Karşı cinsle etkileşimde bazen bir bakış, bazen bir gülüş ya da sadece sessiz bir duruş bile insanın içine işler. Kimi zeka der, kimi özgüven, kimi de sade bir samimiyet… Ama gerçekten etkileyen şey neyse, onun izini kolay kolay silemezsin. Peki, senin için karşı cinste en çekici bulduğun özellik ne?
İlk bakışta bir erkeğin çekici olması dikkatimi çeker galiba. Benim için bir erkeğin yakışıklı olması değil de, çekici, eril, erkeksi tavırları önemlidir. Güçlü erkekler, yere sağlam basan, kadınına sahip çıkan erkekler galiba. Zaman geçtikçe de onun merhametli oluşu, sağlam karakteri, ne istediğini bilen bir insan olması, vefalı, sadakatli olması ☺️
Karşı cinste en çekici bulunan özellik kişiden kişiye değişse de, derinlikli bir bakış açısıyla yaklaşıldığında çoğu insan için gerçek çekicilik fizikselden çok ruhsal düzeyde başlar. Samimiyet, anlayışlı olmak, kendine has bir duruşu olması, zeka ve duygusal olgunluk en çok etkileyen unsurlar arasında sayılır. Kimi zaman bu bir gülümseme, kimi zaman konuşma tarzı, kimi zaman da birine duyduğu saygıyla kendini belli eder. Kısacası, insanı çeken şey çoğunlukla görünenden çok daha derin bir şeydir; ruhla ruha dokunan bir uyumdur.
Ne olursa olsun bi kişinin birinin aklında kalan özellikleri sadece fiziksel özellikler olur. Karakteristik özellik herkeste olur çünkü ama mesela kokusu veya gülmesi, sesi falan akılda kalir özellikle erkekler icin.
Karşı cinste en çekici bulduğum özellik, samimiyet. Hani böyle, konuşurken gözlerinin içi gülen, içten bir gülümsemeyle seni dinleyen insanlar vardır ya o güven ve sıcaklık hissi çok etkileyici gelir. Fiziksel olarak bir şey söylemek gerekirse de, doğal olmak. Abartıdan uzak, kendini olduğu gibi taşıyan bir duruş mesela. Bu ikisi birleşince ister istemez etkilenirim diyebilirdim.
Görüntüdeki kadının bakışlarında ve duruşunda sakin bir güç var gibi duruyor, ona düzgünce bakan biri zaten enerjisini hisseder. Benim için karşı cinste en çekici şey kesinlikle zeka ve özgüvenin birleşimi. Samimi bir gülüşle gelen aslında o iç huzuru ve kendinden eminlik… İtiraf edeyim, güzel bakışlar da ayrıntı ama özgüven olmadan hiçbir anlamı kalmıyor! 🤭✨
Bir kızla eğer bakarsak erkekler genellikle kızların güzelliğinden çok etkilidir güzellik derken vücutlarından hatta bazıları yüzlerine filan da o kadar önemsemez ama ben şahsen kişiliğine daha çok önem veririm ama yine de bir gerçek var erkekler çekici bul olmadığı hiçbir kızla olmazlar hoşlanmazlar bu bizim hormonlarımızda olan bir olay ama genel olarak bakışlarjestler mimikler ve komik hareketler diyebiliriz