Samimiyetsizlik ve yapmacıklık beni deli ediyo Her şey yolundaymış gibi davranıp arkadan konuşan insanlar gerçekten sinirimi bozuyo Bir de sürekli negatif olan, her şeyi eleştiren, ama hiçbir şey yapmayan tipler Enerjimi sömürüyorlar resmen. Herkes hata yapar ama dürüst olun, net olun, olduğunuz gibi olun. Maskelerden, rol yapanlardan cidden yoruldum artık..
Saygısızlık, Özellik ile toplum saygısızlığı en çok nefret ettiğim davranışlardan biridir. Bu olumsuz insan davranışını toplumun hemen her alanında görüp karşılaşıyoruz. İnsanlığı gelişmemiş yaratık vari İnsanlar, kendi istek, zevklerini bencillik, küstahlık, ahlaksızlık ve terbiyesizlikle diğer insanlardan üstün olduklarını sanıyorlar.
Başkasının hakkını çalmaya çalışmaktan özellik ile sağlık alanın da "her canlının canı kutsaldır" ilkesini hiçe sayıp kendi canını diğer insanların canında daha kutsal, daha değerli ve üstün görüp başkasının sırasını çalan ya da çalmaya çalışan, kendisinden başka kimseyi umursamayan. Sadece kendisine yardım edilmesi isteyen, bekleyen almaz ise başkasının canı almaya çalışan.
Özellikle trafikte, yalnızca kendi keyfi, zevki, sefasına göre. Hatta bu benim için Çok önemli bir durum ve ihtiyaç diye savunup uğruna KATİL OLAN adına da TRAFİK KAZASI denilen. (Bana göre araç kullanır iken elinde cep telefonu ile konuşmak böyle değersiz bir sebep) başkalarının hayatını riske atan kişilerden nefret ediyorum.
Bir çocuğun, bir annenin, bir babanın ölümüne veya sakat kalmasına neden olabilecek bu cani trafik teröristlerinden NEFRET EDİYORUM
İnsanların “ben merkezcilik” yapmasından bende hiç hoşlanmam, enerjimi direkt düşürür gerçekten. 🥲 Karşısındakini yok saymak, empati kuramamak insan ilişkilerini tüketir. Sonra “neden dostum yok” diye ağlar dururlar! Egosuna tapanlara karşı dayanamam, bir de üstüne kırıcı oluyorlarsa... O zaman sabrım sıfırlanıyor. Hep kendini haklı gören, karşısındakini dinlemeyen insanlara katlanmak mümkün değil!