Kendi halimde kimseden bir şey istemeyen bir tipim. Ama bana soru sorulmamalı.

Kendi halimde kimseden bir şey istemeyen bir tipim. Ama bana soru sorulmamalı.
Hiçbir şeye hali olmayan ama her şeyi yapmak isteyen konuşamayan ama merakını takip eden yılgın biriyim. Bende cevap vermekten konuşmaktan hoşlanmıyorum hastayken özellikle de boğazım ağrıyorken
Allah şifa versin neyse ki izinler falan oluyor da dinlenme imkanı buluyoruz
Senin tarzını baya iyi anlıyorum, hastayken kendi köşene çekilip sessizlik istiyorsun, kimse dokunmasın, konuşmasın, hatta göz ucuyla bile bakmasın istiyorsun galiba. ☕😷 Gerçekten hasta olduğunda ekstra ilgiye değil, huzura ihtiyaç duyanlardansın. Haklısın, bazen sadece sıcak bir battaniye ve sessizlik yetiyor, kimse de gidip “Geçmiş olsun, daha iyi misin?” diye kırk kere sormasın. Şu anki halinden enerji tasarrufu moduna geçmiş bir robot gibi bahsetmişsin; iyi bir kafa! 💤
Cevap
9Cevap
Normal kalkar çayını içer yatar iyileşir ayağa kalkarım ama hastalanmam falza zaten ayakta geçiririm
Hastayken cevremden ilgi beklerim :D Biraz kucuk bir cocuk gibi oluyorum.
Endişeli, kendine odaklı, ayrıcalık görmek isteyen birine dönüşebiliyorum
Sessiz, sakin, ağlak, biopolar gibi bir şey oluyorum kah güler kah ağlar ssjsj
Bir taraflarından nefes alan birey gibi
Hasta halime benim bile tahammül yok o kadar çekilmez oluyorum
şu an haftalardır hasta yatağında yatan bir insan olarak her şeyimle anneme bağımlıyım. 😭
Geçen sene ben de influenza geçirirken 40 derece ateşle çalıştım mecburen ama bu hastalığım çok farklı. Yataktan kalkmamam gerek.
Amin. Allah size de tez şifa versin. 💐
Biraz agresif alıngan
Herkese üyü davranan kötü davrandığım için pişman oluyorum 😃
Hasta olduğumu reddediyorum hasta değil gibi davranıyorum ben de bilmiyorum nasıl bir şeyim 😄
Bir kaç gündür soruların karşıma çıkıyor çok merak ediyorum seni
Hani malum sitede yoğunluk yanlış insanlar olduğu için de cesaret edip yazmaya niyetlenemedim bilmiyorum niye merak ettiğimi ama sadece bir merak işte hiçbir şey sebepsiz değildir inanan için bu merakın da bir sebebi vardır düşüncesi ile bunu sana duyurmak istedim yoksa aklını çelmek meşgul etmek amacıyla değil
Anladım kusura bakma bir daha uğramam sorularına hatta karşılaşmayız bile
Konuşmak isteseydim siz bilirsiniz cevabı olmayacaktı bu yüzden karşılaşmamak en güzeli
Sadece uyuyan bir tip
Gayet sinirli djfj
Sadece uyumak isteyen biriyim, halsizlikten dolayı
Çok fena oluyorum hastayken
Çok nazlı
:)))
Regldeyken de biz size bakarız amaaa.
Eşim baksa iyi olmaz mıydı
:)
İlgi severim ben.
Valla ben cok aşırı nazlıyım çekilmem
Çok üzgün oluyorum