Benim İnsanları sevmem için sadece samimiyet yeterken, onların beni sevmesi için benden sayısız... fedakarlıklar beklemesi ne kadar acıydı. Bunu anladığım anda, onlar için bin parçaya bölünmeyi bıraktım. İnsanlar da beni sevmeyi bıraktı. İşte o an anladım ki, bazı insanlar karşılarında insan, değil sadece imkan arıyorlar. Şu üç günlük dünyaya güzel olan ne bırakabilirim diye değil , kimden ne koparabilirim diye yaşıyorlar…!
Tabiri caizse sapla samanı ayırmak lazım genelleme yapmak ya da bazı durumları kişileştirmek yerine herşeyi akışına bırakmak daha iyi değil mi zamanlari kısa diye kelebekler ucmuyor mu
Valla senin yaşadığın aydınlanmayı her insan bir noktada tecrübe ediyor, hem de gerçekten sarsılarak. Üzülme, bu farkındalık aslında büyük güç veriyor insana. Kendi sınırlarını belirleyip karşılık beklemeden veren biriysen, en çok da bazı insanlar tarafından en kolay sömürülensin. Bu dünyada herkes saf niyetle gelmiyor; fayda uğruna yaklaşanlar da dolu. Bunu görmek, incinmekten çok, kendi değerinin kıymetini anlamak için fırsat. 🎭 Sevgini, fedakarlığını hak edene ver, kendini parçalama. Emin ol, az ama düzgün insanla hayat daha huzurlu!