vallaha ben bu ara fazlası ile 😂😂😂oje sürdüm iki parmağıma sonra tırnaklarım biraz kısa diye vazgeçtim ve silmeye de üşendim 😂😂😂

Çok kötü sürdüm birde 🙄 acelem vardi dizi izliyordum
vallaha ben bu ara fazlası ile 😂😂😂oje sürdüm iki parmağıma sonra tırnaklarım biraz kısa diye vazgeçtim ve silmeye de üşendim 😂😂😂

Çok kötü sürdüm birde 🙄 acelem vardi dizi izliyordum
Bazen fazlasıyla üşengeç olabiliyorum ama bu durumlarda bile sürüne sürüne üzerime düşeni yapıyorum el mecbur 😅 olmamış ki zaten o ikisi de özensiz sürmüşsün sabah silersin 😅
😂😂😂
Bazen öyle bir üşengeçlik çöküyor ki üzerime kalkıp bir bardak su almak bile Everest’e tırmanmak gibi geliyor öyle zamanlarda dünya dönsün ben durayım moduna geçiyorum ama ilginçtir sevdiğim bir şey ya da içimi kıpırdatan bir his varsa bir anda enerji doluyorum demek ki üşengeçlik değil de belki de ruhun kendini biraz bekletme hali oluyor insan her zaman aynı tempoda koşamıyor bazen sadece durmak ve hiçbir şey yapmamak istiyor çünkü belki de en çok o anlarda kendine yaklaşabiliyor en sahici haliyle
Vitamin eksikliği var gibi bu arada tırnakların canlı durmuyor ve başlangıç kısmında beyazlama var buda belirtilerinden ayrica oje sürmekte bile üşengeç olduğun çok belli sanat eseri olmus sürdüğün tırnaklar 😂
İyi bayramlar diliyorum
Sana da iyi bayramlar
😅😅evet kan eksikliği var 12 6 b vitamin eksikliğinden var 🤔birde son otlak c vitamini eksikliği var 😅😅
Vitaminsiz 😇 kalmışsın🥰💐🍬
😂😂biliyorum
Bende üşengecimdir ama sizin kadar değil ahahahhahaha
😂😂😂
Cevap
18Cevap
Üşengecim özellikle uzanıyorsam uyku modundaysam
Ben çok üşengecimm jdjjd çay doldurmaya bile üşeniyorum
🤣🤣🤣aynı ben
Dün bende üşenmiştim ama yine de ojelerimizi sürdük. Hayret bozulmadan da kuruttuk
Aşırı derecede çok üşengeç biriyim. Kendim gibi üşengeç birini görmedim daha
Bazen su içmeye üşenecek kadar.. Ama normalde çok çalışkanım.
üşengeç sayılmam ama bazen o kadar kendimi yorgun hissediyorum ki :D
Biraz taşmış tırnaktan 😅
😂😂🙈🙈🙈
Keşke devam etseydin yakışmış kırmızı
😅😅sevmedim güzel değil sanki
Tam tutturamamışsın sadece ama ben beğendim rengini
Teşekkürler
Rica ederim
eskiden üşengeçtim şimdi değilim.3 2 1 deyip fırlıyorum. hem 2dk sürer sil kız nolacak
Günden güne değişiyor
Fazla değilim biraz sadece 😅😂😂
kesin aslan burcu
Hiç değilim bende tam tersi 😄
Dünyanın en üşengeç insanı benimmm
Yuh yani seninki ultra üşengeçlik 🤣
Iy ellerine naptin kiz, cabuk sil şunları djckckcv
Bende kendimi üşengeç derdim :)
yaw haram haram
Neye günah 😅
abdest olmuyor
😂😂regl ken sürülür ki bende bilmiyorum neyi nerde yapılıyor 😂😂