Böyle bir tipe asla bakmam der misiniz?

Biraz önce fakültenin önünde beğendiğim bir kızla tanıştım. Çok güzel değildi ama fiziği iyiydi. 10 üzerinden toplasan 7 lik bir kız falandı. Biraz konuştuk. Bir yerde sohbette bir şeyi açıklarken hafif uzatarak açıkladım. Farklı bir konudan örnek verdim. Ve kendimden şüphe ettim. Acaba uzattım mı diye. Kız kolyesini sıkmaya başladı eliyle. Beden dilinde bu gergin hissetme, sıkılma gibi anlamlara gelir.

Kendinden şüphe etme özgüvensizlik göstergesi. Kadınlar bunun kokusunu alırlar. Ve tam o andan sonra oldu bu.

Biraz uzun açıklarım bazen bazı şeyleri. Aslında kısa ve öz olmak daha iyi. Ama esas sorun bence bu da değildi. Bu yaşandıktan sonra kendimden şüphe etmekti.

Özgüven ve özsaygı geliştirilmesi hiç de kolay şeyler değil. Yıllardır uğraşıyorum ama henüz tam yükselmiş değil. Dış görünüş, iyi bir fizik aslında kanıt oluyor ve kızlar belki de buna olumlu karşılıklar verdiği için otomatik olarak özgüven gelişiyor. Orta tipli olup özgüveni yüksek olan da gördüm. Ama genelde yakışıklıların özgüveni hep yüksek oluyor. Yakışıklı olup da özgüveni düşük olan pek görmedim.

Siz beni karşınızda görseniz. Ben asla bu erkekle sevgili olmam ya da fiziksel birlikte olmam der misiniz? Yoksa olabilirim tanımam lazım mı dersiniz?

Güncellemeler
11 ay
Kimse soruma cevap vermemiş. Kaçamak cevaplar vermiş. Direk net soruma cevap verir misiniz? Gerçi kızlar cevap olarak ne derlerse desinler çoğu özgüvene bakıyor. Söyledikleri ile yaptıkları bir olmuyor. :D