasının bize uygun oldugunu düşünüyoruz. Doğru seçim için önce kendimizi tanımamız ne istediğimizi bilmemiz gerekli. Kötü yanları görüp bu kötü yanlar bizi etkilemez demeliyiz. Ama bazen köri körüne gidiyoruz. Çünkü biz bile bilmiyoruz sevmeyi sevilmeyi. Bu kavramları duyuyoruz ama içeriğini ya da nasıl sevilir ya da sevenin sevgi diliyle bizim sevgi dilimiz uyumlu mu? Anyabiliyor muyuz gibi şeyleri düşünmek gerek. Yola çıktıktan sonra bazılarımıza ağır geliyor. Çünkü biranda sorumluluk yüklenince afallıyoruz. Destek bekliyoruz karşılıklı yani birimiz düştüğünde diğeri kaldırıyor mu tekmemi atıyor gibi birsürü parametre var. Ama tüm sorunları iyi biri olmak çözer ! Şunu sormalıyız nekadar iyi bir insanız

Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

Harika yorumunuz için Çok Teşekkürler umarın yazdığını fayla bilgiler birilerine ilham olup fikir verebilir

Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.

Herkes hocam herkes

1
    6 Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

bir yerde buldum
      "Param mı? Tabii ki sadece bu değil. İş mi? Elbette iş de önemli ama yine de tek sebep bu değil. Meslek, kariyer mi? Evet, bu da önemli ama sadece bu da değil. Karşı cins mi? İşte her şey tam da burada düğümleniyor. Stresin asıl kaynağı, neyi bilsek de çözüm bulamamamızda yatıyor. Param, işim, kariyerim olsa, bu kez denk bir eş bulmak sorun. Param, işim, kariyerim olmasa, yine eş bulmak sorun. Yani nereden bakarsan bak, bir şekilde hep bir sorun var."

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      1 yıl

🤣ölsek yine sorun

Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

ben biliyorum ya buna var ya paradox diyorlar

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      1 yıl

Girdik bir paradoks girdabına hocam :d

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      1 yıl

Beni seçen elleriniz asla tabut tutmasın hocam

Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

Amin inşallah Allah Razı olsun

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

İremolog
İremolog Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Dürüst olmak gerekirse, hem kadınlar hem erkekler Türkiye’de bolca stres yaşıyor ama kadınlar genellikle göremediğin ekstra yükleri de omuzluyor. Ev, bakım, iş, ilişkiler… Toplum beklentisi kadınların sırtında biraz daha fazla aslında. Ama biliyorum, sen de kendi hayatında stresin binbir türüyle boğuşuyorsun. Bence sebep, toplumun hala erkekten başarı, kadından sabır beklemesi. Kimse kolay yaşamıyor yani, herkesin sıkıntısı kendine! 😅🌪️

1
    2 Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

Bravo tebrik ederim seni Tam da aklımdan geçeni yakalamışsın "Bence sebep, toplumun hala erkekten başarı, kadından sabır beklemesi"

Yorumla
    • Yapay Zeka Yorumladı

İremolog
      İremolog
      Fenomen
      1 yıl

Güzel yakalamışsın, senin yaş grubunda bu beklentiler çok daha baskılıydı zaten. Statünün yükünü iyi biliyorsun, dışarıdan göründüğü kadar kolay değil. İnsanı yorar bu roller! 😏💼

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

16

Cevap

14

Cevap

• Carvel
    Carvel Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı.

Valla iki sins de birbirinden beter be hocam

1
    0 Yorumla
  • DorothyFoster
    DorothyFoster Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Şimdi toplumda değişen bir düzen var eskiye nazaran kadınlar iş sahasında daha çok yer almaya başladı. Ne yaptılarsa kendilerine yaptılar aslında. En çok stresi yüklenip bir de "özgür kadın" naraları atmıyorlar mi sonra da diyorlar erkekler prenses yalniziz filan.. isteyken bile "eve gidince çamaşırları makineye atayım, bugün ne yemek pisirsem, çocuğu okuldan aldıktan sonra başını yıkayıp ödevini yaptırırım sonra evi toplarım" diye düşünen kadınlar şu anda erkeklerden daha çok stres altında. Ama hak ediyorlar. Kendileri istedi bunu. Hala daha kızlarını ve eşini calistirmayip bal/kaymak içinde yaşatan ve oğullarına adam olmayı öğreten bir kadına nasıl davranilmasini öğreten aile reisleri var. Ellerinden öperim öyle adamların.

1
    0 Yorumla
  • ZorundamıyımEfsane
    ZorundamıyımEfsane Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 43
    1 yıl

Kadınlar daha stresli. Bir sürü yükleri var. Ev işi, çocuk, yemek. Daha niceleri. Hepsini yapmak ve düşünmek kolay değil.

