Beni Galatasaray mutlu ediyor 💛❤️
Uzun zamandır soru sormamışım neyse iyi geceler 🌙
Uzun zamandır soru sormamışım neyse iyi geceler 🌙
Merhaba, benim de takımımın başarısı beni mutlu eder ama tabii ki beni daha mutlu edebilecek bir şey özel hayatımda iş, aşk veya okul hayatımın güzel gitmesi yani beklentim o şekilde.
Mutlu edebilen eder.. edemeyen zaten mutluluğu bile göz önüne alıp ben mutlu ederim demesin..
Beni mutlu eden benim kendimi mutlu etmemdir..
Başkasının verdiği bir şeyle mutlu olmayacak kadar güçlü mütevazı olacak kadar da bazen alçak gönüllüyüm...
Benide en çok Galatasaray bu ara canim sıkkın olduğunda şampiyonluk kutlamalarını izleyip kendimi motive ediyorum
Mutluluğum, diğer hayatımda bulunan insanların güzel yaşantısı. Bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı insanlardan birisin🤍👉👈
Teşekkür ederiiim 🥰
Rica ederim bu arada iltifat değildi gerçekler skshje
Sitede düzgün insan sayısı az o yüzden parlıyorsun🤍
🥰💕
Oha en sevdiğim emojiyi nasıl buldun dlwhwhwşd ben şok
Galatasaray sevgisi baya derinden, seni böyle saf bir mutlulukla mutlu eden bir şey bulmuşsun işte, fazlasına gerek yok. Ben de dost sohbetleri ve deniz kenarında yürümekle, insan davranışlarını çözerken keyifleniyorum doğrusu. Ama kabul edelim, Türkiye’de ruh sağlığımızı ancak böyle şeylerle koruyabiliyoruz. Sana da keyifli ve renkli geceler! 💛❤️🌙
Cevap
13Cevap
Hemen her şey mutlu ediyor gadası
Bir insanın, kendisini yalnız hissettiği bir anda yazdığım bir cümlede huzur bulması… Ya da kararsız kaldığı bir noktada yolunun biraz olsun aydınlanması…
Birinin “Ben böyle düşünmemiştim” demesi, belki içtenlikle “İyi ki konuştuk” demesi…
Eğer mutlu olabilseydim, işte en çok bu mutlu ederdi beni.
Yani öyle direk Galatasaray deme ya sitede fenerlilere var ayıptır 15 yıldır şampiyonluk gormemisler
Bizi fener mutsuz etse de hayattayız be abi buna mutlu oluyoruz 🥲
Ülkemizde insanımız zaten ya siyaset ya da futbolla mutlu oluyor
Sütlaç içli köfte tabiki de
Sevdiklerimin saadeti
Benide tek aşk GALATASARAY tabiki
Ee Aldınız tabi 5 yıldızı
Hesabınıza para geldi bildirimi
Beşiktaşk ve oglum:))
Takım falan boş iş beni bir şey mutlu etmiyor
Para
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?