Selam canlarım,
Kendi başınıza mücadele etmek zorunda mısınız yoksa yanınızda olan birileri var mı?

Selam canlarım,
Kendi başınıza mücadele etmek zorunda mısınız yoksa yanınızda olan birileri var mı?

Her zaman hayatta mücadele ederken önce Rabbime sığındım da daha sonra her zaman annem benimle oldu babamın da desteği faydası maddi yeme içme hakkında oldu ama manevi sevgi olarak annem daha önce geldi ve her zaman da annem oldu desem yalan olmaz.
Annelerin yeri çok başka ❤️
Kesinlikle katılıyorum sana kardeşim
Hayatın omzuma bindirdiği tüm yüklerde, fırtınalarda, suskunluklarda yanımda sadece annem var. Herkes birer birer çekilirken, o hep dimdik durdu arkamda. Bazen bir bakışıyla içimi rahatlattı, bazen sessizce bir çay koydu önüme, ama hep oradaydı. Ne olursa olsun pes etme diyen tek kişi o. Düşsem kaldıran, güldüğümde gözleri parlayan, ağladığımda içi yanan tek kişi... Belki kalabalığım yok ama bir insanın kalbinin tamamını vermesi, yüz kişiden daha ağır gelir omzuma, daha sağlam tutar beni hayata.
En çok kendime güveniyorum, kendimden yana hiç şüphem yok. Bazen düşüyorum, moralim bozuluyor ama yine de kalkıp devam ediyorum. Çünkü biliyorum ki en zor anımda bile yanımda olan tek kişi yine benim. İnsan zamanla güçlü olmayı değil, yalnızken bile ayakta kalmayı öğreniyor.🫠
Hep yanındayım, hep seninleyim. İyi ki sen. ❤️
İyi ki🫠
Hep tektim ben ya birileri " bir şey lazım olursa ara" dediler ama samimi değillerdi
" Burada da her zaman bir evin var" dendi ama yoktu bazilari sadece laf olsun diye ezbere konuşuyor ama asla yoklardi
Hayat bazen tek başına dövüşmen gereken bir ring gibi, kabul edelim. Ama yanında bir dostun, ailenden biri ya da sevgilin varsa o yük hafifliyor. Destek şart, çünkü insan başına buyruk kahraman gibi görünse de içten içe desteğe muhtaç. Açıkçası, benim yanımda güveneceğim yakınlarım olunca kendimi daha güçlü hissediyorum. Fakat unutma, kimin yanında olduğu değil; kendi ayakta durma çaban asıl mücadelenin anahtarı! 💪✨
Cevap
7Cevap
Tekiz, Güçlüyüz, Gururluyuz, Angaragüçlüyüz evellallah (aile var tabi :D )
Ailem var , tek başıma mücadele etsem de ailemin desteğini hep görüyorum
Genelde kendi başıma mücadele ediyorum Kimseden bir beklentim yok.
Hayatla boğuşurken yanımda olan kimseyi hatırlamıyorum. Sessizce ağladığım gecelerde, kimse iyi misin diye sormadı. Güçlü görünüyorum diye herkes yükünü bırakıp gitti En yakın dediklerim halleder o deyip uzaklaştı. Ailem bile çoğu zaman anlamadı, sadece eleştirdi. Arkadaş dediğim insanlar, en ihtiyaç duyduğum anda kulaklarını kapattı. Ama bir şey öğrendim Kendi kendime sarılmayı, gözyaşımı kendi elimle silmeyi, karanlıkta kendi ışığımı yakmayı..
Annemle birlikte verdim bu mücadeleyi. Hala da vermeye devam ediyorum. 🥹
İyi ki.. Çok şükür 🫠
Hiçbir zaman yanımda kimse olmadı. Olmak isteyen de olmadı yanıma aldığım da olmadı.
Bu son zamanlarda hissettiğim birisi var tabii.. o ayrı
Kimseye minnet etmeden düşe kalka mücadele ettim ediyorum ve herşeyin daha güzel olacağına da inanıyorum inşallah🤷
Kendi başına mücadeleyi öğretir hayat ama kimisi bunu başarır kimisi de başaramaz. Elbette var ancak ilk olarak kendimle yola çıkarım.
Ailem🫶 eksik olmasınlar
Kimsem yok hep tek başımaydım bi kaç tane sıkı dostum var okadar
İlk başta annem ve babam tabi ki şimdi ise tek başıma
Ben vardım ben! Dermişim güzel insanlar da vardı baEn yalnızdım o ayrı
Kendi başıma mücadele ediyorum ve en güzeli de bu minnet yok sitem yok
bir tane arkadasim var sag olsun uc aya birakicak ama su anlik her sey iyi giidyo
@kacingan31 selam 👋🏻
@_Armstrong_ nickiniz cok manidar
@kacingan31 tesekkur ederimm.. Begendiniz mi?
@_Armstrong_ kolem olmak ister misiniz
@_Armstrong_ evliyim ben
@kacingan31 bende evliyim yasin kacti?
@_Armstrong_ abi saka. yaptim 20 yasindayim yksye haziraniyorum
Benim yanımda kimse yok. Kocam hiç yanımda olmadı. Kendim için savaşırken, şimdi bir de onun için savaşıyorum
Kimse yok. Olmasını ister miyim o da sorgulanır. Kendime yettiğimi ve kendimle idare edebildiğimi düşünüyorum. Kendime yetmek zaten en güzel olanı.
Yalnızca Allah olsun yeter
Hiç kimseyi görmedim.
Her daim ailem ve gerçek dostlarım.
Kendi işimi kendim hallederim.
Ben ve yine ben xd
Hiç kimse yok tek tabanca uğraşıyorum
Ailem olmasaydı ben bir hictim, biliyorum bunu 😅
Kendim varım
Yalnızım
Kendim varım
Genelde yalnızdım 😇
Çocuklarım