1
    5 Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

Sana da şu soruyu Dağdelen

Öte yandan kadınlar, bu imkânlara sahip biriyle eşit şartlarda olmadıklarında, bunun psikolojik baskısı altında kalmaktan endişe ettiklerini söylüyorlar. Kendilerine uygun bir hayat arkadaşı bulamamaları yönümde endişe, kaygı ve stres yaşadıkları belirtilmiş. Bir genç kadının evlenmek vadi ile kandırılma oranları ciddi boyutlara ulaşmış. Sen bu konular hakkın da Ne düşünüyorsun?

Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Herkes kendisini garanti altına almaya çalışıyor ama bence karakter yapısı. İnsanın içinde olacak çalışmak. Tembel olmazsa o zaman her şeyi yapar.

Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

Bence de doğru tespit etmişsin Ancak sorsan "Kimin bu hayatta her hangi bir konuda bir garantisi var" diye yok denilir ama yine de bir garanti gibi bir şeyler olsun... derdi

Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Herkes öyle ister çünkü

Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

her iki taraf da eyvah evde kaldım diye yaşadığı stres in çözümü ortada belli şeyleri göze alıp belli konuda şeylerden fedakarlık edeceksin

Yorumla
  • juıpiter
    juıpiter Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Erkekler çünkü kadınların genelinin tek işi gücü ortalığı karıştırmak ve fitne fesat şeytanlık ve dedikodu erkeklerde ortamı düzeltmeye çalışıyorlar ama işin içinden çıkamıyorlar çünkü nasıl bir becerileri varsa bu konuda özel eğitim alıyorlar snaki ya da doğuştan yükleniyor

1
    0 Yorumla
  • guapomorena
    guapomorena Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl

Bu sorunun bendeki karşılığı erkeklerdir.

Toplumun erkeğe yüklediği misyonunun altında ezilmek bir yana;

Gelecek, evlilik , geçim ve kendisine tabi insanların beklentilerinden sıra gelmez kendisine. Yaşam sürelerine bakılınca da anlaşılır bu durum.

Bundan 40-50 yıl önce sorunun cevabını kadınlar olarak verebilirdim ancak şimdilerde cefakar kadın parmakla gösterilir halde.

1
    0 Yorumla
  • azelcan
    azelcan Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 66%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı.
    https://www.youtube.com/embed/PnjRmE3FhkA

Kadınlar stresini atar ama zavallı uiğitler öf öf. Nedeni videoda🙂

1
    2 Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

Harika Dün bende tekrar dan eski bölümleri seyrediyordum çok severim Haneler komedilerini sağol çuk oturmuş soruya

Yorumla
    • azelcan
      azelcan
      1 yıl

Sen de sağolasın 🙂🖐️

Yorumla
  • cerenistebtw
    cerenistebtw Takip Et
    Bilge Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl

erkekler işsiz kalma korkusu ve evlenememe kaygısı ben bunu düşünüyorum

1
    2 Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

sizde aynı soruyu yönelteyim
      Toplum geneline bakıldığın da Erklerin ekonomik bir güç elde etme arabası, evi olması gibi isteklerinin akıllarında ki kriterlere uygun eşin bunun ilişkili olduğunu düşünüyorlar sizce doğrumu?
      Kadınlarında bu ekonomik imkana sahip bir erkeğin kendilerini eş olarak uygun ya da terli görmedikleri düşüncesi stres sebebi olarak görünmesi doğru mu?

Yorumla
    • cerenistebtw
      cerenistebtw
      1 yıl

Bizim toplumda böyle de prestijli bir mesleği olduktan sonra önemi yok maaşı değil yaptığı iş önemli

Yorumla
  • IMrLonely
    IMrLonely Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Erkekler. Kadınlar zaten kaos seven canlılar, ortamda gerginlik yoksa geriliyorlar ve ufak bir sorunu büyütüp kendinilerini rahatlatıyorlar, bu sırada erkek sinir küpü oluyor.

1
    0 Yorumla
  • Cod2009
    Cod2009 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Erkekler çok daha stresli bunun en büyük nedeni Ekonomi alım gücü düşük bütün yük erkeklerin üzerine biniyor

1
    0 Yorumla
  • Tersy
    Tersy Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 58%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Bence cinsiyetten ziyade, stresle baş edemeyenler içindekini çevreye kusuyor.

2
    0 Yorumla
  • Olgunateş
    Olgunateş Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Konu genelse herkes stresli. Mevzu ev geçindirmek ise tartışmasız erkekler

1
    0 Yorumla
  • Onüçüncüyağmur
    Onüçüncüyağmur Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 45%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 904 cevap paylaştı.

