"Adil olan kişi, adaleti sadece kendisi mağdur olduğunda isteyen değil, kendisinden önce haksızlığa uğrayanlar için de adalet talep edebilen kişidir."
Ona bakarsan Herkes hırsız ve herkes çalıyor, aradığınız beklediğiniz gibi dürüst İnsan Dünyanın hiçbir yerinde kalmadı maalesef...
Aslında Vicdanlı bir İnsanımdır; ancak zamanın da kimse bana acımadığı için Bugün bende kimseye acımıyorum artık...
Herkes artık kendi 3 kuruş menfaatinin peşinde, herkes kendi çıkarı için yaşıyor. Herkes için her şey kendi işine geldiği yere kadar...
Saygı, sevgi boş laf bunlar paran varsa mevki sahibisin herkes paran kadar sevgi ve ilgi gösteriyor...
İlk başlarda bende çok karşıydım ancak insan zamanla değişiyor anlardan bir olmak zorunda kalıyor yoksa bu hatta kalma ihtimalim sıfır gibi...
Bana acıyan, umursayan olmadı bende artık umursamıyorum hiç kimseyi acımıyorum da...
Bunlar Kendisine utanmadan hala insanım diyen ne oldu belirsiz hale gelmiş varlıkların yaşadığı günümüz Dünyasının gerçekleri...
İster meşru kabul et, ister etme... Ben sen kabul etmiyorsun diye de tutup İnsan gibi olmaya çalışmamı bekleme sadece...
Vs...
"Ne olursunuz Ölmek istemiyorum... Yalvarıyorum birileri bana yardımcı olsun ne olur..."
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer