Bastırılmış bir cinselliğe sahip gibi duruyorsun. Masum, çalışkan, uslu. Toplumsal rolleri önemseyen, popüler olanı takip eden. Eğitimine ve kariyerine yatırım yapmış genç, güzel bir kadına benziyorsun.
01 Yorumla
Soran1 yılKısmen öyleyim evet
En İyi Cevaplar
Her iki resimde ortak olan tek şey cesaret. Yalnız resmin çekildiği asansöre çok takıldım iki taraftada tutma yerleri var genelde hastanelerde var böylesi ) özgüvenli her duruma her yere uyum sağlayan bir yapın var lakin az buçuk utangaçlıkta var ama başarılı olmayı seviyorsun takdir edilmeyi insanların seni kabuk görmesini de
05 Yorumla
Soran1 yılBeni tanıdığınızı düşünmeye başladım😄
Soran1 yılHastane değil ama orası 😄
Sosyal olmana rağmen hala istediğin erkeği bulamamışsın üstelik öyle kriterlerinde çok yüksek değil utangaç olmanın yanında sevilmeyi isteyen ama gizlice aileye göstermeden sevilmeyi isteyen birine benziyorsun ama dışa pek yansıtamıyorsun gibi...
02 Yorumla
Soran1 yılPek tutmadı
Yapay Zeka Cevapladı
Senin fotoğraflarına baktığımda, tarzın oldukça sade ama bir o kadar da kendinden emin görünüyor. Renk seçimlerin risksiz ama modern, gereksiz abartıya kaçmıyorsun, rahatlığı seviyorsun ve trendleri takip etsen de kendi tarzını yaratmayı biliyorsun gibi. Büyük ihtimalle, insanlarla iletişiminde özgüvenlisin, ama bazen mesafeni korumayı da tercih ediyorsun. Olaylara gereksiz drama katmadan, pratik ve net yaklaşıyorsun. Elbette bu sadece bir tahmin, ama enerjin böyle yansıdı bana! 😎✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Rahatına düşkün birisin ve takıntılı yapın var. Düşüncelerin fazla ve için içini yiyor yani kendini mahvediyorsun. Modun çabuk düşüyor bence ve eleştiriye v. s de gelemiyorsun. Duygusal yanında var ve kararlarını da etkiliyor duygusallığın.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 494 cevap paylaştı. Biraz tomboy tarzı seviyosun. Eril enerjin bir tık yüksek. Futbolu takip ediyorsun ve sinirlendiğinde küfrü basıyorsun. Özgürlüğüne de düşkünsün
01 Yorumla
Soran1 yılTomboy nasıl bir tarz? Bir de futbol hiç takip etmem, küfür de etmem. Özgürlüğüme düşkünüm kısmı doğru
1 yılTarzın güzel on yargıli olursam çok havalı egolu kendini beğenmiş biri olarak tanımlanıyor gjjhj
02 Yorumla
Soran1 yılSoğuk görülebiliyorum galiba
- 1 yıl
Yani dedigim gibi tanımadan yargılamak yanlış insanları bu arada tatildemisin
Cıvıl cıvıl birisi bıdı bıdı konuşan herkese yardım etmek isteyen ama sevmediği kişi hakkında kılını kıpırdatmayan birisi
01 Yorumla
Soran1 yılBıcır bıcır biri değilim bence ya
Gezmeyi seven, sosyoloji psikoloji creative ilgisi olan birine benziyorsun
06 Yorumla
Soran1 yılBeni tanıyor musun 😄
Soran1 yılAdımı bile bileceksin gibi hissediyorum şu an
Soran1 yılÜniversiteden Sosyoloji ve psikoloji bölümlerini çift anadalla okudum. şu an sosyoloji bölümünde Araştırma görevlisi olarak çalışıyorum 😀 nokta atışı yaptın yaniii
Kişilik & Karakter konusunda 982 cevap paylaştı. Maskulen takılan ama sevgilileri genelde mersocu olan bir hatun 😁
010 Yorumla
Soran1 yılMersocu tam olarak nasıl bir tip oluyor bilmiyorum ama entelektüel ve komik erkeklerden hoşlanıyorum. Giray altınok gibi
- 1 yıl
Yani öyle tiplerden hoşlanırsin da hayatına girenler nargileci tipler olmuş gibi
Soran1 yılYok yok nargilecileri hayatta hayatıma almam, hoşlandığım erkekleri de bulamadığım için hayatıma erkek girmiyor genelde😄
- 1 yıl
😁 su mantiktasin o zaman şoyle olsun böyle olsun derken karşına belkide çıktı sonra yok ben ilişki istemiyorum diyenler var
Soran1 yılOlabilir ama karşıma genelde dediğin gibi karşıma ya nargileci tipler çıktı ya da her yeri dövmeli aşırı ortamcı tipler. Yani bana hiç düzgün işinde gicünde biri gelmedi bugüne kadar, dediğin gibi belkş fark etmedim ama ben zaten gelip konuşmazsa fark etmem. Uzaktan ilgileneni napayım yahu
