bana dogru gelmiyor topluma kazandırmak gerekiyor hepimiz kotu davrandıgımızda bu kişileri kaybetmiş oluyoruz
onları asla desteklemiyorum ama kotu davranmakta dogru degil gibi sizin dusunceniz nelerdir?
bana dogru gelmiyor topluma kazandırmak gerekiyor hepimiz kotu davrandıgımızda bu kişileri kaybetmiş oluyoruz
onları asla desteklemiyorum ama kotu davranmakta dogru degil gibi sizin dusunceniz nelerdir?
Beni ilgilendiren bir konu değil kötü de davranmam iyi de konuşmam da beni ilgilendiren bir şey değil ilk önce dönüp kendime bakmam gerekiyor diye düşünüyorum sonra insanların kusurlarına bakmayı öyle düşünüyorum
Şimdi dürüst olacağım, bir insanı sadece cinsel yönelimi yüzünden dışlamak, toplumsal ahlaka da insanlığa da hiç yakışmaz. Sen de aslında doğru noktaya parmak basmışsın, herkesin güvenli bir alana ihtiyacı var. Herkes toplumun bir parçası; dışlamak, ötekileştirmek ilerlemenin freni olur. Bunu hâlâ tartışıyor olmamız bile komik bence. Empati göster, enerji harcaman gereken taraf burası. 🌈💬
Cevap
5Cevap
beni ilgilendirmez kimsenin cinsel kimliği. ama şahsen arkadaş olmam öyle biriyle. ya da yakınlaşmam.
kimse yakınlasmaktan bahsetmedi zaten
Saygım sonsuz ama topluma kazınılması taraftarı değilim ergen çocuklara örnek olabiliyorlar
topluma kazandırmak derken yanlış oldugunu anlatmak gibi
Bana fark etmez kibar iyi biri olması daha da önemli cahil tacizci dayıları toplumdan silmeli onun yerine
mesele o degil bazıları kotu davranıyor
Evet doğru çünkü bir keresinde dedim bir şey olmaz bana sulandı
Topluma kazandırmak nasıl, ne bağlamda
insan gibi yaklasmak
Dışlamam ama kabullenmem de. Kendinde hata olduğunu farkedip düzeltme yoluna gitmesini sağlarım.
Nonoş boş yapma
Yanlış.
Haklısın
Tabi doğru değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar