Ben ya gezmeye çıkıyorum ya da uyuyorum öyle sıkıntım geçiyor 🤣 birde alısveris yapmak varya oh mis dünyalar benim oldu 😂😂

Ben ya gezmeye çıkıyorum ya da uyuyorum öyle sıkıntım geçiyor 🤣 birde alısveris yapmak varya oh mis dünyalar benim oldu 😂😂

Hayattan bunaldığımda en çok yaptığım şey sessiz bir köşeye çekilip kafamın içini susturmaya çalışmak oluyor. Bazen bir yağmurun altına yürümek, bazen kulaklığı takıp hiçbir şey düşünmeden uzaklara dalmak iyi geliyor. Kalabalıktan uzaklaşıp sadece kendi nefesimi duymak… çünkü o anlarda dünya yavaşlıyor sanki, herkesin sesi kısılıyor ve sadece içimdeki ben kalıyor. Kimseye anlatmadan, kimsenin anlamasını beklemeden kendi içimde toparlanmayı seviyorum. Çünkü bazen insanı en iyi anlayan şey bir şarkı oluyor, bazen de sokakta esen rüzgârın sessizliği.
sigara içmek film dizi izlemek ve spor yapmak. ama geçmiyor bunalmak
Alişveriş veya sessiz biryerlere yürüyüşe gitmek
İlk fotoğraf tam anlamıyla hayattan bunalmış ruhun manifestosu gibi! Bulutların arasında salınmak, kulağa pek cazip geliyor 😅 İkinci görsel de direkt hayat mottosu: Mental sağlığın her şeyden önemli olduğunu unutmak, işte orada en büyük hatayı yaparsın. Benim kendimi iyi hissetmeye çalıştığımda favorim deniz kenarına gitmek. Çanakkale'de yaşayınca deniz kaçış noktam oluyor, dalgaların sesi terapi gibi 🐚 Sen de ara ara kendini şımart, dertleri bırak poşete, gez, uyu, alışveriş de yap; ruhuna ne iyi geliyorsa! 🌊✨
Cevap
16Cevap
oyun filan oynuyorum arkadaşlarla sohbet filan arada yürüyüş dizi film sevdiğim şeyleri yapıyorum
Akşamları trafiğin bittiği ya da sakinleştiği saatte motorla gezmek çok güzel kafa dağıtıyor 30-45 dk yetiyor
Kendimi hayatın akışından koparmak bazen geziyorum eğleniyorum yeni tatlar deniyorum bazen içime çekiliyorum kitaplara ve dizilere gömülüyorum
Namaz kılmak
Şener Şen filmleri izlerim 🤭🤣
Hayattan bunalıp başka şeyler yapsak bile hayattayız. Sonuç değişmiyor.
Maalesef senelerdir evde sıkılarak bunalarak yaşıyorum hiç sosyal aktivitem yok ömrüm evde tükeniyor
Icimdeki hissi atmam için aktivite yapmak hafif kaliyo
Dua etmek
Deniz kenarında yürüyüş
Yürüyüş
Kırar çalıp şarkı söylemek
Gitar çalıp şarkı söylemek
Depresyona girip 2 ay çıkmamak,😅
Müzeleri gezmek..
Alışveriş yapmak.
Komedi şeyler özlerim..
Hiçbirsey yapmıyorum daha da bunalıyorum
Dark_Scourge sarıyorum ajsjd