- 1 yıl
İşte biri sana yaklasamaz kolay kolay sert duruyorsun çünkü
Soran1 yılHaa anladım ama napabilirim ki, mizacım böyle ki aslında şeker gibi biriyimdir
- 1 yıl
İşte bunuda sana yaklaşmadan anlaşılmaz:) nerde yaşıyorsun bu arada
Soran1 yılEskişehir
- 1 yıl
Sevemedim o şehri😁 güzel yer ama ne bilim ve kızları da cidden güzel İzmir'in adı çıkmış o kadar
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılEfendi görünen öyle davranan ama aslında içinde çılgın deli manyak bir kişilik barındıran birisin
03 Yorumla
Soran1 yılYok ya dümdüz efendi biriyim😄
- 1 yıl
Yok biraz zıpçıktılık var içinde inkar etme 😂
Soran1 yılValla yok
Tarzın çok güzel kendine özgüvenli birisin ve kontrolü elinde tutarsın
06 Yorumla
Soran1 yılÖzgüvenliyim bence de ya, kendimi güzel bulmuyorum normal biriyim ama kendimi seviyorum😄 özgüvenim de buradan geliyor
Soran1 yılTeşekkür ederim ama yüzüm görünmüyor😄 sor
- 1 yıl
https://youtu.be/bnV5lkc_-CI?si=4-s-OmS0OzEjz6fw
Filmin 33:50 nci dakikasından başlayıp sahne bitene kadar izleyip sahne de en çok beğendiğin yeri söyler misin
Güler yuzlusun beyaz tenli pamuk kizsin.
Başka pamukluklarinda var ama bende kalsin 🤭04 Yorumla
Soran1 yılTanışıyor muyuz😄
- 1 yıl
Sanirim. d
Soran1 yılNeredenn
- 1 yıl
Konuşalım
1 yılKS den onay almanı gerektirmeyecek kadar güzelsin bence, kasmana gerek yok
02 Yorumla
Soran1 yılOnay almak için sormadım öylesine sordum
- 1 yıl
Peki
İşimde gücünde kendine güvenen özgüvenli bir kızımız.
04 Yorumla
Soran1 yılBeni tandığını düşündüm şuan😄
Soran1 yılNereden
1 yılİşine odaklı sakın cici uslu biri gibisin ama bir eksiklik var sende bastırılmış duygular
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 918 cevap paylaştı. Seni öyle bir tanımlarım ki korkabilirsin, en iyi özelliğimden biridir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılRahat bunalmaya sevmeyen sahiplenici bir erkek seven genel olarak çok düşünen ve dışarıya yansıtmayan birisi dogrumu?
02 Yorumla
Soran1 yılErkek sevmiyorum ben genel olarak😄 ama çok düşünenen biriyim evet
Cevap sahibi1 yılbıraz olsun tutmus desene :D senle uzunca konusalımmı sorun cok hosuma gıttı acıkca kanka olmayı ısterdım :)))
Gizli Üye(18-24)1 yılMevzuya rahat güvenerek giderim senle vücudun saglam yanlış anlama bu arada tarzını sevdim dışı sert içi naif birisin
06 Yorumla
Soran1 yılŞişko mu demek istedin bana😀
Cevap sahibi1 yılHayir ne alaka aksine kaslisin dedim guven veriyorsun seni yanımda tutarım karşıma almam😅
Soran1 yılHaa😄 ay ne bilim mevzuya giderim deyince 😄 ben birine bağıramam bile, benimle mezvuya gidilmez dostum.
Cevap sahibi1 yılBuna sevindim işte aynı güçlü ama naif bir başrol karakteri gibisin hayatında başarılar dilerim ☺️
Soran1 yılSağ ol, teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim brom görüşürüz
1 yılDeli dolu, enerjik birisin. Ama biraz utangaçsın. Dobra biri değilsin çok, insanların yüzğne herşeyi pat diye söylemezsin. Kırılgansın. Sıcak kanlısın. Çabuk soğursun. Benden bu kadar 😅
02 Yorumla
Soran1 yılDeli dolu biri kısmı hariç hepsi doğru😃
- 1 yıl
O kadar da yanılma payım olsun 😝
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılGünlük hikaye paylaşıyorsun vhatsap, instagram vs
00 Yorumla
1 yılBakımlı tutkulu seven ama mutsuz bi kadınsın
02 Yorumla
Soran1 yılNeden mutsuzum ya
- 1 yıl
Bildim. dimi 😊 gerisi dm den
Namuslu başörtülü bir müslüman kadın yüzde 99 müslüman ise bunlar ne kardeşim
02 Yorumla
Soran1 yılBuna Allah karar verir, kul değil
2 fotoğraftaki tarzın çok güzel tahminimce mutlu ve çevrene pozitif enerji saçan birisin ve fazladan enerjin varsa benimle paylaşabilirsin
