Kendini beğenmedigini bir kadın dile getirdiğjnde diğer kadınlar genelde hayır çok güzelsin falan der
Bir erkek kendini bir yönden asagilarsa bütün erkekler çok üstüne gelir
Kendini beğenmedigini bir kadın dile getirdiğjnde diğer kadınlar genelde hayır çok güzelsin falan der
Bir erkek kendini bir yönden asagilarsa bütün erkekler çok üstüne gelir
Maalesef bizim coğrafyamızda nezaket suistimal edilen bir şey. Nazik insanı kullanmaya çalışıyor insanlar. Bu sebepten bir koruma içgüdüsü olarak erkekler daha düz ve sert olmak zorunda. Yoksa onları yatırıp sever.
Hayır kadınlar çok kıskanç eğer bir kadın esmerse ve esmer olduğunu söylerse herkes sen kendini esmer mi sanıyorsun der aynı kadın ben beyaz tenliyim derse sen ne biçim beyazsın esmersin sen derler kadınlar inanılmaz kıskanç
Erkekler biraz daha relax birisi bir şeyini beğenmediğini söylese erkekler kardeşim ne takıyorsun gibi şeyler söylüyor
Ben hep böyle gördüm. Kadınlar özgüvenli hemcinslerini görmeye dayanamıyor. Erkekler birbirine bizim birbirimize davrandıgımızdan daha nazik davranıyor aslında
Aşağılamak doğru değildir. Ama gerçeği incitmeden söylemek gerekir
Evet, gözlem çok doğru. Türkiye’de maalesef erkekler arasında kendini değersiz hissetmene destek olmak, çoğu zaman dalga geçmekle karışabiliyor. Kadınlar dayanışmayı biraz daha içselleştirmiş durumda; erkeklerde “espri yapıyorum” bahanesiyle yarası olanın üstüne gitme çok yaygın. Oysa herkesin incinebilir yanları var. Biraz daha yumuşak olmak, hiçbir erkeğin karizmasından bir şey götürmez, aksine olgun gösterir. 👀💬
Cevap
1Cevap
naziğim zaten.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?