Kişilik & Karakter Neden büyüklerden etkileniyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor 20 yaşında bi çıtırım 30 yas civarındakiler sanki daha çok beni etkiliyor neden böyleee Güncellemeler1 yıl yok mu şöyle istediğim gibi gece güzel geçsinnnn Neden büyüklerden etkileniyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. bende olgun kadın severim tercihtirr 0 0 Yorumla
Uslanmazboğa Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 362 cevap paylaştı. Geneli öyle zaten yani biraz normal diyebilirim. Kızlar yaşçaa kendinden büyük erkeklerden hoşlanıyor. Bizde yaşça küçük kızlardan hoşlanıyoruz. 0 0 Yorumla
PijamalıWampirr Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kadınlar için normal bir durum bu yaşadığın merak etme 0 0 Yorumla
imperor1 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 59% 1 yıl Bununla ilgili evrim ağacı sitesinde bir yazı okumuştum. Sanırım ebebeyinler ve güben ile ilgili. 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Her ergenin başına gelir, büyüyünce düzelirsin yavrum 0 0 Yorumla
_SorunZamanDilimi Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Erkekler geç olgunlaşır, yaşıtların sana olgun gelmiyordur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kadınlar çocuk gibidir erkek kadının her şeyi olmalı arkadaşı sevgilisi erkeği babası her şeyi sebep bu.. 0 0 Yorumla
DirtyTalk112 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Çünkü yaramazlıkları seviyorsun bence aralarında kalmak isterdin 1 0 Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 587 cevap paylaştı. Bende 32 20-22 sevşyorun 1 1 Yorumla Handsomee06 1 yıl Var var Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Tercih meselesi kendine daha yakın görüyorsundur 0 0 Yorumla
Yorgunbirey Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 49% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 800 cevap paylaştı. Olgun insan arıyorsun demek ki 0 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Seçmece var seç beğen ben hariç 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güzel değil mi gece 0 0 Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bilmem irdelemek lazım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bekliyorummm Delibirisi1 1 yıl Gizlisin
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Olur böye seyler 0 0 Yorumla
Beyazorkiden Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 36% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 906 cevap paylaştı. Cinsel iç güdü 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Olabilirrr Yorumla Beyazorkiden 1 yıl Yaniyorsun fuat abiii Yorumla Soran 1 yıl Fenaaaa😝😝 Yorumla Beyazorkiden 1 yıl Kolay gelsinnn Yorumla
FOSİLbirÜYE Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 833 cevap paylaştı. Çünkü zevklisin 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
bende olgun kadın severim tercihtirr
Geneli öyle zaten yani biraz normal diyebilirim. Kızlar yaşçaa kendinden büyük erkeklerden hoşlanıyor. Bizde yaşça küçük kızlardan hoşlanıyoruz.
Kadınlar için normal bir durum bu yaşadığın merak etme
Bununla ilgili evrim ağacı sitesinde bir yazı okumuştum. Sanırım ebebeyinler ve güben ile ilgili.
Her ergenin başına gelir, büyüyünce düzelirsin yavrum
Erkekler geç olgunlaşır, yaşıtların sana olgun gelmiyordur
Kadınlar çocuk gibidir erkek kadının her şeyi olmalı arkadaşı sevgilisi erkeği babası her şeyi sebep bu..
Çünkü yaramazlıkları seviyorsun bence aralarında kalmak isterdin
Bende 32 20-22 sevşyorun
Var var
Ne oluyor mesela etkilenme sürecinde ?
Tercih meselesi kendine daha yakın görüyorsundur
Olgun insan arıyorsun demek ki
Seçmece var seç beğen ben hariç
Güzel değil mi gece
Belli dönemlerde olabilir
Bende çıtır seviyorum
Oltalar atıldı mı :D
Olur bu yaşta böyle şeyler