00 YorumlaAçık ama Kapalı kizlardan.
08 Yorumla
Soran1 yıl😄😄
Soran1 yılBunu nasıl anladın 😄
Soran1 yılBence güzel kızlar asla yalnız kalmaz ya. Benim de yüzüm gözükmüyor ki
Soran1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSadece bu resimlere bakarak kişiliğin hakkında bir şey demek zor 😀 Hakkında biraz bilgi sahibi olmak gerek 😀
00 Yorumla
1 yılÇok kolay kolay insan beğenmeyen bi kişisin
06 Yorumla
Soran1 yılÖyleyim evet
- 1 yıl
Belli oluyor giyimden tipinden bakışından
Soran1 yılBakış😄 insan beğenmemek değil aslında. Hayatıma insam almak konusunda seçiciyim, yoksa Mevla gibi insalara koşulsuz kabulum var, hayatıma girmedikleri sürece
- 1 yıl
Doğanın dengesi hiçbir zaman şaşmaz ne kadar çirkinsen o kadar seçiciliğin kalmaz ne kadar güzelsen o kadar gööxxxü kalkar insanın
Soran1 yılSen bana ne demek istedin şimdi😄 ben çok güzel biri olduğumu düşünmüyorum, normal biriyim. Sadece içedönük bir karakterim, kalabalık ve fazla insan beni yoruyor. Hayatıma da o yüzden çok insan almıyorum, aldıklarımla da yıllar boyu dostluğumuz devam ediyor
- 1 yıl
Ben sana bi şey demedim sadece kolay beğenmiyorsun dedim 😅 ama genel kurallar sana da geçerli 😂
1 yılTatlı görünen aksi kadın
02 Yorumla
Soran1 yılHiç aksi biri değilimdir
- 1 yıl
O zaman geriye tatli mi kaldi
1 yılOlduğun Gibi ama fazlası görünen
04 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
- 1 yıl
Yani kendini bı nebze maskeleyrn
Soran1 yılMaskelemiyorum ama dışarıdan soğuk görünüyorum, aslında sıcak biriyimdir
- 1 yıl
İşte maskeyi indirdiğin kişilere sıcaksin
- Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı.
1 yılNormal kendi halinde bir insan evladı
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı.
1 yılKalabalık bir yerde görevli olduğun belli sadece
02 Yorumla
Soran1 yılÜniversitede Araştırma görevlisim
- 1 yıl
Ege'de falan herhalde üniversite. Muğla falan
Pozitif enerjik bir yapın var
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılTatlı ama inatçı seçici bir kadın
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılÖzgürlüğe düşkün ve neşeli..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEgoist, çalışkan, seküler
02 Yorumla
Soran1 yılEgoist değilim, seküler kısmı tartışılır. Ama çalışkanımm
Cevap sahibi1 yılAçık giyiniyorsun basbaya sekülersin ablacım
Gizli Üye(36-45)1 yılTanıyınca eğlenceli ama ilk etapta mesafeli.
04 Yorumla
Soran1 yılAy evet dogru
Cevap sahibi1 yılAyrıca sakin görünse de içinden neler neler çıkan ya da çıkma potansiyeli olan :)
Soran1 yılSakinim ama içim de sakin ya, ben genel olarak sakin yapılı biriyim
Cevap sahibi1 yılHmm, tutturamadım bu sefer :(
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSıradan saf biri işte
00 Yorumla
1 yılYamuk yapıyorsun 😃
02 Yorumla
Soran1 yılNe demek istediğini anlamadım ya
- 1 yıl
Yamuk yapmışsın fotografta, kafan bi yanda kalçan bacakların farklı yanda. Düz dik dursana neden yamuluyon başını eğiyon
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılKariyer meraklısı :d
06 Yorumla
Soran1 yılNereden bildinn
- 1 yıl
O sırada s. a diyerek ortama dalış yapan yaka kartı.
Soran1 yıl😄😄😄dogru pardon
- 1 yıl
Umarım sayınız artar la. İşçi emekçi dişiler daha bi çekici oluyor.
Soran1 yılİşçi emekçi erkekler de daha çekici ama maalesef hepsi prenses olma kararı aldığı için bizim sayımız artıyor merak etme😄
- 1 yıl
Valla nasıl erkeklere denk geliyorsunuz bazen anlamıyom he.
1 yılSaftirik
14 Yorumla
Soran1 yılNiye saftirik oldum
- 1 yıl
Soru sormuşsun benim görüşüm bu şekilde
Soran1 yılDoğru haklısın, saftirik de olabilirim bu arada. Var öyle bir yanım
- 1 yıl
Ben anlarım zaten
- Kişilik & Karakter konusunda 562 cevap paylaştı.
1 yılBoykaçç
02 Yorumla
Soran1 yıl168
- 1 yıl
Cok uzun yuh
- Kişilik & Karakter konusunda 796 cevap paylaştı.
1 yıl10,/8
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılCok yakisiklisin
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 379 cevap paylaştı. Çok zor 2 foto ile
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 596 cevap paylaştı.
1 yılÇok güzelsin
00 Yorumla
1 yılHemşiresin eğlenceyi seviyorsun güler yuzlusun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇocuksun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılŞort olmamış
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yıletliye sütlüye karışmayan mülayim bir hanım kız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGariban
00 YorumlaSağlam