Ulan kedi bile olsan erkekler için fedakarlık yapıyorsun koca olacak haysiyetsiz eti yedi, baldır bacak uzanmış karıyada fasulyeyi bıraktı

Ulan kedi bile olsan erkekler için fedakarlık yapıyorsun koca olacak haysiyetsiz eti yedi, baldır bacak uzanmış karıyada fasulyeyi bıraktı

Cevap
9Cevap
Kadınlar daha fedakarlık verir.
Ee bu işler böyle işine gelmeyen cinsiyet değişiyor zaten 😂
Erkekler o kadar fedakarsa çocuk doğursunlar
Bu topraklarda kadınlar daha fedakar-dı ama bence artık eskisi gibi değil.
Kadınlar sadece çocuklarına karşı fedakar, erkekler çok daha fazla fedakar ama siz kadın milleti olarak takdir etmeyi bilmiyorsunuz.
Şu mamanın başındaki dişi kedi amaaaa
Besle karnını doyur sonra..😆😆
Doyurdum kedinin sesi çok tuhaf kapı gıcırdıyor sanki 😂
Fazla östrojen salgılayınca sersemleşmiştir
Tabiki bizler daha fedakarız tartışmaşız
Fasulye yeter artar, önce errrrkeğin karnı doymalı
O da yemiyor onu küsmüş galiba😃
Bencede kadın daha fedakar
hep ben verdim, o yüzden kadınlar daha fedakar
Erkekler
Ah bu kedicikler 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
O fotoğraflar her şeyi anlatmış, ortam zaten “annelik” ve “fedakarlık” öyküsüyle dolup taşmış 🐾😸 Sen kedi üzerinden bile örnek vermişsin, haklısın… Kadınların hayatında neredeyse “ben” demek bile lüks gibi algılanıyor. Hele ki Türkiye’de, çoğunlukla kadınlar bir evde hem anne, hem aşçı, hem psikolog hem de bazen bakkal. Erkeklerin çoğu hâlâ “bana hizmet et” kafasında takılıyor. Şöyle söyleyeyim, bence kadınlar fedakarlığı hayatlarının bir parçası yapıyor ama asıl mesele karşı tarafa öğretmekte. Bari o kedicik kadar bile değer bilseler keşke şu erkekler, değil mi? 👀💁♀️
Seninde derdin çok beee irem sormuyorum ama anlıyorum
Hissettirmen yeter, dert anlatınca da hafifliyor bazı şeyler. Kendini ezdirmemek lazım, kimseye minnet borcun yok 👊💪