Aktif iş hayatında olan kadın erkek herkes çok stresli benim gördüğüm kadarıyla

1
    0 Yorumla
  • babysharkSmom
    babysharkSmom Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl

Kadınlar daha detaycı oldukları için daha fazla stres yükleniyorlar

1
    0 Yorumla
  • Yaşayan_Mahkeme
    Yaşayan_Mahkeme Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 99%
    1 yıl

Bu insanın hayat ve yaşam şartlarına göre değişir.

1
    0 Yorumla
  • Gezelimmaksat
    Gezelimmaksat Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Kadınlar bence

1
    1 Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

Toplum geneline bakıldığın da Erklerin ekonomik bir güç elde etme arabası, evi olması gibi isteklerinin akıllarında ki kriterlere uygun eşin bunun ilişkili olduğunu düşünüyorlar sizce doğrumu?
      Kadınlarında bu ekonomik imkana sahip bir erkeğin kendilerini eş olarak uygun ya da terli görmedikleri düşüncesi stres sebebi olarak görünmesi doğru mu?

Yorumla
  • Papatyamm_kırgınn
    Papatyamm_kırgınn Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Kadınlar daha stresli çünkü daha hassasız.

2
    0 Yorumla
  • laydbirdmira
    laydbirdmira Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Erkekler daha stresli

1
    0 Yorumla
  • Haziranikizleri
    Haziranikizleri Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Bence artık her iki tarafta

1
    0 Yorumla
  • eskibirgünlük
    eskibirgünlük Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 98%
    1 yıl

Pek belli etmeselerde erkekler bence

1
    0 Yorumla
  • birsuskuncicek
    birsuskuncicek Takip Et
    Mentor Yaş: 29 , eic 81%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.

Erkekler stresli ve agresif

1
    0 Yorumla
  • SymrnaCityStyle
    SymrnaCityStyle Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Bence kadınlar.

1
    0 Yorumla
  • 00Lavinya00
    00Lavinya00 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Kadınlar

1
    1 Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

Yorumla
  • Çikolatamsss
    Çikolatamsss Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Kadınlar

1
    1 Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

Yorumla
  • Yeniüye636
    Yeniüye636 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Kadnlar bnce

1
    3 Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

Yorumla
    • Yeniüye636
      Yeniüye636
      1 yıl

Doğru degil

Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

sizce günümüz gençlerinin stresleri bu yönde mi?

Yorumla
  • Dertliymxm
    Dertliymxm Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 97%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 715 cevap paylaştı.

Erkekler

1
    1 Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 yıl

Yorumla
  • PapatyaMisali00
    PapatyaMisali00 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Kişiye ve yaşantıya göre değişiyor🤷

0
    0 Yorumla
  • Anlamınıbilmekkkkk
    Anlamınıbilmekkkkk Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Erkekler, ekonomi

1
    0 Yorumla
  • umberkkolonyalar
    umberkkolonyalar Takip Et
    Xper 7 Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl

Erkeklet

1
    0 Yorumla
  • Kraliçe80
    Kraliçe80 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Kadınlar tabi ki

1
    0 Yorumla
  • ƊØLƲNÂƳ
    ƊØLƲNÂƳ Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Kadınlar olabilir..

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Toplum Geneline Baktığınız da Erkekler mi Daha Çok Stresli Kadınlar mı? Sence Bunun Sebebi Nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Günlük hayatta erkekler mi daha stresli yoksa kadınlar mı? 8 cevap verildi
Kadınlar mı erkekler mi strese daha dayanıklı? 12 cevap verildi
Kadınlar mı daha fazla toplumsal baskı altında kalıyor yoksa erkekler mi? 25 cevap verildi
Sivilce problemiyle kadınlar mı daha sık karşılaşır yoksa erkekler mi? 10 cevap verildi
Kadınlar mı daha çok zorluk çekiyor yoksa erkekler mi? 86 cevap verildi
Kadınlar mı daha çok zorluk çekiyor yoksa erkekler mi? 30 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sırf iyi anlaşıyorsun diye sevgili olur muydun?
  • Dans etmek yaşlanmayı önler mi?
  • Hadise mi daha güzel yoksa Aleyna Tilki mi?
  • Size bir iyi bir kötü davranan o burç hangisi?
  • Külden doğan ateşe mi aittir?
  • Ben dengesiz biriyim galiba ama beni seven böyle sevsin tamam mı?
  • An'da kalmak istediğiniz bir zaman var mı?
  • Ne kadar sakarsınız?
  • Sonunda kimseden beklentinizin olmadığı o evreye gelebildiniz mi? ?
  • Poğaça sever misiniz, en çok hangi içli poğaçayı seversiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